• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontdek de show van je leven op onze vernieuwde spelpagina voor Tokyo Mirage Sessions #FE!


    11-05-2016


    Twee werelden ontmoeten elkaar in Tokyo Mirage Sessions #FE, een unieke RPG die op 24 juni exclusief voor de Wii U wordt uitgebracht. Beginnende toneel- en filmsterren uit Tokyo bundelen hun krachten met legendarische krijgers uit de wereld van Fire Emblem om samen een kwade macht te verslaan. Deze helden hebben de taak om de wereld te behoeden voor een duister plan. Ondertussen moeten ze zingend en dansend de status van een superster verwerven. Kom meer te weten over de gevaren en kansen die de helden tegenkomen, op onze vernieuwde spelpagina voor Tokyo Mirage Sessions #FE!

    WiiU_GeneiIbunRokuFE_05.bmp

    Volg een groep ontluikende sterren die de top van de entertainmentindustrie proberen te bereiken, terwijl ze ondertussen voorkomen dat schimmige Mirages onze wereld binnendringen. Hoewel de meeste Mirages uit zijn op vernieling, slagen de jonge helden erin om zich aan te sluiten bij nobele Mirages. Nu kunnen ze terugvechten en onze wereld beschermen met buitengewone vaardigheden en stijlvolle speciale moves. Kom meer te weten over de invasie en de drijfveren van de Mirages in het deel Verhaal of leer de sterren kennen onder Personages.

    Je kunt Tokyo verkennen, inclusief bekende wijken zoals Shibuya en Harajuku, en de helden in nevenmissies helpen om naam te maken in de showbizzwereld. Misschien moet je een handje helpen tijdens een live optreden of een personage de kans bieden om te figureren in een tv-show. Wat je ook doet, zorg dat je te allen tijde in contact blijft met je bondgenoten via Topic: een sociaal netwerk dat je kunt bekijken via de Wii U GamePad.

    WiiU_GeneiIbunRokuFE_16.jpg

    De game draait echter niet alleen om glitter en glamour. Je zult ook veel tijd doorbrengen in de dodelijke kerkers van de Idolasphere, waar je in spectaculaire turn-based gevechten korte metten moet maken met hordes bloeddorstige vijanden. Gebruik speciale aanvallen om vijandelijke Mirages het vuur aan de schenen te leggen. Zo zijn er de indrukwekkende Duo Arts, waarbij twee teamleden hun krachten kunnen bundelen, en Session-combo's waarbij je hele team tegelijk in de aanval gaat. Je kunt meer te weten komen over het avontuur en de confrontaties die voor de boeg liggen in de delen Gameplay en Gevechten.

    Ontdek twee werelden met een gemeenschappelijk lot op onze spelpagina voor Tokyo Mirage Sessions #FE en bereid jezelf voor op een RPG die zijn gelijke niet kent, exclusief voor de Wii U.

    Tokyo Mirage Sessions #FE is vanaf 24 juni verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Wii U. Vanaf de release is ook de Tokyo Mirage Sessions #FE: Fortissimo Edition verkrijgbaar.*

    *In de winkels kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.