• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • 3x1_CRSReport_2022_nlNL.jpg

  Een bericht van de president

  Shuntaro Furukawa

  Representative Director en President

  Nintendo Co., Ltd.

  CI_CSRReport_PresidentFurukawaShuntaro.jpg

  "Een lach op de gezichten toveren van iedereen die in aanraking komt met Nintendo":

  Dit is wat MVO-activiteiten voor ons inhouden


  Met ons MVO-doel om "een lach op de gezichten te toveren van iedereen die in aanraking komt met Nintendo" onderzoeken we voortdurend de beste manieren waarop Nintendo zijn sociale verantwoordelijkheden kan vervullen door middel van bedrijfsbrede samenwerking.

  In overeenstemming met de sociale omstandigheden waarin Nintendo zich bevindt, hebben we ons geconcentreerd op vier MVO-prioriteitsgebieden. Deze omvatten de drie gebieden 'consumenten', 'toeleveringsketen' en 'werknemers' die we sinds 2018 hebben ontwikkeld, evenals het nieuwe naar voren gehaalde prioriteitsgebied 'milieu'.

  Onze vier prioriteitsgebieden omvatten initiatieven zoals het verbeteren van de productkwaliteit en het waarborgen van productveiligheid, het creëren van een omgeving waar kinderen met een gerust hart kunnen spelen, het bevorderen van MVO-inkoop door middel van communicatie met onze leveranciers, het samenstellen van een werkomgeving die de verschillende capaciteiten van onze medewerkers volledig ondersteunt en het verminderen van de impact die onze producten en bedrijfsactiviteiten op het milieu hebben.

  Deze initiatieven zijn in lijn met Nintendo's zakelijke doel om entertainment te bieden waar iedereen van kan genieten, ongeacht leeftijd, geslacht, ervaringen in het verleden en andere verschillende sociale achtergronden. We zullen onze inspanningen nauwgezet voortzetten, terwijl we op dienovereenkomstige wijze de status van onze MVO-activiteiten bekendmaken, rekening houdend met onze vier prioriteitsgebieden.

  Hoewel we het Nintendo-DNA van originaliteit, flexibiliteit en oprechtheid koesteren dat we al lange tijd stimuleren, zijn we toegewijd aan het bereiken van onze MVO-doelen naast ons doel om een bedrijf te zijn dat iedereen een lach op het gezicht tovert door middel van entertainment.

  Een bericht van Mr Miyake

  CI_CSRReport2018_MiyakeKoji.jpg

  Ik, Koji Miyake, ben in juli 2018 aangesteld als voorzitter en CEO van Nintendo of Europe. Daar zal ik met het managementteam samenwerken om de doelen van ons bedrijf te bewerkstelligen.

  Het hoofddoel van ons MVO-beleid is om een lach te toveren op het gezicht van een ieder die in aanraking komt met Nintendo. Als entertainmentbedrijf biedt het creëren van nieuwe, verrassende ervaringen ons de mogelijkheid om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

  Iets dat me direct opviel toen ik overkwam vanuit Japan, was de enorme diversiteit binnen Nintendo of Europe. Het is oprecht een multicultureel bedrijf, waar mensen van uiteenlopende leeftijden, levensstijl en achtergrond uit bijna 40 verschillende landen samenwerken. Het is het soort samenwerking waarvan ik geloof dat het een cruciale factor is in het behalen van ons doel om zoveel mogelijk mensen een glimlach te geven.

  Bij Nintendo of Europe zijn we volledig toegewijd aan ons maatschappelijk verantwoord ondernemerschap en zullen ons beleid blijven uitvoeren om een lach te toveren op het gezicht van een ieder die in aanraking komt met Nintendo.

  Lees meer (beschikbaar in het Engels en Japans)

  Meer informatie