Nintendo's cadeautips

Welkom bij Nintendo's cadeautips!

Vind hier Nintendo-cadeaus voor vrienden en familie, of voor jezelf! Met deze functie kun je Nintendo's populairste spellen en systemen vinden. Pas je zoekopdracht aan om op spellen en systemen te filteren en het perfecte geschenk voor elke gamer te vinden. Voeg je favoriete producten toe aan je lijst en sla hem op, druk hem af of deel hem via e-mail of sociale netwerken. Als je hulp nodig hebt, klik dan op "Hulp nodig?" boven aan de pagina.

Nintendo's cadeautips-lijst

Titel
Opties
Je lijst bevat op dit moment geen producten.

Hoe wil je je lijst delen?

Je lijst is verstuurd!

Systemen


Aantal gebruikers

Genre

Leeftijd van gebruiker
Gebruiksomgeving

Animal Crossing: Happy Home Designer

Genre:Dieren,Simulatie | Spelers: 1 | Leeftijdsclassificatie:3
Animal Crossing: Happy Home Designer

In deze game kun je laten zien hoe goed jouw smaak is en de prachtigste woningen ontwerpen voor je favoriete Animal Crossing-personages. Luister naar de wensen van elk dier, kies een stijl en zet de puntjes op de i met meubels om het huis van hun dromen te maken.

Animal Crossing: New Leaf - Welcome amiibo

Genre:Dieren,Simulatie | Spelers: 1 - 4 | Leeftijdsclassificatie:3
Animal Crossing: New Leaf - Welcome amiibo

Reis naar een nieuwe stad, maak nieuwe vrienden en wordt de burgemeester in Animal Crossing: New Leaf! De tijd in het spel loopt synchroon aan die in de werkelijkheid - bepaal zelf wat je met die tijd wilt doen! Plaats gebouwen en decoraties om de perfecte stad te bouwen, nodig vrienden uit om je stad te bewonderen, ontmoet nieuwe mensen via StreetPass of vermaak je online met andere spelers en steden. Je mag het allemaal zelf bepalen!

Animal Crossing: amiibo Festival

Genre:Dieren,Bordspel,Party | Spelers: 1 - 4 | Leeftijdsclassificatie:3
Animal Crossing: amiibo Festival

In Animal Crossing: amiibo Festival racen de dieren over een spelbord waarop de seizoenen wisselen, net als in de andere games in de Animal Crossing-serie.

Art Academy: Atelier

Genre:Educatief spel,Praktisch | Spelers: 1 | Leeftijdsclassificatie:3
Art Academy: Atelier

In dit programma leert de gebruiker op het touchscreen van de Wii U GamePad stap-voor-stap tekenen en schilderen met diverse materialen. Gids Vincent leert gebruikers de theorie en realistische technieken. Voltooide kunstwerken worden tentoongesteld in een virtuele galerie, en kunnen gebruikers delen via Miiverse of een SD-kaart. Het is ook mogelijk om video's ervan op YouTube te plaatsen (Google account vereist).

Bravely Second™: End Layer

Genre:RPG | Spelers: 1 | Leeftijdsclassificatie:12
Bravely Second™: End Layer

In deze RPG speel je als Yew Geneolgia, een lijfwacht die Agnès Oblige moet redden uit de handen van Kaiser Oblivion. In de loop van het avontuur verkennen spelers het land Luxendarc, voeren ze opdrachten uit en nemen ze het in turn-based gevechten op tegen monsters. Spelers kunnen beroepen combineren om de eigenschappen van hun team in de strijd te balanceren en Brave Points gebruiken om hun aanvalskracht te vergroten.

Captain Toad: Treasure Tracker

Genre:Platformspel,Puzzelen | Spelers: 1 | Leeftijdsclassificatie:3
Captain Toad: Treasure Tracker

In Captain Toad: Treasure Tracker voor de Wii U gebruiken spelers de Wii U GamePad om elk level vanuit elke hoek te bestuderen, en om Toad-baas veilig naar het einde te loodsen. Toad heeft meer dan genoeg avonturen voor de boeg, waaronder levels die je met de GamePad vanuit zijn perspectief bekijkt, en confrontaties met reusachtige vijanden!

DRAGON QUEST VII: Fragments of the Forgotten Past

Genre:Avonturenspel,RPG | Spelers: 1 | Leeftijdsclassificatie:12
DRAGON QUEST VII: Fragments of the Forgotten Past

Reis naar het verleden om het heden te redden in DRAGON QUEST VII: Fragments of the Forgotten Past voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Disney Art Academy

Genre:Educatief spel,Anders,Lifestyle | Spelers: 1 | Leeftijdsclassificatie:3
Disney Art Academy

Disney Art Academy is een leerrijke game waarin spelers echte teken- en schildertechnieken kunnen leren. In de game laat een leraar spelers kennismaken met alle technieken die ze nodig hebben om geweldige afbeeldingen te maken van 80 personages van Disney en Pixar, onder wie Elsa uit Frozen en Woody uit Toy Story. Spelers gebruiken allerlei hulpmiddelen, zoals penselen, kwasten, pastelkrijt en meer.

Disney Magical World 2

Genre:Avonturenspel,Actiespel,Simulatie | Spelers: 1 | Leeftijdsclassificatie:3
Disney Magical World 2

In deze game kunnen spelers een leven opbouwen in de wereld van Disney, samen met meer dan 100 personages zoals Mickey Mouse en Elsa uit Frozen. Spelers kunnen zes verschillende werelden ontdekken, gewassen oogsten, vissen en spookachtige kerkers ontdekken. Spelers wonen in Castleton en ze kunnen hun eigen huis en café aanpassen. Daarnaast kunnen spelers feestjes geven in hun café of met Disney-prinsessen dansen op een bal in het kasteel.

Fire Emblem Fates

Genre:Strategiespel | Spelers: 1 | Leeftijdsclassificatie:12
Fire Emblem Fates

In deze turn-based strategiegame staan twee koninkrijken op de rand van oorlog, en jij moet bepalen welke kant je kiest. Geef de juiste bevelen en smeed sterke familie- en vriendschapsbanden om je lot in eigen handen te nemen!

Hey! PIKMIN

Genre:Avonturenspel,Platformspel | Spelers: 1 | Leeftijdsclassificatie:3
Hey! PIKMIN

Ontdek de miniatuurwereld van de Pikmin, in dit innemende, side-scrolling avontuur. Pikmin zijn een soort plantachtige diertjes, die nooit te beroerd zijn om een handje te helpen. Baan je een weg langs obstakels, verzamel schatten en versla vijanden door gebruik te maken van de unieke vaardigheden van de Pikmin!

Hyrule Warriors

Genre:Actiespel | Spelers: 1 - 2 | Leeftijdsclassificatie:12
Hyrule Warriors

De meest geduchte strijders uit Hyrule gaan de strijd aan in Hyrule Warriors voor de Wii U! Maak korte metten met enorme hordes vijanden door de sensationele, krachtige aanvallen te gebruiken waar Dynasty Warriors bekend om staat. Tijdens deze krachttoer door de mooiste plekken van Hyrule kom je de meest geduchte vijanden uit de Zelda-reeks tegen. Denk na over je tactiek en voltooi missies zo efficiënt mogelijk om Hyrule te redden!

Hyrule Warriors: Legends

Genre:Avonturenspel,Actiespel | Spelers: 1 | Leeftijdsclassificatie:12
Hyrule Warriors: Legends

In deze actiegame kun je hordes vijanden neermaaien met populaire personages uit The Legend of Zelda in, en meerdere helden besturen om je strategieën te verbeteren!

Just Dance 2017

Genre:Muziek,Party | Spelers: 1 - 6 | Leeftijdsclassificatie:3
Just Dance 2017

In deze game voor de Wii U kunnen maximaal zes spelers meedansen op verschillende hits door de beelden op de tv te volgen. Met een Wii-afstandsbediening of smartphone als controller worden de bewegingen van spelers gevolgd tijdens het dansen en krijgen spelers een beoordeling aan het einde van ieder nummer. Nieuwe functies en spelstanden bieden nieuwe manieren om te spelen. De dienst Just Dance Unlimited biedt toegang tot meer dan 200 nummers.

Kirby: Planet Robobot

Genre:Platformspel | Spelers: 1 - 4 | Leeftijdsclassificatie:7
Kirby: Planet Robobot

In deze platformgame rennen, springen en zweven spelers door levels heen en gebruiken ze Kirby's kopieervaardigheden om vijandelijke krachten te gebruiken en hindernissen te overwinnen. Met het nieuwe Robobot-pantser kunnen spelers over obstakels heen walsen. Maximaal vier spelers kunnen samen missies voltooien door eindbazen te verslaan in de extra spelstand Team Kirby Clash. Deze stand kan ook worden gespeeld via Download Play.

LEGO City Undercover

Genre:Avonturenspel,Actiespel | Spelers: 1 | Leeftijdsclassificatie:7
LEGO City Undercover

In dit actie-avonturenspel stap je in de blokkige schoenen van rechercheur Chase McCain en probeer je de plannen van Rex Fury te dwarsbomen. Vermom je met verschillende kostuums, gebruik hun unieke eigenschappen voor het oplossen van puzzels en verzamel meer dan 100 verschillende voertuigen. Er is genoeg te zien en te doen in LEGO® City Undercover, exclusief voor de Wii U.

Mario & Luigi: Paper Jam Bros.

Genre:Avonturenspel,RPG | Spelers: 1 | Leeftijdsclassificatie:3
Mario & Luigi: Paper Jam Bros.

In dit grappige RPG-avontuur bestuur je het trio Mario, Luigi en papieren Mario op een reis door het Paddenstoelenrijk. Verken omgevingen en neem het op tegen Bowsers boevenbende in turn-based gevechten, met elementen uit zowel de Paper Mario- als de Mario & Luigi-games. Soms zul je zelfs ritmische minigames spelen om uitgebreide aanvallen uit te voeren of een reusachtige, in elkaar geknutselde Mario te besturen!

Mario & Sonic op de Olympische Spelen Rio 2016™

Genre:Sport,Party | Spelers: 1 - 4 | Leeftijdsclassificatie:7
Mario & Sonic op de Olympische Spelen Rio 2016™

Spelers kunnen met Mario, Sonic en hun vrienden deelnemen aan de Olympische Spelen – met Mii-personages! Naast officiële olympische disciplines kunnen spelers ook meedoen aan speciale Plus-disciplines uit de werelden van Mario en Sonic, waardoor deze game garant staat voor een heleboel sportplezier!

Mario & Sonic op de Olympische Spelen Rio 2016™

Genre:Sport,Party | Spelers: 1 - 4 | Leeftijdsclassificatie:7
Mario & Sonic op de Olympische Spelen Rio 2016™

Spelers kunnen meedoen aan de Olympische Spelen met Mario, Sonic en al hun vrienden. Bovendien kan je Mii-personage dit keer ook meedoen! Dankzij officiële olympische disciplines, dueldisciplines en het heldenduel zullen spelers geen gebrek hebben aan sportplezier.

Mario Kart 7

Genre:Racen,Party | Spelers: 1 - 8 | Leeftijdsclassificatie:3
Mario Kart 7

Mario Kart 7 wekt het raceplezier van Mushroom Kingdom tot leven met prachtige 3D-effecten. Geniet van nieuwe parkoersen, nieuwe strategische mogelijkheden, aanpasbare wagens en de spannendste races die je ooit beleefde. Maximaal 8 spelers kunnen tegen elkaar spelen via draadloze communicatie of een internetverbinding. De Mario Kart-serie levert toegankelijk raceplezier dat nooit gaat vervelen, voor spelers van alle leeftijden.

Mario Kart 8

Genre:Racen,Party | Spelers: 1 - 12 | Leeftijdsclassificatie:3
Mario Kart 8

In deze razendsnelle racegame voor de Wii U scheuren spelers over weergaloze circuits die de zwaartekracht trotseren! Dankzij de meer dan 30 circuits, de mogelijkheid om lokaal en online tegen anderen te racen, en de talloze andere mogelijkheden, biedt Mario Kart 8 eindeloos plezier voor spelers van alle leeftijden!

Mario Party 10

Genre:Party | Spelers: 1 - 5 | Leeftijdsclassificatie:7
Mario Party 10

Mario en zijn vrienden spelen de hoofdrol in deze kleurrijke partygame voor maximaal vijf spelers. In de unieke spelstand Bowser Party speelt een speler met de Wii U GamePad als Bowser tegen de vier spelers in Team Mario! Spelers kunnen ondersteunde amiibo gebruiken als speelstukken in de spelstand amiibo Party, waar je van de ene verbazing in de andere valt!

Mario Party: Star Rush

Genre:Party | Spelers: 1 - 4 | Leeftijdsclassificatie:3
Mario Party: Star Rush

In deze partygame voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen kun je kiezen uit allerlei spelstanden en leuke minigames voor maximaal vier spelers spelen. In sommige spelstanden is iedereen tegelijk aan de beurt, waardoor het tempo hoger ligt dan ooit!

Mario Tennis Open

Genre:Tennis | Spelers: 1 - 4 | Leeftijdsclassificatie:3
Mario Tennis Open

Mario Tennis Open levert tactisch tennis voor Nintendo 3DS met meer diepte dan ooit tevoren! Speel online tegen vrienden en beklim de ranglijsten! Gebruik traditionele knoppenbesturing, touchscreenbesturing of bewegingsgevoelige besturing - ideaal voor beginners! Speel online tegen vriendenof uitdagers uit jouw regio en beklim de ranglijsten. Wissel gegevens uit met andere spelers via StreetPass en pas je personage aan met gewonnen munten.

Mario Tennis: Ultra Smash

Genre:Tennis | Spelers: 1 - 4 | Leeftijdsclassificatie:3
Mario Tennis: Ultra Smash

Kies uit allerlei moves om je tennistechnieken naar een hoger niveau te tillen. Mario Tennis: Ultra Smash is het nieuwste deel in de Mario Tennis-serie voor de Wii U.

New Super Mario Bros. 2

Genre:Avonturenspel,Platformspel | Spelers: 1 - 2 | Leeftijdsclassificatie:3
New Super Mario Bros. 2

Mario keert terug naar Nintendo 3DS in een zijwaarts scrollend actie-avontuur, barstensvol geweldige power-ups en munten! Dit is klassieke Mario-actie met een gouden glans en een extra uitdaging om 1 miljoen munten te verzamelen! Naast dat je alleen kunt spelen of via Local Play samen kunt werken met een vriend, is er een speciale stand waarin je binnen de tijdslimiet zoveel mogelijk munten moet verzamelen!

New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U

Genre:Platformspel | Spelers: 1 - 5 | Leeftijdsclassificatie:3
New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U

Geniet van klassieke 2D, zijwaarts scrollende Mario-actie, voor het eerst in haarscherpe hoge definitie. Tot vijf spelers kunnen samen spelen en samenwerken om nieuwe gebieden te bereiken of nieuwe highscores of recordtijden te behalen.

Nintendo presents: New Style Boutique 2 - Fashion Forward

Genre:Lifestyle,Simulatie | Spelers: 1 - 2 | Leeftijdsclassificatie:3
Nintendo presents: New Style Boutique 2 - Fashion Forward

In deze Nintendo 3DS-game hebben spelers vijf verschillende beroepen om de ster van de modewereld te worden. Spelers kunnen hun eigen modeboetiek beheren en de perfecte outfits kiezen voor klanten die hun winkel bezoeken, of de juiste kapsels en make-up voor hun klanten bepalen. Spelers kunnen ook hun eigen kleding ontwerpen of een succesvol model worden.

Paper Mario: Color Splash

Genre:Avonturenspel,Actiespel | Spelers: 1 | Leeftijdsclassificatie:3
Paper Mario: Color Splash

In dit avontuur vol actie voor de Wii U gaat papieren Mario op pad om Kleureneiland te redden, dat al zijn kleur is verloren. Spelers kunnen het eiland met de verfhamer weer kleur geven en kaarten schilderen die tijdens gevechten worden gebruikt.

Picross 3D: Round 2

Genre:Puzzelen | Spelers: 1 | Leeftijdsclassificatie:3
Picross 3D: Round 2

In deze puzzelgame gebruik je de nummers op de blokken om te bepalen welke je moet schilderen om zo de voorwerpen te vinden die in iedere puzzel zijn verborgen. De game bevat meer dan 300 puzzels die je, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad, op verschillende manieren kunt oplossen.

Pokémon Alpha Sapphire

Genre:Avonturenspel,RPG | Spelers: 1 - 4 | Leeftijdsclassificatie:7
Pokémon Alpha Sapphire

In deze game speel je een trainer die kleine wezens met de naam Pokémon moet vangen, trainen en laten vechten. Ondertussen moet je het land behoeden voor de boze plannen van Team Aqua. Je kunt kampioen worden door andere trainers in het gevecht te verslaan. Ook kun je je eigen geheime basis bouwen en geheime vrienden vinden, met wie je online of via een lokaal draadloos netwerk kunt vechten en Pokémon kunt ruilen.

Pokémon Art Academy

Genre:Educatief spel,Anders,Lifestyle | Spelers: 1
Pokémon Art Academy

Pak je stylus en leer je favoriete Pokémon tekenen in Pokémon Art Academy, exclusief voor de Nintendo 3DS- en Nintendo 2DS-systemen.

Pokémon Moon

Genre:RPG | Spelers: 1 - 4 | Leeftijdsclassificatie:7
Pokémon Moon

Er begint een nieuw Pokémon-tijdperk op de Nintendo 3DS-systemen in Pokémon Sun en Pokémon Moon.

Pokémon Omega Ruby

Genre:Avonturenspel,RPG | Spelers: 1 - 4 | Leeftijdsclassificatie:7
Pokémon Omega Ruby

In deze game speel je een trainer die kleine wezens met de naam Pokémon moet vangen, trainen en laten vechten. Ondertussen moet je het land behoeden voor de boze plannen van Team Magma. Je kunt kampioen worden door andere trainers in het gevecht te verslaan. Ook kun je je eigen geheime basis bouwen en geheime vrienden vinden, met wie je online of via een lokaal draadloos netwerk kunt vechten en Pokémon kunt ruilen.

Pokémon Sun

Genre:RPG | Spelers: 1 - 4 | Leeftijdsclassificatie:7
Pokémon Sun

Er begint een nieuw Pokémon-tijdperk op de verschillende Nintendo 3DS-systemen met Pokémon Sun en Pokémon Moon.

Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition

Genre:RPG,Puzzelen | Spelers: 1 | Leeftijdsclassificatie:7
Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition

In deze kleurrijke puzzelgame speel je een drakentemmer die kerkers verkent, en vijanden verslaat door rijen te maken van drie of meer Orbs van dezelfde soort. De RPG-gameplay voegt een strategisch element toe: de speler kan verslagen monsters rekruteren en sterker maken met ervaringspunten en Chips. Dit pakket bevat ook een Super Mario Bros. Edition met een aangepaste versie van de game, waarin Mario en Luigi de hoofdrol spelen!

Rhythm Paradise Megamix

Genre:Muziek | Spelers: 1 - 4 | Leeftijdsclassificatie:7
Rhythm Paradise Megamix

Stel je gevoel voor ritme op de proef door hout te hakken, oprukkende virussen met een vork te prikken en door badminton te spelen terwijl je een vliegtuig bestuurt. Dit alles moet je doen op de maat van aanstekelijke deuntjes in deze uitdagende ritmegame.

SUPER MARIO 3D LAND

Genre:Actiespel,Platformspel | Spelers: 1 | Leeftijdsclassificatie:3
SUPER MARIO 3D LAND

In SUPER MARIO 3D LAND is alles wat de fans leuk vinden aan Mario in een nieuwe vorm gegoten! Dit eerste 3D-platformspel levert een compleet driedimensionale beleving, maar speelt verrassend genoeg, als de oude 2D-spellen van Mario! Beleef een spannend nieuw gevoel van diepte, afstand en snelheid terwijl je door de levels rent, springt en van vijand naar vijand stuitert.

SUPER MARIO 3D WORLD

Genre:Actiespel,Platformspel | Spelers: 1 - 4 | Leeftijdsclassificatie:3
SUPER MARIO 3D WORLD

Je kunt deze platformgame boordevol plezier met z'n vieren spelen. Ren en spring als Mario, Luigi, Peach en Toad door meer dan 80 levels! Spelers kunnen samenwerken om geheimen te ontdekken, of het tegen elkaar opnemen en kijken wie de meeste munten en power-ups kan verzamelen. Spelers van alle leeftijden zullen een heleboel plezier beleven met Mario en zijn vrienden!

Splatoon

Genre:Schietspel,Actiespel | Spelers: 1 - 8 | Leeftijdsclassificatie:7
Splatoon

Iedereen vermaakt zich met dit schietspel voor de Wii U, waarin spelers met hun inktgeweren niet alleen op vijanden maar ook op de vloer moeten schieten om terrein te veroveren. Er zijn diverse spelstanden, waaronder de online Turf Wars, een stand voor één speler en offline 1-tegen-1-gevechten. Spelers kunnen hun personages ook uitrusten met wapens en kledingstukken die werkelijk hun eigenschappen veranderen!

Star Fox Zero

Genre:Schietspel,Actiespel | Spelers: 1 - 2 | Leeftijdsclassificatie:7
Star Fox Zero

In deze game sluiten Fox, Falco, Peppy en Slippy opnieuw de rangen in het Star Fox-team! De Arwings waarin Fox en het team vliegen, kunnen nu worden veranderd in lopende robots, die Walkers worden genoemd. Je krijgt ook de kans om de Gyrowing, een soort drone, te besturen. Ook kun je weer achter het stuur kruipen van de populaire Landmaster om je al schietend een weg te banen over verschillende planeten.

Super Mario Maker

Genre:Platformspel | Spelers: 1 | Leeftijdsclassificatie:3
Super Mario Maker

Het aantal levels in Super Mario Maker, exclusief voor de Wii U, is vrijwel onbeperkt. Daarom biedt deze game eindeloos veel Mario-plezier voor iedereen!

Super Mario Maker for Nintendo 3DS

Genre:Platformspel | Spelers: 1 | Leeftijdsclassificatie:3
Super Mario Maker for Nintendo 3DS

In deze game kunnen spelers hun eigen Super Mario-levels altijd en overal spelen en maken. Levels kunnen worden gedeeld met andere spelers via lokale, draadloze verbindingen. Spelers kunnen ook levels die niet af zijn, met elkaar delen. Zo kunnen spelers samen aan levels werken.

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS

Genre:Vechtspel,Actiespel | Spelers: 1 - 4 | Leeftijdsclassificatie:12
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS

Beroemde spelfiguren als Mario, PAC-MAN, Sonic en vele anderen komen samen in dit vechtspel barstensvol actie voor één tot vier spelers. Spelers kunnen online tegen verre tegenstanders strijden, de strijd aanbinden met spelers in de buurt, hun vaardigheden beproeven in diverse leuke uitdagingen, en zelfs met hun eigen Mii-personage de strijd aangaan! Het is ook mogelijk om gegevens uit te wisselen met Super Smash Bros. for Wii U.

Super Smash Bros. for Wii U

Genre:Vechtspel,Actiespel | Spelers: 1 - 8 | Leeftijdsclassificatie:12
Super Smash Bros. for Wii U

Beroemde spelfiguren als Mario, PAC-MAN, Sonic en vele anderen komen samen in dit vechtspel barstensvol actie. Spelers kunnen online tegen verre tegenstanders strijden, of op dezelfde tv met nabije spelers, hun vaardigheden beproeven in diverse leuke uitdagingen, en zelfs met hun eigen Mii-personage de strijd aangaan! Het is ook mogelijk om gegevens uit te wisselen met Super Smash Bros. for Nintendo 3DS.

Teddy Together

Genre:Dieren,Simulatie | Spelers: 1 | Leeftijdsclassificatie:3
Teddy Together

In deze unieke simulatiegame sluiten spelers vriendschap met een teddybeer die kan lopen en praten. De beer stelt de speler vragen, onthoudt de antwoorden en zal er later over praten. Spelers kunnen via het touchscreen contact maken met de beer. Op die manier kun je maaltijden koken, Teddy wassen, hem aankleden of in de tuin werken. Hoe meer tijd spelers doorbrengen met Teddy, des te hechter wordt de band met de beer.

The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D

Genre:Avonturenspel,Actiespel | Spelers: 1 | Leeftijdsclassificatie:12
The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D

In The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D kun je Links meeslepende, spookachtige avontuur in Termina voor het eerst beleven op een handheld-systeem. De 3D-graphics en nieuwe mogelijkheden zorgen voor een soepele en comfortabele gameplay.

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD

Genre:Avonturenspel,Actiespel | Spelers: 1 | Leeftijdsclassificatie:7
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD geeft de wereld van The Wind Waker weer in hoge definitie!

The Legend of Zelda: Tri Force Heroes

Genre:Avonturenspel,Actiespel | Spelers: 1 - 3 | Leeftijdsclassificatie:7
The Legend of Zelda: Tri Force Heroes

In deze actie-avonturengame werken spelers lokaal of online samen met twee andere spelers om vijanden te verslaan en puzzels op te lossen in meer dan 30 levels . Spelers gebruiken voorwerpen en kunnen op elkaars schouders gaan staan om hindernissen te overwinnen. In de game kunnen spelers outfits maken waarmee ze extra krachten krijgen. Spelers kunnen standbeeldachtige Doppels in plaats van andere spelers gebruiken om deze game alleen te spelen.

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD

Genre:Avonturenspel,Actiespel | Spelers: 1 | Leeftijdsclassificatie:12
The Legend of Zelda: Twilight Princess HD

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD voor de Wii U is de definitieve versie van dit klassieke avonturenspel dat oorspronkelijk voor de Nintendo GameCube en Wii verscheen. Ondergedompeld in een ontzagwekkende wereld, trekt de speler op een epische missie door gevaarlijke landen en duistere kerkers om het land Hyrule te redden.

Tomodachi Life

Genre:Lifestyle,Simulatie | Spelers: 1 | Leeftijdsclassificatie:3
Tomodachi Life

In Tomodachi Life voor de Nintendo 3DS kunnen spelers hun eigen eilandje bevolken met Mii-personages van hun familie, hun vrienden of van wie ze maar willen! Er gebeuren allerlei knotsgekke, onverwachte dingen op het eiland, dus moeten spelers elke dag kijken wat het leven voor hun eilandbewoners in petto heeft!

Wii Fit U

Genre:Fitness & gezondheid | Spelers: 1 - 2 | Leeftijdsclassificatie:3
Wii Fit U

Bewegen is leuker dan ooit met Wii Fit U! Naast terugkerende oefeningen uit Wii Fit en Wii Fit Plus, biedt deze Wii U-titel toegang tot leuke nieuwe activiteiten als Trampoline Target en Core Luge. Spelers kunnen hun dagelijkse activiteiten bijhouden met de bijgeleverde Fit Meter, foto's maken met de camera van de Wii U GamePad om vorderingen in beeld te brengen, en sommige activiteiten zelfs los van de tv uitvoeren!

Wii Party U

Genre:Bordspel,Party | Spelers: 1 - 4 | Leeftijdsclassificatie:3
Wii Party U

Wii Party U is een nieuw partyspel voor Wii U dat de beste mogelijkheden van de Wii U GamePad en Wii-afstandsbediening gebruikt!

Wii Sports Club

Genre:Tennis,Sport,Overige sporten,Golf,Boksen | Spelers: 1 - 4 | Leeftijdsclassificatie:7
Wii Sports Club

Wii Sports Club bevat vijf populaire sporten: tennis, bowlen, honkbal, boksen en golf. Die komen alle vijf tot leven op de Wii U dankzij de precieze bewegingsbesturing, de online en lokale multiplayerstand, en de gloednieuwe trainingen. Spelers kunnen zich aansluiten bij een club om hun regio te vertegenwoordigen in onlinewedstrijden en berichten posten op Miiverse om clubgenoten aan te moedigen!

Xenoblade Chronicles 3D

Genre:Avonturenspel,RPG | Spelers: 1 | Leeftijdsclassificatie:12
Xenoblade Chronicles 3D

In dit RPG-avontuur gaat de speler op reis om de beschaving te beschermen tegen een woeste aanval van de bloeddorstige Mechons. Spelers kunnen een uitgestrekte wereld ontdekken, met vijanden in alle soorten en maten vechten, en hun uitrusting vrijwel onbeperkt aanpassen. Dankzij de vrij te spelen modellen en soundtracks is Xenoblade Chronicles 3D een avontuur met gigantische proporties, exclusief voor de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL!

Xenoblade Chronicles X

Genre:Avonturenspel,RPG | Spelers: 1 - 4 | Leeftijdsclassificatie:12
Xenoblade Chronicles X

In deze RPG voor de Wii U speel je als een van de laatst overgebleven mensen, en beleef je een episch avontuur in een reusachtige, buitenaardse wereld. Spelers nemen het op tegen angstaanjagende vijanden in alle soorten en maten. Je kunt allerlei speciale vaardigheden gebruiken, op zoek gaan naar grondstoffen en andere overlevenden opsporen. Het is ook mogelijk om online met anderen samen te spelen.

YO-KAI WATCH®

Genre:RPG | Spelers: 1 - 2 | Leeftijdsclassificatie:7
YO-KAI WATCH®

Bereid je voor op een diepgaand, kleurrijk RPG-avontuur in de mysterieuze wereld van de Yo-kai. Hier gaan spelers op zoek naar honderden schattige, griezelige en ontdeugende Yo-kai die de bewoners van Springdale allerlei problemen bezorgen. Spelers moeten proberen zo veel mogelijk Yo-kai te vinden. Met een beetje geluk en goede tactieken kunnen ze er vriendschap mee sluiten en hun hulp ontvangen.

Yoshi's New Island

Genre:Actiespel,Platformspel | Spelers: 1 | Leeftijdsclassificatie:3
Yoshi's New Island

Yoshi's New Island is het eerste deel in de serie sinds Yoshi's Island DS uit 2006.

Yoshi's Woolly World

Genre:Platformspel | Spelers: 1 - 2 | Leeftijdsclassificatie:3
Yoshi's Woolly World

Ga met Yoshi op avontuur in een wollen wereld! Yoshi's Woolly World knalt van je scherm met rijke kleuren en een haarscherpe textuur!

nintendogs + cats: Golden retriever & nieuwe vrienden

Genre:Dieren,Lifestyle | Spelers: 1 | Leeftijdsclassificatie:3
nintendogs + cats: Golden retriever & nieuwe vrienden

Met de komst van het Nintendo 3DS-systeem nestelen Nintendogs-puppy's zich weer in de palm van je hand. De puppy's zijn nog schattiger en expressiever, en voor het eerst kun je nu ook spelen met kittens! Er zijn weer verschillende rassen om uit te kiezen, en accessoires waarmee je je pups en kittens kunt aankleden. Bovendien kun je je puppy of kitten trainen en mee laten doen aan verschillende wedstrijden en activiteiten.

New Nintendo 3DS XL (Zwart metallic)

New Nintendo 3DS XL (Zwart metallic)

De New Nintendo 3DS biedt nieuwe aanpassingsmogelijkheden, een betere snelheid, een nieuwe besturing, een nieuwe 3D-weergave en een volledig nieuwe game-ervaring!

New Nintendo 3DS XL (Blauw metallic)

New Nintendo 3DS XL (Blauw metallic)

De New Nintendo 3DS biedt nieuwe aanpassingsmogelijkheden, een betere snelheid, een nieuwe besturing, een nieuwe 3D-weergave en een volledig nieuwe game-ervaring!

New Nintendo 3DS (Zwart)

New Nintendo 3DS (Zwart)

De New Nintendo 3DS is sneller en biedt een nieuwe besturing, een nieuwe 3D-weergave en een volledig nieuwe game-ervaring! Kies verwisselbare covers met coole designs, en creëer je eigen look!

New Nintendo 3DS (Wit)

New Nintendo 3DS (Wit)

De New Nintendo 3DS is sneller en biedt een nieuwe besturing, een nieuwe 3D-weergave en een volledig nieuwe game-ervaring! Kies verwisselbare covers met coole designs, en creëer je eigen look!

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS Limited Edition Pack

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS Limited Edition Pack

De Nintendo 3DS XL biedt dezelfde geweldige functies die je op de Nintendo 3DS vindt, maar dan op grotere schermen. Speel games in 3D, maak 3D-foto's en -video's, ervaar toegevoegde realiteit, en download allerlei soorten software in de Nintendo eShop.

Nintendo 2DS transparant rood

Nintendo 2DS transparant rood

De Nintendo 2DS biedt alle mogelijkheden van de Nintendo 3DS, behalve de 3D-functie. De Nintendo 2DS is het nieuwste lid van de Nintendo 3DS-familie. Dit voordelige systeem heeft een leuk, nieuw uiterlijk en je kunt er alle Nintendo 3DS- en de meeste Nintendo DS-games op spelen!

Nintendo 2DS transparant blauw

Nintendo 2DS transparant blauw

De Nintendo 2DS biedt alle mogelijkheden van de Nintendo 3DS, behalve de 3D-functie. De Nintendo 2DS is het nieuwste lid van de Nintendo 3DS-familie. Dit voordelige systeem heeft een leuk, nieuw uiterlijk en je kunt er alle Nintendo 3DS- en de meeste Nintendo DS-games op spelen!

Nintendo 2DS transparant blauw + Pokémon Alpha Sapphire

Nintendo 2DS transparant blauw + Pokémon Alpha Sapphire

Deze bundel bestaat uit een Nintendo 2DS transparant blauw en een exemplaar van Pokémon Alpha Sapphire dat is voorgeïnstalleerd op een geheugenkaart van 4 GB.

Nintendo 2DS transparant rood + Pokémon Omega Ruby

Nintendo 2DS transparant rood + Pokémon Omega Ruby

Deze bundel bestaat uit een Nintendo 2DS transparant rood en een exemplaar van Pokémon Omega Ruby dat is voorgeïnstalleerd op een geheugenkaart van 4 GB.

Nintendo 2DS WIT + ROOD + Animal Crossing: New Leaf

Nintendo 2DS WIT + ROOD + Animal Crossing: New Leaf

De Nintendo 2DS biedt alle mogelijkheden van de Nintendo 3DS, behalve de 3D-functie. De Nintendo 2DS is het nieuwste lid van de Nintendo 3DS-familie. Dit voordelige systeem heeft een leuk, nieuw uiterlijk en je kunt er alle Nintendo 3DS- en de meeste Nintendo DS-games op spelen!

New Super Mario Bros. 2 Special Edition

New Super Mario Bros. 2 Special Edition

De Nintendo 2DS biedt alle mogelijkheden van de Nintendo 3DS, behalve de 3D-functie. De Nintendo 2DS is het nieuwste lid van de Nintendo 3DS-familie. Dit voordelige systeem heeft een leuk, nieuw uiterlijk en je kunt er alle Nintendo 3DS- en de meeste Nintendo DS-games op spelen!

Mario Kart 8 Premium Pack - Special Edition

Mario Kart 8 Premium Pack - Special Edition

De Wii U is Nintendo's HD-spelsysteem voor thuis, en is voorzien van een unieke, nieuwe controller: de Wii U GamePad. Ontdek unieke gameplay-mogelijkheden, die alleen mogelijk zijn dankzij het ingebouwde scherm van de GamePad.

Wii Party U Basic Pack

Wii Party U Basic Pack

De Wii U is Nintendo's HD-spelsysteem voor thuis, en is voorzien van een unieke, nieuwe controller: de Wii U GamePad. Ontdek unieke gameplay-mogelijkheden, die alleen mogelijk zijn dankzij het ingebouwde scherm van de GamePad.

Nintendo 3DS XL: Luigi Special Edition

Nintendo 3DS XL: Luigi Special Edition

De Nintendo 3DS XL biedt dezelfde geweldige functies die je op de Nintendo 3DS vindt, maar dan op grotere schermen. Speel games in 3D, maak 3D-foto's en -video's, ervaar toegevoegde realiteit, en download allerlei soorten software in de Nintendo eShop.

Nintendo 3DS XL: ZWART

Nintendo 3DS XL: ZWART

De Nintendo 3DS XL biedt dezelfde geweldige functies die je op de Nintendo 3DS vindt, maar dan op grotere schermen. Speel games in 3D, maak 3D-foto's en -video's, ervaar toegevoegde realiteit, en download allerlei soorten software in de Nintendo eShop.

Nintendo 2DS: ROZE + WIT

Nintendo 2DS: ROZE + WIT

De Nintendo 2DS biedt alle mogelijkheden van de Nintendo 3DS, behalve de 3D-functie. De Nintendo 2DS is het nieuwste lid van de Nintendo 3DS-familie. Dit voordelige systeem heeft een leuk, nieuw uiterlijk en je kunt er alle Nintendo 3DS- en de meeste Nintendo DS-games op spelen!

Yoshi-editie van de Nintendo 3DS XL

Yoshi-editie van de Nintendo 3DS XL

De Nintendo 3DS XL biedt dezelfde geweldige functies die je op de Nintendo 3DS vindt, maar dan op grotere schermen. Speel games in 3D, maak 3D-foto's en -video's, ervaar toegevoegde realiteit, en download allerlei soorten software in de Nintendo eShop.

LEGO CITY Undercover Premium Pack

LEGO CITY Undercover Premium Pack

De Wii U is Nintendo's HD-spelsysteem voor thuis, en is voorzien van een unieke, nieuwe controller: de Wii U GamePad. Ontdek unieke gameplay-mogelijkheden, die alleen mogelijk zijn dankzij het ingebouwde scherm van de GamePad.

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Premium Pack

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Premium Pack

De Wii U is Nintendo's HD-spelsysteem voor thuis, en is voorzien van een unieke, nieuwe controller: de Wii U GamePad. Ontdek unieke gameplay-mogelijkheden, die alleen mogelijk zijn dankzij het ingebouwde scherm van de GamePad.

Mario & Luigi Premium Pack

Mario & Luigi Premium Pack

De Wii U is Nintendo's HD-spelsysteem voor thuis, en is voorzien van een unieke, nieuwe controller: de Wii U GamePad. Ontdek unieke gameplay-mogelijkheden, die alleen mogelijk zijn dankzij het ingebouwde scherm van de GamePad.

Nintendo 3DS XL: The Legend of Zelda: A Link Between Worlds Limited Edition

Nintendo 3DS XL: The Legend of Zelda: A Link Between Worlds Limited Edition

De Nintendo 3DS XL biedt dezelfde geweldige functies die je op de Nintendo 3DS vindt, maar dan op grotere schermen. Speel games in 3D, maak 3D-foto's en -video's, ervaar toegevoegde realiteit, en download allerlei soorten software in de Nintendo eShop.

Nintendo 3DS XL: ZILVER + ZWART

Nintendo 3DS XL: ZILVER + ZWART

De Nintendo 3DS XL biedt dezelfde geweldige functies die je op de Nintendo 3DS vindt, maar dan op grotere schermen. Speel games in 3D, maak 3D-foto's en -video's, ervaar toegevoegde realiteit, en download allerlei soorten software in de Nintendo eShop.

Nintendo 3DS XL: ROOD + ZWART

Nintendo 3DS XL: ROOD + ZWART

De Nintendo 3DS XL biedt dezelfde geweldige functies die je op de Nintendo 3DS vindt, maar dan op grotere schermen. Speel games in 3D, maak 3D-foto's en -video's, ervaar toegevoegde realiteit, en download allerlei soorten software in de Nintendo eShop.

Nintendo 3DS XL: BLAUW + ZWART

Nintendo 3DS XL: BLAUW + ZWART

De Nintendo 3DS XL biedt dezelfde geweldige functies die je op de Nintendo 3DS vindt, maar dan op grotere schermen. Speel games in 3D, maak 3D-foto's en -video's, ervaar toegevoegde realiteit, en download allerlei soorten software in de Nintendo eShop.

Nintendo 3DS XL: WIT

Nintendo 3DS XL: WIT

De Nintendo 3DS XL biedt dezelfde geweldige functies die je op de Nintendo 3DS vindt, maar dan op grotere schermen. Speel games in 3D, maak 3D-foto's en -video's, ervaar toegevoegde realiteit, en download allerlei soorten software in de Nintendo eShop.

Nintendo 3DS XL: ROZE

Nintendo 3DS XL: ROZE

De Nintendo 3DS XL biedt dezelfde geweldige functies die je op de Nintendo 3DS vindt, maar dan op grotere schermen. Speel games in 3D, maak 3D-foto's en -video's, ervaar toegevoegde realiteit, en download allerlei soorten software in de Nintendo eShop.

Nintendo 3DS: SNEEUWWIT

Nintendo 3DS: SNEEUWWIT

De Nintendo 3DS is je draagbare venster naar een wereld vol geweldige games en mogelijkheden. Maak verbinding met vrienden zoals nooit tevoren. Geef je handheld game-ervaring een nieuwe dimensie met het originele, compacte Nintendo 3DS-systeem.

Nintendo 3DS: KORAALROZE

Nintendo 3DS: KORAALROZE

De Nintendo 3DS is je draagbare venster naar een wereld vol geweldige games en mogelijkheden. Maak verbinding met vrienden zoals nooit tevoren. Geef je handheld game-ervaring een nieuwe dimensie met het originele, compacte Nintendo 3DS-systeem.

Nintendo 3DS: KOSMOSZWART

Nintendo 3DS: KOSMOSZWART

De Nintendo 3DS is je draagbare venster naar een wereld vol geweldige games en mogelijkheden. Maak verbinding met vrienden zoals nooit tevoren. Geef je handheld game-ervaring een nieuwe dimensie met het originele, compacte Nintendo 3DS-systeem.

Nintendo 2DS: ZWART + BLAUW

Nintendo 2DS: ZWART + BLAUW

De Nintendo 2DS biedt alle mogelijkheden van de Nintendo 3DS, behalve de 3D-functie. De Nintendo 2DS is het nieuwste lid van de Nintendo 3DS-familie. Dit voordelige systeem heeft een leuk, nieuw uiterlijk en je kunt er alle Nintendo 3DS- en de meeste Nintendo DS-games op spelen!

Nintendo 2DS: WIT + ROOD

Nintendo 2DS: WIT + ROOD

De Nintendo 2DS biedt alle mogelijkheden van de Nintendo 3DS, behalve de 3D-functie. De Nintendo 2DS is het nieuwste lid van de Nintendo 3DS-familie. Dit voordelige systeem heeft een leuk, nieuw uiterlijk en je kunt er alle Nintendo 3DS- en de meeste Nintendo DS-games op spelen!

Wii U Premium Pack

Wii U Premium Pack

De Wii U is Nintendo's HD-spelsysteem voor thuis, en is voorzien van een unieke, nieuwe controller: de Wii U GamePad. Ontdek unieke gameplay-mogelijkheden, die alleen mogelijk zijn dankzij het ingebouwde scherm van de GamePad.

Just Dance 2014 Basic Pack

Just Dance 2014 Basic Pack

De Wii U is Nintendo's HD-spelsysteem voor thuis, en is voorzien van een unieke, nieuwe controller: de Wii U GamePad. Ontdek unieke gameplay-mogelijkheden, die alleen mogelijk zijn dankzij het ingebouwde scherm van de GamePad.

Wat is de Nintendo's cadeautips-functie?

Hoe weet ik of de inhoud van de software geschikt is voor een kind?

Waarom kan ik bepaalde software niet vinden in Nintendo's cadeautips?

Hoe kan ik meer te weten komen over de spellen in Nintendo's cadeautips?

Wat kan ik doen als ik een lijst gemaakt heb?

Waarom kan ik mijn lijst niet bewerken, delen of afdrukken?

Nintendo Logo

Categorie: | Spelers: | Leeftijdsclassificatie:

?rows=1&sort=score%20desc&start=0&wt=json&q=