• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontdek een leuke, educatieve software-serie op onze officiële website van Let’s Learn English with Biff, Chip & Kipper


    03-09-2014

    Let's Learn English with Biff, Chip & Kipper is een serie lesprogramma's in de Engelse taal voor Nintendo 2DS en 3DS die kinderen van 3 tot 12 letters en geluiden leert. Het programma is speciaal ontworpen om jonge kinderen samen met hun ouders te laten oefenen. Deze educatieve serie is verkrijgbaar vanaf 12 september, meer informatie over deze software vind je op onze gloednieuwe Let’s Learn English with Biff, Chip & Kipper website!

    Met de software kunnen kinderen hun Engelse woordenschat uitbreiden door middel van leuke lees-, schrijf- en spreekoefeningen. De serie is gebaseerd op de reeks Floppy’s Phonics van Oxford Reading Tree. Deze boeken gebruiken de phonics-methode om kinderen kennis te laten maken met alle klanken van de Engelse taal. In de serie staan de geliefde personages Biff, Chip en Kipper centraal, evenals de hond Floppy. De Oxford Reading Tree-boeken worden wereldwijd in meer dan 138 landen gebruikt. Dankzij de grappige en intuïtieve functies van de Nintendo 2DS en 3DS is de serie interactiever dan ooit tevoren. De drie delen van de software-serie bevatten samen acht verschillende moeilijkheidsniveaus. De hoeveelheid content per deel komt overeen met 30 Oxford Reading Tree-boeken!

    Ouders kunnen hun kind actief begeleiden en ondersteunen bij het gebruik van de software, en heel makkelijk de vorderingen van hun kind in het programma bekijken. De titel wordt geleverd inclusief een handige gids voor ouders met hints, tips en adviezen om samen het meeste uit de software te halen. Ga naar onze officiële website van Let’s Learn English with Biff, Chip & Kipper om een .pdf-bestand van deze gids te downloaden, de phonics-methode te ontdekken, en meer te lezen over de leeroefeningen in deze educatieve serie voor Nintendo 2DS en 3DS.

    Let’s Learn English with Biff, Chip & Kipper is vanaf 12 september verkrijgbaar in de winkels en als downloadbare versies in de Nintendo eShop, alleen voor Nintendo 2DS en 3DS.