TETRIS® 99 Grand Prix 11 – Informatie over het event

De TETRIS® 99 Grand Prix 11 is een onlinecompetitie in de Nintendo Switch-softwaretitel TETRIS® 99 en wordt georganiseerd door Nintendo of Europe GmbH, Herriotstr. 4, 60528 Frankfurt am Main, Duitsland (hieronder “Nintendo” genoemd).

Eventperiode en locaties

Het event vindt plaats in de periode van 31 januari, 8:00 tot 4 februari, 8:00 (MET) en staat open voor inwoners van de volgende landen: België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika, Zweden en Zwitserland.

Inwoners van Italië zijn uitgesloten van deelname aan deze competitie. Er wordt echter in dezelfde periode een afzonderlijke competitie gehouden onder dezelfde naam, exclusief voor Italië. Meer informatie over dat event is hier beschikbaar.

Deelname

Om deel te nemen aan de competitie moeten gebruikers een Nintendo-account hebben met als land/regio-instelling een van de landen waarin het event toegankelijk is. De Nintendo-account moet ook een actief Nintendo Switch Online-lidmaatschap hebben. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen verschillende soorten lidmaatschappen, zoals of het een betaald lidmaatschap is of een gratis proefperiode. Daarnaast moet de gebruiker tijdens de eventperiode met zijn Nintendo-account deelnemen aan TETRIS® 99-onlinewedstrijden. TETRIS® 99 is gratis te downloaden en alleen beschikbaar op de Nintendo Switch.

Eventpunten

Punten zijn alleen tijdens dit event te bemachtigen in de game.

Deelnemers ontvangen punten na elke TETRIS® 99-wedstrijd die ze tijdens de eventperiode spelen. Het toegekende aantal punten hangt af van de ranglijstplaats van de deelnemer na de wedstrijd. Dit aantal wordt direct weergegeven nadat de wedstrijd voor de deelnemer is afgelopen, samen met het totale aantal punten dat de deelnemer tijdens het event heeft gescoord. Punten worden alleen toegekend wanneer een deelnemer een wedstrijd normaal beëindigt, door KO te worden gespeeld of door op de eerste plaats te eindigen.

Plaats op de ranglijst / Eventpunten:

  • 1e: 100 ptn
  • 2e: 50 ptn
  • 3e: 30 ptn
  • 4e - 10e: 20 ptn
  • 11e - 30e: 15 ptn
  • 31e - 50e: 10 ptn
  • 51e - 90e: 5 ptn
  • 91e - 99e: 1 pt

Winnaars en prijzen

Van alle deelnemers die tijdens het event in totaal minstens 100 punten hebben gescoord, kunnen er 999 elk 999 gouden punten van My Nintendo als prijs winnen. Deze gouden punten worden aan hun Nintendo-accounts toegevoegd. De winnaars worden bepaald op basis van willekeurige loting. Iedere deelnemer kan maar één keer een prijs winnen.

Deelnemers krijgen één lot voor elke 100 punten die ze tijdens het event scoren. Hoe meer loten, hoe groter de kans om te winnen. Het aantal loten dat een deelnemer krijgt, is gelijk aan zijn of haar totale aantal punten gedeeld door 100, naar beneden afgerond tot op het dichtstbijzijnde gehele getal. Voorbeeld: een deelnemer met in totaal 468 punten aan het eind van het event, ontvangt 4 loten (468 / 100 = 4,68 -> 4).

Alle winnaars worden uit de pot met alle deelnemersloten getrokken. Nadat er een winnaar is geloot, worden al zijn of haar overige loten uit de lotenpot verwijderd.

Het deelnemen aan of winnen van andere TETRIS® 99-events heeft geen invloed op de winwaarschijnlijkheid bij dit event.

Levering

Nintendo levert de prijzen binnen een week na de einddatum van de eventperiode. De winnaars worden op de hoogte gebracht via e-mail en een My Nintendo-bericht. De e-mails worden naar de e-mailadressen verstuurd die voor hun Nintendo-accounts zijn geregistreerd. In het geval een winnaar een kinderaccount gebruikt, wordt de e-mail naar zijn of haar familiegroepbeheerder verstuurd. My Nintendo-berichten zijn te bekijken door het gebruikerspictogram en de gebruikersnaam rechtsboven in het scherm op my.nintendo.com of op de officiële Nintendo-website te kiezen wanneer de gebruiker is ingelogd met een Nintendo-account. De winnaars kunnen bekijken of de gouden punten zijn toegevoegd door de puntengeschiedenis op My Nintendo te controleren terwijl ze zijn ingelogd.

Aanvullende voorwaarden en privacybeleid

De Nintendo-accountovereenkomst, het Nintendo-account-privacybeleid en de voorwaarden van het My Nintendo-puntenprogramma zijn van toepassing.

Veel succes!

Tetris ® & © 1985~2020 Tetris Holding.