Super Game Boy

gb_sgb_en.jpg

De Super Game Boy geeft nieuw leven aan je spelcassettes voor de klassieke Game Boy. Via dit accessoire is het mogelijk om via je Super Nintendo je Game Boy-spellen ook op het grote scherm van je televisie te spelen. Steek simpelweg een spelcassette in je Super Game Boy en klaar! Dankzij slimme technische trucjes komen de klassieke zwart-witspellen tot leven in 4, 12 of zelf 256 kleuren. Daarnaast is het mogelijk een omlijsting voor het spelbeeld te ontwerpen, zodat je zelf bepaalt hoe kleurrijk je spellen eruit zien! De Super Game Boy is niet geschikt voor spelcassettes die zijn ontwikkeld voor Game Boy Color of Game Boy Advance.

Als spellen de Super Game Boy ondersteunen, wordt dit met een Super Game Boy-pictogram aangegeven op de verpakking van het spel.

Super Nintendo Score Master

snes_score_master_en.jpg

Als je net dat beetje extra controle over je Super Nintendo-games verlangt, biedt de Nintendo Score Master uitkomst. Je sluit deze controller rechtstreeks aan op de controller-ingang van je Super Nintendo. De Score Master kenmerkt zich door een enorme joystick en zes grote knoppen die in de aangepaste indeling nog beter te bedienen zijn. De functies Autofire, Turbo en Slo-mo maken dit het ideale accessoire voor de topscoretopper.

Super Nintendo-muis

snes_mouse_en.jpg

De Super Nintendo-muis werd samen met Mario Paint gelanceerd. Met deze muis kunnen amateurkunstenaars zich laten inspireren door Mario om heel gemakkelijk fantastische kunstwerken te maken. De muis kan rechtstreeks worden aangesloten op aansluiting 1 van de Super Nintendo en is voorzien van de gebruikelijke twee knoppen.

Als Super Nintendo-spellen de Super Nintendo-muis ondersteunen, wordt dit met een Super Nintendo-muispictogram aangegeven op de verpakking van het spel.