Het klantenservice-gedeelte gebruiken

Als je hulp zoekt voor een specifiek systeem, zijn daar op de officiële Nintendo-website verschillende manieren voor.


De navigatie gebruiken

Je begint door in de hoofdnavigatie voor het klantenservice-gedeelte te kiezen. In de subnavigatie op de overzichtspagina kun je de meest recente systemen kiezen. Bovendien kun je bij de afbeeldingen bovenin uit alle systemen kiezen waarvoor een klantenservice-gedeelte beschikbaar is. Je kunt op de pijltjes naar links en rechts klikken om het systeem te vinden dat je zoekt.

CI16_WebsiteSupport_SupportBanner_nlNL.png

Op de overzichtspagina van elk systeem vind je een rij pictogrammen onder de afbeelding van het systeem. Deze pictogrammen leiden je dieper het klantenservice-gedeelte van het betreffende systeem binnen. De pictogrammen voor Veelgestelde vragen, Problemen oplossen, Internetverbinding en Handleiding & documenten komen bij meerdere systemen voor.

CI16_WebsiteSupport_SupportLandingPage_nlNL.png

Als je een specifiek onderwerp hebt gekozen, verschijnt er doorgaans links in beeld een diepere navigatiebalk om je zoektocht verder mee te specificeren. Als je bijvoorbeeld voor Veelgestelde vragen hebt gekozen, kan je gevraagd worden of je vraag te maken heeft met hardware, software of accessoires.


De populairste onderwerpen raadplegen

De overzichtspagina's van de meest recente systemen tonen onderwerpen of uitlegvideo's die vaak door anderen bekeken worden. Het kan zijn dat de reden voor je bezoek aan het klantenservice-gedeelte voor dit systeem ook met deze onderwerpen te maken heeft. Kies simpelweg het onderwerp waarin je geïnteresseerd bent en de bewuste pagina wordt direct geopend.

CI16_WebsiteSupport_SupportLandingPageList_nlNL.png

De zoekfunctie gebruiken

Op de overzichtspagina van het klantenservice-gedeelte vind je een zoekveld waarmee je gericht het klantenservice-gedeelte kunt doorzoeken op een specifiek sleutelwoord of sleutelzin. Typ simpelweg iets in en kies voor "Zoeken" of druk op Enter.

Op de pagina met zoekresultaten kun je je resultaten ordenen op "Relevantie": de pagina die het meest overeenkomt met je zoekterm, verschijnt dan bovenaan. Je hebt de mogelijkheid om je resultaten verder te filteren met het tabbladensysteem boven in beeld. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van de zoekfunctie op de officiële Nintendo-website.


Uitlegvideo's bekijken

Voor een aantal onderwerpen heeft Nintendo uitlegvideo's voorbereid. Deze zijn te vinden op de overzichtspagina's van de meest recente systemen of direct via de subnavigatie van het klantenservice-gedeelte. Deze video's laten je simpelweg meer informatie zien over specifieke functies van onze systemen.