CI_miiverse_logo.png

Spelers overal ter wereld met elkaar verbinden

Miiverse is een gloednieuwe netwerkdienst die Mii-personages gebruikt om spelers dichter bij elkaar te brengen. Deel wat er om je heen gebeurt, de dingen die je interesseren en je ervaringen in spellen met de rest van de wereld!

De wereld komt je woonkamer binnen!

Zet je Wii U-systeem aan en je Mii-personages betreden onmiddellijk WaraWara Plaza. Kijk hoe je vrienden rondwandelen tussen Mii-personages van over de hele wereld die tips, meningen en meer over populaire Wii U-software geven!

Als een spel je interesse heeft gewekt, kun je eenvoudig naar de bijhorende Miiverse-community gaan, waar je kunt lezen wat andere spelers erover denken, of naar de betreffende Nintendo eShop-pagina gaan om het spel direct te downloaden.


Sluit je aan bij een constant groeiende community

Miiverse maakt het eenvoudig om andere spelers te vinden die dezelfde spellen leuk vinden als jij. Elke softwaretitel voor de Wii U heeft zijn eigen unieke community, zodat je van gedachten kunt wisselen met gelijkgestemde spelers en opmerkingen kunt lezen over titels waarin je geïnteresseerd bent.

Uit jezelf!

In Miiverse kun je meer delen dan alleen maar woorden – gebruik het touchscreen van de Wii U GamePad om handgeschreven berichten en afbeeldingen te versturen. Deel alles wat je op je hart hebt!

CI_WiiU_activities_NL.png
CI_WiiU_messages_NL.png

Versier je berichten met een schermafbeelding!

Wil je een geweldige highscore of een cool geheim dat je hebt ontdekt laten zien? Een foto zegt meer dan duizend woorden, dus voeg een schermafbeelding toe aan je bericht!*

*Beschikbaar in ondersteunde spellen.

Doe je zegje wanneer je wilt

Druk wanneer je wilt op de HOME-knop om naar Miiverse te gaan, zelfs tijdens een spel*, zodat je meteen tips kunt delen of andere gebruikers om hulp kunt vragen.

*Tijdens bepaalde spelmomenten niet beschikbaar.

Zie dingen die anderen niet zien

Een groen vinkje betekent dat een Mii-personage is geverifieerd als officiële account van de gebruiker in kwestie. Kijk naar de superplay-video's die geplaatst worden door spelregisseur Masataka Takemoto en bezoek de community voor de Legend of Zelda-serie voor berichten van Zelda-producent Eiji Aonuma!

PIX_001_196movStill002.bmp
PIX_001_196movStill001.bmp

Deel je berichten met iedereen of alleen met je vrienden

Bepaal wie je berichten kan zien - iedereen, je vrienden of jij alleen! Of je berichten nu publiekelijk of privé zijn, jij bepaalt het!

Kijk uit voor spoilers

Van berichten die aangemerkt zijn als spoilers wordt in eerste instantie de volledige inhoud verborgen gehouden, zodat jij kunt uitmaken of je ze wilt lezen of niet. Je kunt ook je eigen berichten als spoilers aanmerken.

Miiverse in spellen

Miiverse is geïntegreerd in bepaalde spellen. In Nintendo Land kun je de voortgang van Mii-personages van over de hele wereld die jouw plaza bezoeken bekijken en in New Super Mario Bros. U kun je je vrienden vertellen over je beste prestaties!

Constante evolutie

Miiverse wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe mogelijkheden en verbeteringen. Blijf op de hoogte van deze veranderingen in de community voor Miiverse-aankondigingen!

Direct toegang

Wii U-eigenaren hebben nu toegang tot Miiverse via PC en smartphone, zodat je kunt zien wat er gebeurt, waar je ook bent! Ga voor meer informatie naar miiverse.nintendo.net

Ontdek meer in de Iwata vraagt-interviews Miiverse: de producenten en Miiverse: de ontwikkelaars.