Rodea the Sky Soldier

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 12-11-2015

Kies het luchtruim in Rodea the Sky Soldier, een hoogvliegend avonturenspel voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen, dat je vanuit een third-personperspectief bekijkt.

Zweef door de lucht als Rodea, een menselijke robot met adembenemende vliegcapaciteiten. Als het luchtkoninkrijk Garuda wordt aangevallen door het Naga Empire, wordt Rodea opnieuw gerekruteerd voor een gevecht dat al meer dan 1000 jaar geleden begon. Probeer Rodea's gefragmenteerde geheugen met de hulp van de gepassioneerde Ion te ontrafelen en herstel de vrede in het luchtruim.

Ren, schiet, versnel en vlieg door vier unieke gebieden, van ondraaglijk hete vulkanen tot ijzige landschappen met besneeuwde bergtoppen, hoog in de wolken. Laat Rodea vrij rondzweven door de lucht en verzamel Graviton-kristallen als brandstof voor je zwaartekrachtapparaat.

Pas je vluchtroute aan om objecten te omzeilen en combineer acties om je score omhoog te laten schieten! Leer dynamische, acrobatische gevechten te voeren, waarbij je ontwijkt, zigzagt en vijanden van elk formaat aanvalt. Beklim kolossale, mechanische bewakers en probeer, als gewone aanvallen geen effect hebben, hun zwakke punten te vinden om ze neer te halen.

Je duelleert ook met de menselijke robotsoldaten van het Naga Empire. Deze verbeterde robots uit de R-serie beschikken elk over unieke en superieure vaardigheden die je moet zien te overwinnen.

Wat het Naga Empire ook voor je in petto heeft, verbeter Rodea's snelheid, aanvalskracht, vliegkunsten en meer met Mech Pieces, die je verdient door vijanden te verslaan en levels uit te spelen. Verbeter Rodea's vaardigheden en speel je favoriete levels opnieuw om nieuwe snelheidsrecords te vestigen, je score te verhogen, geheimen aan het licht te brengen en nieuwe voorwerpen te vinden.

Maak kennis met een spannend luchtavontuur in de wolken, in Rodea the Sky Soldier voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

  • Verdedig het luchtruim van Garuda tegen het Naga Empire in dit hoogvliegende avontuur.
  • Vlieg vrij door de wereld met Rodea's vliegcapaciteiten en combineer acties om vijanden aan te vallen.
  • Strijd tegen rivaliserende robots uit de R-serie en neem het op tegen reusachtige bewakers die honderden keren groter zijn dan Rodea.
  • Verbeter Rodea's vaardigheden om nieuwe records te vestigen, je score te verhogen en verborgen geheimen te ontdekken.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Limited edition

CI16_3DS_RodeaTheSkySoldier_nlNL.jpg

Bij de release wordt een limited edition van Rodea the Sky Soldier uitgebracht, met daarin een exemplaar van Rodea the Sky Soldier voor de Nintendo 3DS, een officieel boekje met artwork (hardcover), de soundtrack in een cd-doosje en een exclusieve Key of Time-hanger.

*Vraag in de winkel naar informatie over de beschikbaarheid.

Categorieën

Actiespel, Speelhalspel

Spelers

1

Uitgever

NIS America, Inc

Ontwikkelaar

Kadokawa Games/PROPE

Functies

SpotPass, StreetPass

Leeftijdsclassificatie

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

13-11-2015

Leeftijdsclassificatie

7

Talen

Engels, Duits, Frans

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

12-11-2015

Leeftijdsclassificatie

7

Talen

Duits, Engels, Frans, Japans

Downloadgrootte

11654 blokken