Nu in de winkel en in de Nintendo eShop: Snipperclips Plus en DOOM


10-11-2017

Verkies je een kettingzaag of een schaar? Vandaag worden er twee nieuwe games voor de Nintendo Switch uitgebracht in Europa: Snipperclips Plus: Geknipt om samen te spelen! en DOOM.

Er is enorm veel nieuwe content beschikbaar in Snipperclips Plus – Geknipt om samen te spelen! de uitgebreide versie van de game bevat dezelfde inhoud als het origineel met daarbovenop 40 extra levels in twee nieuwe werelden!

Als je Snipperclips – Geknipt om samen te spelen! reeds in je bezit hebt, kun je de nieuwe content ook als DLC in de Nintendo eShop kopen.*

Naar de site

Abonneer je op op
YouTube

Breng altijd en overal een oneindige horde demonen om het leven in DOOM, een brute maar vermakelijke first-person-shooter vol snelle actie. Laat je geweren brullen in de intense singleplayerstand, of help je vrienden naar de eeuwige verdoemenis in een van de vele online* multiplayerstanden.

Naar de site

DOOM is beschikbaar in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. Snipperclips Plus – Geknipt om samen te spelen! Is beschikbaar in de winkel. Als je de originele Snipperclips in je bezit hebt kun je de Plus-versie als DLC downloaden in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.

**Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Vanaf 2018 heb je voor sommige onlinediensten een betaald lidmaatschap nodig. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.