• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Bereid je voor op de ultieme zaak op onze website voor Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney!


    24-03-2014

    Maak je klaar om een unieke zaak te kraken wanneer twee legendes hun krachten bundelen in Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney op systemen in de Nintendo 3DS-familie! Bezoek de officiële website voor Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney en stap in een mysterieus avontuur vol breinbrekende puzzels en vurige rechtbanktaferelen.

    Nadat zij afzonderlijk van elkaar het mysterieuze meisje Maeve hebben ontmoet, komen professor Hershel Layton en topadvocaat Phoenix Wright terecht in Labyrinthia, een eigenaardige, middeleeuwse stad waar magie echt bestaat! Wanneer zij horen dat Maeve terechtstaat voor hekserij, moeten de twee heren met heel uiteenlopende vaardigheden samenwerken om haar onschuld te bewijzen. Twee weten beslist meer dan één!

    Ga de stad in om bewoners te ondervragen, aanwijzingen te ontdekken, en de puzzels van Labyrinthia op te lossen. Verdedig daarna Maeve in de rechtszaal door onbetrouwbare getuigen onder druk te zetten, leugens te onthullen, en bewijs in te dienen waarmee je je gelijk aantoont. Voor het eerst in een Ace Attorney-game kun je nu een groep getuigen tegelijkertijd ondervragen. Kun jij de tegenstrijdigheden tussen de getuigenissen vinden?

    Bezoek nu de officiële website van Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney en ontmoet de personages uit de game, verdiep je in het verhaal en ontdek hoe je gratis aanvullende content kunt ontgrendelen!

    Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney is vanaf 28 maart beschikbaar in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop, alleen voor systemen in de Nintendo 3DS-familie.