Wii mini

Overzicht


controls_img2.jpg

Een familievriendelijk pakket

Wii mini biedt maximaal plezier voor een mini-prijs! Het systeem wordt geleverd met een rode Wii-afstandsbediening Plus en Nunchuk-accessoire. Aansluiten en spelen maar!

Kijk hier wat er in de Wii mini-verpakking zit.

Intuïtieve besturing voor ongecompliceerde fun

Wat gamen met bewegingsbesturing betreft, gaat er niets boven Wii. De hele familie kan genieten van fun en intuïtieve gameplay, verrijkt door lichaamsbeweging, voor onvergetelijke spelavonden!

Klik hier voor meer over de fun die Wii-mini te bieden heeft.

Nintendo Selects

Een wereld aan geweldige spellen voor je geopend.

Met Wii mini heb je toegang tot het enorme aanbod van Wii-spellen, waaronder topspellen uit de Mario- en Zelda-serie en de Nintendo Selects-reeks! Er is nooit een betere tijd geweest om te ontdekken wat voor spellen Wii allemaal te bieden heeft!

Nintendo Selects is een reeks van klassieke spellen, verkrijgbaar voor een geweldige prijs. Denk aan titels als Wii Sports Resort, Mario Party 8, Super Mario Galaxy en meer! Ga voor meer info over de reeks naar onze Nintendo Selects-pagina.


Het Wii mini-systeem kan niet worden verbonden met het internet en ondersteunt geen online-functies in spellen. Compatibel met Wii-software en de meeste Wii-accessoires. Functies die een internetverbinding vereisen zijn niet beschikbaar. Het Wii mini-systeem is niet compatibel met Nintendo GameCube-speldisks of -accessoires. Wii is een handelsmerk van Nintendo. © 2012 Nintendo