• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Wekelijks downloadnieuws


    30-07-2010

    Haal het maximale uit je Wii of Nintendo DSi door nieuwe software direct uit het Wii-winkelkanaal of de Nintendo DSi Shop te downloaden, in ruil voor Nintendo Points. Onderaan dit artikel kun je meer informatie over WiiWare en Nintendo DSiWare vinden. Met ingang van deze week zijn de volgende nieuwe releases beschikbaar om te downloaden:


    WiiWare
    Nieuwe, originele spellen die voor ieder wat wils bieden!

    Dive: The Medes Islands Secret
    Honderden schepen van over de hele wereld hebben zich tijdens de laatste vijf eeuwen overgegeven aan de kracht van de oceaan. Handelsschepen, piratenschepen, oorlogsschepen... allemaal eindigden ze, bedekt met koralen, op de bodem van de zee. Jarenlang bewaarden deze schepen geheimen die altijd een mysterie bleven... tot vandaag.

    Family Pirate Party
    Papa, mama, Sarah en Billy zijn er weer, maar nu als piraten op volle zee! Gooi de dobbelstenen en zeil langs eilanden om de schatten te veroveren die daarop te vinden zijn. Wie eindigt met het meeste goud, wint! Family Pirate Party heeft aantrekkelijke cel-shaded graphics en aangename muziek. Neem het op tegen maximaal drie andere spelers voor grandioze bordspelpret. Heb jij het in je om je tegenstanders te verslaan en de koning van Family Pirate Party te worden?

    Nintendo DSiWare
    Ontdek een wereld aan nieuwe mogelijkheden met Nintendo DSiWare.

    Crystal Monsters
    Als Neo-Seed met de kracht om monsters te zien en te trainen, begin je aan een reis om 160 monsters te verzamelen en de allergrootste Monster Breeder te worden! Verken een enorme wereld, ontmoet nieuwe vrienden en rivalen en vecht met vaardigheid en strategie om te winnen! Wordt een meester in de negen elementen, train je monsters door ze te laten vechten, leer ze nieuwe bewegingen en groepsaanvallen en fuseer ze om hun ware potentie te laten ontwaken. Met de camera aan de binnenkant van je Nintendo DSi kun je zelfs je favoriete monsters aanpassen.

    Mega Words
    Het is tijd om je grijze cellen aan het werk te zetten en te ontdekken hoeveel van de honderden puzzels je op kunt lossen in Mega Words. Met Mega Words kun je drie klassieke puzzelspellen spelen; Word Scrambler, Anagram Hunt en Hangman (galgje). Je hebt geen gum nodig! Deze draagbare versies bevatten een zeer uitgebreide woordherkenning om zowel de beginner als de expert van een uitdaging te voorzien. Kijk hoe snel je woorden kunt raden, je vocabulair kunt verbreden en je hersenen kunt trainen met Mega Words!

    Puffins: Let's Race!
    Daag de snelste puffins op het eiland uit voor de titel van Fastest Flyer in PUFFINS: LET'S RACE! Race tegen je tegenstanders in een waar gevecht tot de eindstreep of alleen, tegen de klok. Race door vier verschillende spelstanden op acht verschillende banen om je vliegvaardigheden te testen of daag maximaal drie vrienden uit via de draadloze verbinding van de Nintendo DS. Heb jij het in je om reiskampioen te worden van Puffin Island of blijf je achter met de rest van het pluimvee?

    Over WiiWare (Wii-winkelkanaal)
    Meer informatie over WiiWare en de andere WiiWare-spellen die momenteel beschikbaar zijn, lees je op de WiiWare-pagina.

    Over de Virtual Console (Wii-winkelkanaal)
    De Virtual Console is een ware schatkamer aan klassieke spellen voor videospelsystemen uit het verleden, zoals N64, NES, SNES, SEGA Mega Drive, SEGA MASTER SYSTEM, NEOGEO, Commodore 64 en TurboGrafx (PC Engine) en zelfs het tijdperk van de speelhallen! Vind je favoriete spellen van vroeger! Klik hier om meer te lezen over alle Virtual Console-spellen die al beschikbaar zijn.

    Over Nintendo DSiWare (Nintendo DSi Shop)
    Nintendo DSiWare is een steeds groeiende verzameling spellen en toepassingen, alleen voor de Nintendo DSi. Van de handige Nintendo DSi Browser tot korte versies van je favoriete spellen, er zit altijd wel iets nieuws bij! Klik hier om meer te lezen over de verkrijgbare Nintendo DSiWare.

    Over Nintendo Points
    Als je je Nintendo Dsi of Wii draadloos met het internet hebt verbonden, heb je toegang tot de Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal en kun je naar hartelust rondkijken. In het Wii-winkelkanaal kun je Nintendo Points als Wii Points gebruiken en inwisselen voor Virtual Console-spellen, Wii-kanalen of WiiWare-spellen. Nintendo points kun je aanschaffen in winkels waar Nintendo-producten verkocht worden of direct als Nintendo DSi Points in de Nintendo DSi Shop, of direct als Wii Points in het Wii-winkelkanaal. Klik hier om meer te lezen over Nintendo Points voor de Nintendo DSi.