• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontdek je zangtalent en strijd met andere zangers en zangeressen in Wii Karaoke U by JOYSOUND, vanaf 4 oktober voor Wii U


    11-09-2013

    11 september 2013 – Misschien wil je nu eindelijk wel eens erkend worden als één van de beste zangers of zangeressen van Europa. Of misschien wil je gewoon thuis met je vrienden genieten van jullie eigen karaokefeestje, of in je eentje je zangtalent oefenen. Je zit in alle gevallen goed met Wii Karaoke U by JOYSOUND voor Wii U, een nieuwe karaoketoepassing die vanaf 4 oktober verkrijgbaar is als gratis download in de Nintendo Shop*.

    Wii Karaoke U by JOYSOUND is een karaoketoepassing met een zeer uitgebreide songcatalogus. Bij de lancering zijn maar liefst 1500 songs beschikbaar** van vele wereldberoemde artiesten***, verdeeld over diverse genres. Deze toepassing brengt de klassieke Japanse karaokebox-ervaring naar je huiskamer en plaatst de muziekkeuze letterlijk in je handen. Je kunt het scherm van de Wii U GamePad gebruiken om door de catalogus te bladeren en speellijsten te maken, terwijl je de ingebouwde microfoon**** van de Wii U GamePad kunt gebruiken om in te zingen.

    Om uit de uitgebreide online-catalogus van Wii Karaoke U by JOYSOUND songs te kunnen kiezen en zingen moet je een ticket kopen voor een uur (€ 1,99), 24 uur (€ 4,99) of 30 dagen (€ 14,99). Dit kun je doen door via de ‘Ticket Purchase’-knop in het spel naar de Nintendo eShop te gaan. Om gebruikers Wii Karaoke U by JOYSOUND te laten proberen voordat ze een ticket kopen, komt na het downloaden van de toepassing een gratis probeerticket***** voor één uur beschikbaar in de Nintendo eShop.

    Wii Karaoke U by JOYSOUND is zowel geschikt voor geoefende karaoke-zangers en –zangeressen als beginners. De toepassing heeft naast de gebruikelijke karaokestand drie verschillende standen met scores, en een Karaoke Battle-stand waarin tot 10 vrienden, verdeeld over twee teams, aan een ‘sing-off’-wedstrijd met een vooraf bepaald aantal rondes kunnen deelnemen. In de Standard Rating-stand krijgt de zanger of zangeres aan het eind van elk nummer een score uit 100, gebaseerd op de benadering van het originele nummer. In de In-Depth Rating-stand kunnen gebruikers een gedetailleerde beoordeling van hun optreden bekijken, waarbij wordt ingegaan op zes punten: melodie, timing, soepelheid, techniek, vibrato, wat verwijst naar de kleine schommelingen in toonhoogte tijdens het zingen van een lange noot, en glissando, oftewel de techniek waarbij je vanaf een iets vroegere noot omhoog glijdt naar de volgende.

    In de derde stand, Online Rating, draait alles om de competitie met andere zangers en zangeressen! In deze stand worden gebruikers op dezelfde manier beoordeeld als in de In-Depth Rating-stand, alleen worden de prestaties bij elke song in de catalogus vergeleken met andere Europese gebruikers die hetzelfde nummer hebben gezongen. Op vaste punten in het nummer verschijnt de positie die je met je optreden kunt bereiken in het klassement, terwijl aan het eind van de song je uiteindelijke positie en score voor het hele optreden verschijnen, zodat je kunt zien hoe je prestatie zich verhoudt tot die van andere gebruikers in Europa. Als je hoog bent geëindigd moet je niet vergeten meteen de Miiverse-knop in beeld te gebruiken om een afbeelding van je positie aan je vrienden op Miiverse te tonen – de klassementen lopen constant door, dus weet je nooit hoe lang je die positie behoudt!

    Terwijl je zingt staat je Mii-personage op een podium, dat gebruikers kunnen aanpassen om zelf te bepalen in welke omgeving ze willen optreden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een opnamestudio, maar je kunt je Mii-personage ook laten optreden in een Arena, op een Festival of in een Club. Daarbij kun je allerlei details veranderen, van de kleur van de speakers tot de rookeffecten tijdens het nummer. Vanaf de lancering is ook een breed aanbod aan kostuums voor Mii-personages beschikbaar. Daarmee kun je het uiterlijk van je Mii-personage afstemmen op je speellijst of je muzieksmaak.

    Begin maar vast met stemoefeningen om je voor te bereiden op de strijd tegen andere Europese zangers en zangeressen, of verheug je alvast op de klassieke karaokebox-ervaring met vrienden thuis, want Wii Karaoke U by JOYSOUND komt naar de Wii U op 4 oktober als gratis download in de Nintendo eShop. Vanaf die datum kun je met de Wii U GamePad in de palm van je hand uit een catalogus met maar liefst 1500 songs je favorieten kiezen en zingen!

    Voor meer details:

    Wii Karaoke U by JOYSOUND-website http://nintendo.nl/wiikaraokeu

    Wii U website http://wiiu.nl

    Wii U (NL) op Facebook http://facebook.com/WiiUNederland

    Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/nintendonederland

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl

    * Om de Nintendo eShop te gebruiken moet je de Nintendo Network Agreement en Privacy Policy aanvaarden.

    **Na de lancering wordt deze songcatalogus uitgebreid via regelmatige updates.

    *** de songs in dit spel zijn speciale, onder licentie gemaakte heropnames. Verwijzingen naar de originele artiest zijn slechts beschrijvend en informatief, en moeten niet worden opgevat als goedkeuring, aanmoediging of steun van de originele artiest.

    ****Het is ook mogelijk om compatibele USB-microfoons te gebruiken voor deze toepassing.

    *****Per Wii U-systeem is slechts één gratis probeerticket voor een uur beschikbaar. Het gratis probeerticket voor een uur moet worden gebruikt vóórdat een ander ticket wordt aangeschaft of gebruikt.