TETRIS® 99 Grand Prix 7 – Informatie over het event

De TETRIS® 99 Grand Prix 7 is een onlinecompetitie in de Nintendo Switch-softwaretitel TETRIS® 99 en wordt georganiseerd door Nintendo of Europe GmbH, Herriotstr. 4, 60528 Frankfurt am Main, Duitsland (hieronder “Nintendo” genoemd).

Eventperiode en locaties

Het event vindt plaats in de periode van 20 september, 9:00 tot 24 september, 8:59 (MEZT) en staat open voor inwoners van de volgende landen: België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika, Zweden en Zwitserland.

Deelname

Om deel te nemen aan de competitie moeten gebruikers een Nintendo-account hebben met als land/regio-instelling een van de landen waarin het event toegankelijk is. De Nintendo-account moet ook een actief Nintendo Switch Online-lidmaatschap hebben. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen verschillende soorten lidmaatschappen, zoals of het een betaald lidmaatschap is of een gratis proefperiode. Daarnaast moet de gebruiker tijdens de eventperiode met zijn of haar Nintendo-account deelnemen aan TETRIS® 99-onlinewedstrijden. TETRIS® 99 is gratis te downloaden en alleen beschikbaar op de Nintendo Switch.

Eventpunten

Punten zijn alleen tijdens dit event te bemachtigen in de game.

Deelnemers ontvangen punten na elke TETRIS® 99-wedstrijd die ze tijdens de eventperiode spelen. Het toegekende aantal punten hangt af van de ranglijstplaats van de deelnemer na de wedstrijd. Dit aantal wordt direct weergegeven nadat de wedstrijd voor de deelnemer is afgelopen, samen met het totale aantal punten dat de deelnemer tijdens het event heeft gescoord. Punten worden alleen toegekend wanneer een deelnemer een wedstrijd normaal beëindigt, door KO te worden gespeeld of door op de eerste plaats te eindigen.

Plaats op de ranglijst / Eventpunten:

  • 1e: 100 ptn
  • 2e: 50 ptn
  • 3e: 30 ptn
  • 4e - 10e: 20 ptn
  • 11e - 30e: 15 ptn
  • 31e - 50e: 10 ptn
  • 51e - 90e: 5 ptn
  • 91e - 99e: 1 pt

Winnaars en prijzen

Deelnemers die tijdens het event in totaal minstens 100 punten hebben gescoord, winnen de volgende twee prijzen:

1. Een digitaal thema op basis van Super Kirby Clash dat gebruikt kan worden in TETRIS® 99.

2. Een digitale code voor een set van 99 kristalappels, een in-game betaalmiddel dat alleen gebruikt kan worden in Super Kirby Clash, een free-to-start game voor de Nintendo Switch.

Iedere deelnemer kan maar één keer een prijs winnen.

Het deelnemen aan of winnen van andere Tetris® 99-events heeft geen invloed op de winwaarschijnlijkheid bij dit event.

Levering

Nintendo levert de prijzen binnen twee weken na de einddatum van de eventperiode. De winnaars worden op de hoogte gebracht via e-mail, een My Nintendo-bericht en een bericht in de game. De e-mails worden naar de e-mailadressen verstuurd die voor hun Nintendo-accounts zijn geregistreerd. In het geval een winnaar een kinderaccount gebruikt, wordt de e-mail naar zijn of haar familiegroepbeheerder verstuurd. My Nintendo-berichten zijn te bekijken door het gebruikerspictogram en de gebruikersnaam rechtsboven in het scherm op my.nintendo.com of op de officiële Nintendo-website te kiezen wanneer de gebruiker is ingelogd met een Nintendo-account.

Het thema wordt vrijgespeeld in TETRIS® 99 zodra winnaars in totaal minstens 100 eventpunten hebben gescoord.

De code voor een set van 99 kristalappels wordt naar de winnaars gestuurd via een e-mail naar de e-mailadressen die voor hun Nintendo-accounts zijn geregistreerd. Iedere code is uniek en dient door de winnaar op een Nintendo Switch in de Nintendo eShop te worden ingevoerd om de set van 99 kristalappels te ontvangen. De code is geldig tot 31 oktober 2019 en dient voor die tijd in de Nintendo eShop gebruikt te worden.

Aanvullende voorwaarden en privacybeleid

De Nintendo-accountovereenkomst, het Nintendo-account-privacybeleid en de voorwaarden van het My Nintendo-puntenprogramma zijn van toepassing.

Veel succes!