• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels: twee nieuwe spellen, de Nintendo Selects-serie en het Mario Kart Wii Pack!


    20-05-2011

    Met een scala aan nieuwe releases, waaronder fantastische spellen en een nieuwe Wii-bundel, is dit een geweldige week voor spelfanaten!

    Onder de nieuwe spellen die deze week in de winkels komen te liggen, bevinden zich onder meer het klassieke RPG-avontuur Dragon Quest VI: Realms of Reverie voor de Nintendo DS, het 3D-vechtspel DEAD OR ALIVE Dimensions voor de Nintendo 3DS en vier heruitgaven van Wii-spellen binnen de Nintendo Selects-serie. 

    Een andere nieuwkomer is het Mario Kart Wii Pack, een nieuwe bundel die bestaat uit een witte Wii, Wii-afstandsbediening Plus, Nunchuk, Wii Wheel en natuurlijk Mario Kart Wii, de racesensatie die garant staat voor ongekend meerspelerplezier!

    Iwata Asks

    Op de Nintendo DS nodigt Dragon Quest VI: Realms of Reverie je uit om jezelf te ontdekken in een episch avontuur, waarin je de strijd aangaat met een kwaadaardige heerser en probeert de puzzelstukjes van je verleden op de juiste plaats te leggen. Lijf monsters in, vecht tegen de kwade krachten en ga op in een wereld vol avontuur!

    Een andere nieuwe release is DEAD OR ALIVE Dimensions voor de Nintendo 3DS. De beroemde vechtserie komt voor het eerst naar een Nintendo-systeem, compleet met zijn kenmerkende mix van explosieve 3D-gevechten en prachtige, maar dodelijke vechters. Met tal van zinderende spelstanden, extra spelinhoud die wordt verspreid via SpotPass en adembenemende 3D-beelden, is DEAD OR ALIVE Dimensions een spel om je knokkels bij af te likken!

    Ten slotte, maar daardoor niet minder belangrijk, wordt deze week ook de Nintendo Selects-serie gelanceerd. Met deze softwareserie komen fantastische Wii-titels die je eerder misschien hebt gemist opnieuw in de winkels te liggen voor een zeer schappelijke prijs. De serie bevat de volgende titels: Wii Sports, WarioWare: Smooth Moves, Animal Crossing: Let’s Go to the City en Mario Strikers Charged Football. Welke moderne klassieker kies jij?