Disney Art Academy

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 15-07-2016

Belangrijke informatie over de stopzetting van Miiverse

De Miiverse-diensten zijn stopgezet.

Kom meer te weten

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Vanaf 30 maart 2021 om 23:59 uur zal Disney Art Academy voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen niet langer verkrijgbaar zijn in de Nintendo eShop.


Belangrijke informatie over de stopzetting van Miiverse

De Miiverse-diensten zijn stopgezet.

Kom meer te weten


Abonneer je op op
YouTube

Teken tientallen Disney- en Pixar-personages in Disney Art Academy, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Gebruik allerlei hulpmiddelen om om meer dan 80 personages van Disney en Pixar in 2D te leren tekenen.

Volg gemakkelijk te begrijpen lessen op je eigen tempo en zie hoe personages als Mickey Mouse, Nemo uit Finding Nemo, Elsa uit Frozen, Buzz Lightyear uit Toy Story en Simba uit De Leeuwenkoning tot leven komen op het scherm van je Nintendo 3DS.

CI16_3DS_DisneyArtAcademy_Elsa.jpg
CI7_3DS_DisneyArtAcademy_CallingAllArtists.jpg

Artiesten, opgelet!

In Disney Art Academy kun je personages van Disney en Pixar op allerlei verschillende manieren schetsen of schilderen. Met behulp van negen hulpmiddelen - waaronder pastelkrijt, kwasten en stiften - kun je je innerlijke artiest de vrije loop laten in lessen die zijn gebaseerd op de art en animaties van Disney.

Elke les leert je stap voor stap hoe je een bepaald personage kunt tekenen. Wat begint met een paar lijnen en vormen, verandert geleidelijk in een bekend personage dankzij jouw nieuwe tekenvaardigheden! Als je wilt stoppen terwijl je tekening nog niet is voltooid, kun je je les opslaan zodat je er later weer mee verder kunt gaan.

CI7_3DS_DisneyArtAcademy_Mickey.jpg

Je kunt je werk nog mooier maken met het magische penseel, een nieuw hulpmiddel in de Art Academy-serie. Met het magische penseel kun je effecten als sterren, bubbels en glitter toevoegen aan je meesterwerken. Dit werkt allemaal heel eenvoudig via het touchscreen.

Bekijk een paar van de populaire Disney- en Pixar-personages die je kunt tekenen in Disney Art Academy:

Deel je magische creaties

Terwijl je tekenvaardigheden beter worden en je steeds meer Disney- en Pixar-personages maakt, kun je je creaties ook met anderen delen. Daarvoor kun je binnen de game verbinding maken met het internet en de Nintendo 3DS-afbeeldingssoftware* gebruiken om je afbeeldingen te delen via Miiverse of social media.

Voltooide artwork kun je ook opslaan op de SD-kaart van je Nintendo 3DS-systeem, zodat je je creaties kunt overdragen naar een computer om ze te printen. Die mogelijkheid kunnen ouders uiteraard ook gebruiken om de kunstwerkjes van hun kinderen te printen.

CI7_3DS_DisneyArtAcademy_Mulan.jpg

Personages komen tot leven!

Als je je wilt uitleven buiten de talloze lessen in de game, dan kan dat. Disney Art Academy bevat een Free Paint-stand waarin je kunt tekenen en schilderen wat je maar wilt. In Free Paint kun je je nieuwe vaardigheden oefenen op een leeg doek, of meer dan 80 Disney-afbeeldingen als voorbeeld gebruiken. Al je voltooide tekeningen kun je wanneer je maar wilt bekijken in het Clubhouse van de game, waar je ook je favoriete stukken kunt selecteren voor een persoonlijke diashow.

Leer meer dan 80 Disney-personages tekenen en deel je creaties met Disney Art Academy voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

  • Gebruik allerlei hulpmiddelen om meer dan 80 Disney- en Pixar-personages in 2D te tekenen.
  • Met het magische penseel kun je onder meer sterren, bubbels en glitters toevoegen aan je meesterwerken.
  • Deel je creaties via de Nintendo 3DS-afbeeldingssoftware, Miiverse of je SD-kaart.
  • Laat zien wat je geleerd hebt door op een leeg doek te schilderen, of kies een van de meer dan 80 Disney-personages als voorbeeld in de stand Free Paint.

Opmerking: deze software ondersteunt geen 3D-beelden.

Opmerking: je Nintendo 3DS-systeem moet verbonden zijn met het internet als je Miiverse of de Nintendo 3DS-afbeeldingssoftware wilt gebruiken.

*Om deze dienst te kunnen gebruiken moet je een account voor Twitter of Facebook hebben.Houd er rekening mee dat je alleen afbeeldingen en bijbehorende berichten kunt posten via de Nintendo 3DS-afbeeldingssoftware. Als je posts wilt aanpassen of wissen, of je account wilt bijwerken, moet je buiten deze dienst om naar Facebook of Twitter gaan.Voordat je iets post op Twitter en/of Facebook moet je kennis nemen van de regels en het privacybeleid voor deze diensten.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor het downloaden van demo's in de Nintendo eShop moet je een Nintendo Network ID koppelen. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Categorieën

Educatief spel, Anders, Lifestyle

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Headstrong Games

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

15-07-2016

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans

Downloadgrootte

2611 blokken

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

15-07-2016

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans