Nu in de winkel en in de Nintendo eShop: Snipperclips Plus en DOOM


10-11-2017

Verkies je een kettingzaag of een schaar? Vandaag worden er twee nieuwe games voor de Nintendo Switch uitgebracht in Europa: Snipperclips Plus: Geknipt om samen te spelen! en DOOM.

Er is enorm veel nieuwe content beschikbaar in Snipperclips Plus – Geknipt om samen te spelen! de uitgebreide versie van de game bevat dezelfde inhoud als het origineel met daarbovenop 40 extra levels in twee nieuwe werelden!

Als je Snipperclips – Geknipt om samen te spelen! reeds in je bezit hebt, kun je de nieuwe content ook als DLC in de Nintendo eShop kopen.*

Naar de site

Abonneer je op op
YouTube

Breng altijd en overal een oneindige horde demonen om het leven in DOOM, een brute maar vermakelijke first-person-shooter vol snelle actie. Laat je geweren brullen in de intense singleplayerstand, of help je vrienden naar de eeuwige verdoemenis in een van de vele online* multiplayerstanden.

Naar de site

DOOM is beschikbaar in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. Snipperclips Plus – Geknipt om samen te spelen! Is beschikbaar in de winkel. Als je de originele Snipperclips in je bezit hebt kun je de Plus-versie als DLC downloaden in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.

*Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.