• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Officiële site voor Kid Icarus: Uprising voor Nintendo 3DS nu beschikbaar


    06-03-2012

    Vanaf vandaag kun je terecht op de officiële site voor Kid Icarus: Uprising voor alles over deze exclusieve titel voor Nintendo 3DS die vanaf 23 maart in de winkel komt te liggen. 25 jaar na de lancering van het originele Kid Icarus voor NES, drijft Kid Icarus: Uprising de actie en het avontuur van deze geliefde serie naar nieuwe hoogten.

    De officiële site voor Kid Icarus: Uprising bevat exclusieve content die een diepgaande blik biedt op het must-have actiespel voor Nintendo 3DS van deze lente. Zo kun je er bijvoorbeeld lezen over het verhaal van het spel en meer te weten komen over de spectaculaire combinatie van luchtgevechten, schermutselingen op de grond en de strijd tegen enorme bazen. Kijk ook naar uitlegvideo's met info over hoe het spel gespeeld wordt en je op de hoogte brengen van de geweldige bewegingen in Pits repertoire.

    Maak ook kennis met Pits vrienden en krijg een idee van de coole stukken uitrusting die je kunt bemachtigen om beter te presteren tijdens de gevechten. Het verzamelen van een machtig wapenarsenaal is erg nuttig als je je mannetje wilt staan tijdens de spannende gevechten voor meerdere spelers. En ook buiten het spel kun je genieten van Pits wereld, met de geweldige Kid Icarus AR Cards die de spelpersonages tot leven brengen en voor je ogen hun conflicten uit laten vechten.

    En er is nog veel meer om te onthullen over Kid Icarus: uprising, dus hou de site in de gaten voor meer details die voor de lancering op 23 maart uit de doeken zullen worden gedaan.

    Onthou dat je niet tot 23 maart hoeft te wachten om met Pit in 3D op avontuur te gaan! Ga nu naar de Nintendo eShop en schaf daar 3D Classics Kid Icarus aan!

    Volg op Twitter @KidIcarusNL om er zeker van te zijn dat je als eerste op de hoogte bent van de laatste onthullingen over het spel! Ontvang speciale besturingstips en wapenstrategieën, leer de vijand kennen en meer!