• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Maak foto's van alledaagse voorwerpen en help een klein robotje om een museum te vullen! Kom meer te weten op onze officiële Chibi-Robo! Let’s Go, Photo!-website


    25-06-2014

    Het is geen peulenschil voor een klein robotje als Chibi-Robo om een stoffig, oud museum nieuw leven in te blazen, maar hij gaat de uitdaging toch aan in Chibi-Robo! Let’s Go, Photo!, voor de Nintendo 3DS en 2DS! Voer opdrachten uit voor een aantal maffe personages, verzamel vormen en gebruik ze om foto's te maken van alledaagse voorwerpen met de camera's op je Nintendo 3DS. Als je foto goed lukt, dan heb je je eerste museumstuk te pakken! Het is een van de dingen waar de kleine robot zijn dagen mee vult, en je kunt er alles over lezen op de officiële Chibi-Robo! Let’s Go, Photo!-website.

    De conservator wil niets liever dan massa's enthousiaste bezoekers naar zijn museum lokken. Maar een leeg museum trekt niet veel bekijks... Gelukkig staat Chibi-Robo, een kleine robot die op het bureau van de conservator woont, klaar om te helpen. Om het museum weer op de been te helpen moet je e-mails lezen van excentrieke personages die opdrachten voor je hebben: blaas dingen op, haal eten, speel verstoppertje, of ruim rommel op. In deze game hoef je je nooit te vervelen!

    Maar waarom moet Chibi-Robo zich zo uitsloven? Hoe meer opdrachten je voltooit, hoe meer punten je verdient. Die punten kun je inwisselen voor silhouetpatronen. Als je een silhouetpatroon laadt, dan zie je een doorzichtige vorm wanneer je de camera's van je Nintendo 3DS of 2DS gebruikt. Richt de vorm op een alledaags voorwerp en - klik! - je hebt een kunstwerk voor het museum! Deze kunstwerken noemen we 'NostalJunk'. Hoe gevarieerder en preciezer je foto's zijn, hoe interessanter het museum wordt. Binnen de kortste keren verdringen de bezoekers zich voor de ingang.

    Je kunt je foto's niet alleen in de game gebruiken. Je kunt ze inzenden tijdens NostalJunk Contests, waarin je exclusieve outfits kunt winnen, die Chibi-Robo in de game kan dragen. Ook worden je inzendingen vertoond op de officiële website! Waar wacht je nog op? Kom alles te weten over je nieuwe baan, ontmoet je nieuwe vrienden en maak je klaar voor deze nieuwe uitdaging op onze officiële Chibi-Robo! Let’s Go, Photo!-website.

    Vanaf 26 juni kun je een demo* vinden in de Nintendo eShop op de Nintendo 3DS en 2DS.

    Je kunt Chibi-Robo! Let’s Go, Photo! vanaf 3 juli downloaden in de Nintendo eShop, exclusief voor de Nintendo 3DS en 2DS.

    * Hiervoor heb je een draadloze netwerkverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID registreren en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

    Let op: Nintendo heeft het recht om alle inzendingen voor de wedstrijd zonder vergoeding online en offline te publiceren.