Voor volwassenenDoe mee!
Nintendo Kids

Voor volwassenen

Welkom bij Nintendo Kids

Nintendo Kids is dé plek voor je kind om kennis te maken met Nintendo's wereldberoemde gamepersonages en -werelden. De site is speciaal voor kinderen ontworpen, zodat ze allerlei leuke activiteiten kunnen ondernemen in een veilige omgeving.

Nintendo Kids is gericht op kinderen van alle leeftijden, en we bieden dan ook tal van activiteiten.

De site wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe content, en veel van de creatieve activiteiten kun je samen met je kind ondernemen. Als je kind nog erg jong is, kan het wellicht een helpend handje gebruiken bij de spelregels of te volgen stappen in bijvoorbeeld knutsel- of kookactiviteiten. Dus houd je niet afzijdig en doe gezellig mee!

Is Nintendo nieuw voor je? Nintendo ontwikkelt al meer dan 120 jaar entertainment voor mensen van alle leeftijden. Met onze uitgebreide verzameling games en wereldberoemde personages stellen we ons ten doel om geweldige ervaringen te creëren, waar iedereen van kan genieten.

Wat heeft Nintendo jou en je kind te bieden?

Honderden games

Speel de nieuwste games op je Nintendo Switch, Wii U, een van de diverse Nintendo 3DS-systemen, én speel al je oude Wii- en Nintendo DS-games! Sommige gamesystemen hebben een terugwaartse compatibiliteit. Dit wil zeggen dat je ook oudere games kunt spelen!

Direct gamen*

Download een ongelofelijke hoeveelheid trailers, gratis demo's en betaalde games, direct naar je systeem vanuit de Nintendo eShop. Deze digitale gamesshop is ingebouwd in je spelcomputer.

Titels voor elk budget

Van gratis en budgettitels tot de nieuwste topgames, er is voor ieder wat wils.

Met een gerust hart

Veiligheid is belangrijk. Met het ouderlijk toezicht kun je het delen van persoonlijke gegevens, internettoegang, het gebruik van de 3D-stand en uitgaven in de Nintendo eShop beperken.
Kom meer te weten over Ouderlijk Toezicht voor de Nintendo Switch.

Speciaal gedeelte voor ouders

Als je meer wilt leren over de hobby van je kind, lees dan ook eens de Nintendo-gids voor ouders. Je vindt hier een schat aan veiligheidsinformatie, zoals het beperken van internettoegang, leeftijdscategorieën voor games en het bijhouden van de tijd dat je kind speelt.

Inspireer en leer

In veel games leren kinderen al spelenderwijs, met educatieve titels als Learn with Pokémon: Typing Adventure, Art Academy en het exclusief door Nintendo uitgebrachte Let's Learn English with Biff, Chip & Kipper.

Meer dan gamen

Gebruik de ingebouwde functies van het systeem om een Mii-personage – een digitale versie van jezelf – te creëren en delen, naar muziek te luisteren, video's te bekijken en foto's te nemen. Of speel minigames met de munten die je verdient door dagelijks te lopen. Met Nintendo valt er elke dag weer iets nieuws te beleven!

Nintendo-games voor kinderen

Neem eens een kijkje op de pagina Nintendo-games voor kinderen, om te zien welke titels uit onze uitgebreide verzameling we aanraden voor kinderen.

*Hiervoor heb je een internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo Network-privacybeleid is van toepassing.
...
Spelregels
Game Badge
Nieuw spel
Verderspelen
Afsluiten
Spelregels
Pauze
Opnieuw beginnen!