• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkel en de Nintendo eShop: Kirby: Triple Deluxe


    16-05-2014

    De roze sensatie Kirby: Triple Deluxe is nu verkrijgbaar in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop voor de Nintendo 3DS- en Nintendo 2DS-systemen!

    Gebruik Kirby's krachten om de ontvoerde King Dedede te redden in dit kleurrijke platformavontuur! Kirby wordt op een avond naar het land Floralia gehesen, waar hij zijn vriend probeert te redden. Op zijn tocht verzamelt hij sterren en Sun Stones, slokt hij alles op wat los en vast zit, en neemt hij de krachten van zijn vijanden over. Eet de Miracle Fruit om de Hypernova te kunnen gebruiken, zuig vervolgens enorme voorwerpen op en gebruik ze daarna om je vijanden mee te verslaan! Je kunt 256 retro sleutelhangers verzamelen, die je met je vrienden kunt ruilen via StreetPass. Kun jij vóór het slapengaan alle zes de levels uitspelen, de eindbazen verslaan en de arme Dedede redden?

    Maar dit is Kirby tot de derde macht, dus je kunt meer plezier beleven dan ooit tevoren! Neem het op tegen maximaal drie vrienden in Kirby Fighters, een briljante minigame waarin je met anderen het gevecht aangaat! Je hebt maar één exemplaar nodig van Kirby: Triple Deluxe. Je vrienden kunnen dan gratis op hun eigen Nintendo 3DS of Nintendo 2DS tegen je spelen via Download Play. Als je in je eentje bent, kun je Dedede’s Drum Dash spelen, waarin je je moet bewegen op de maat van de muziek, munten moet verzamelen en vijanden moet ontwijken. Deze ritmische razernij op twee schermen vergt razendsnelle reflexen!

    Bekijk Kirby's kleurrijke capriolen, lees meer over zijn nieuwe kopieervaardigheden en maak kennis met de minigames op onze officiële Kirby: Triple Deluxe-website!

    Kirby: Triple Deluxe is nu verkrijgbaar in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de systemen in de Nintendo 3DS-familie.