• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Wii U in de schijnwerpers: mogelijkheden voor meerdere spelers


    10-04-2013

    Ons highdefinition-videospelsysteem Wii U en zijn controller - de Wii U GamePad - zijn erop gericht om de manier waarop je je entertainment beleeft te veranderen en bieden nieuwe manieren om te genieten van videostreams, internetsurfen en natuurlijk het spelen van spellen. Er zijn voldoende geweldige avonturen voor een speler, zoals Batman: Arkham City Armoured Edition en LEGO® City Undercover, te beleven... naast titels die een duizelingwekkende verscheidenheid aan unieke pret voor meerdere spelers bevatten! Lees verder voor een kort overzicht van de manieren waarop jij en je vrienden samen plezier van Wii U kunnen hebben.

    In Monster Hunter 3 Ultimate kun je je krachten bundelen met andere spelers om samen enorme beesten te verslaan, zonder dat er extra controllers aan te pas komen! Verbind je systeem met het internet en onderneem missies met spelers van ver. En als je kunt rekenen op een groep gewillige krijgers met Nintendo 3DS-systemen in de buurt, dan kunnen jullie in dezelfde kamer bij elkaar komen om samen op jacht te gaan! Tot drie spelers, elk met een Nintendo 3DS en een exemplaar van Monster Hunter 3 Ultimate op Nintendo 3DS kunnen hun systemen verbinden met een enkel Wii U-systeem via een lokale draadloze verbinding voor jachtpartijen die de grenzen van videospelsystemen overschrijden! Ondek meer over de meerspelermogelijkheden in Monster Hunter 3 Ultimate.

    Als je meer behoefte hebt aan coöperatieve pret, dan moet je zeker de teamattracties in Nintendo Land met meerdere spelers spelen. Gebruik de GamePad om pijlen af te schieten en zo je zwaardvechtende teamleden te ondersteunen in The Legend of Zelda: heldenstrijd, spelers op de grond uit de brand te helpen met een zware luchtaanval in Metroid-schietpartij of een team kleine Pikmin aan te voeren, terwijl je machtige Mii-Pikminbondgenoten tegenstanders te lijf gaan in Op avontuur met de Pikmin. Aan de andere kant kun je het ook tegen elkaar opnemen en elkaar achtervolgen of angst aanjagen in de competitie-attracties! Al deze attracties combineren het tv-scherm met de Wii U GamePad, waardoor je de dingen heel anders beleeft dan de andere spelers!

    Terwijl vier spelers met Wii-afstandsbedieningen voor het eerst in hd door een Mario-spel kunnen rennen en springen in New Super Mario Bros. U, kan een vijfde speler het touchscreen van de GamePad aanraken om vijanden te verdoven en boostblokken te plaatsen, die zowel kunnen helpen als hinderen! Je kunt zelfs duivelse booststand-missies spelen met een vriend om te ontdekken how waterdicht jullie teamwork echt is!

    CI_WiiU_PlayStyle_04.jpg

    Need for Speed: Most Wanted U biedt ook een nieuwe meerspelerbelevenis met de Co-Driver-stand, exclusief voor Wii U. Terwijl een speler achter het stuur kruipt en probeert uit de handen van de politie te blijven, kan een ander de GamePad gebruiken om de auto verder af te stellen, achtervolgende agenten af te leiden en zelfs de hoeveelheid verkeer op te weg te bepalen.

    En dat is slechts het topje van de ijsberg van het samen genieten van spellen op Wii U. Krijg iedereen overeind voor een avond om niet snel te vergeten met SiNG PARTY, speel manager in FIFA 13 en help tot vier spelers vanaf de zijlijn, zet vallen en stuur zombies af op een tweede speler in ZombiU, vernietig enorme robotmonsters in TANK! TANK! TANK! en nog veel meer!

    Naast de stapels aan spellen voor meerdere spelers die nu verkrijgbaar zijn voor Wii U, zijn er velen die hun opwachting nog moeten maken, van de gekte van Game & Wario tot de speelse platformactie van Rayman Legends. Daarnaast kun je op Wii U ook nog doorgenieten van je favoriete spellen voor meer spelers voor Wii, in de Wii-stand van het systeem, en zelfs je bewaarde spelgegevens van Wii naar Wii U overzetten. Ontdek meer over terugwaartse compatibiliteit op de Wii U-site.

    Als het op pret voor meer spelers aankomt, dan voorziet Wii U in alles!

    Meerspelerstanden kunnen apart verkrijgbare extra accessoires vereisen. Kijk op de spelpagina van elk spel voor meer uitgebreide informatie over welke controllers ondersteund worden.