Enchanted Folk and the School of Wizardry

Systeem: Nintendo DS Releasedatum: 13-03-2009

Naar school gaan is nog nooit zo leuk geweest! Schrijf je in als een nieuwe student aan de Magic Academy, en droge lessen en saai huiswerk behoren voor altijd tot het verleden. In een meeslepend, realtime avontuur, met de meest vreemde en wonderbaarlijke klasgenoten, leer je krachtige spreuken en moet je lastige puzzels oplossen, om zo je tovenaarsdiploma te halen en de machtigste magiër van allemaal te worden.

Voordat je afstudeert, zul je in een indrukwekkend, non-lineair verhaal voor talloze uitdagingen komen te staan. Afhankelijk van met wie van de 150 personages je vriendschap sluit, kan het verhaal zich op verscheidene manieren ontwikkelen. De 52 avonturen kunnen bovendien op verschillende manieren tot een goed einde worden gebracht, waardoor je helemaal zelf kunt bepalen hoe je het spel speelt. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je alle ruimte om je studentenleven zelf in te richten. Het spel bevat maar liefst 1500 onderdelen, zoals kleding, meubilair en accessoires, die je helemaal naar eigen wens aan kunt passen. Richt je studentenkamer op de meest stijlvolle en unieke manier in, zodat je vrienden iets hebben om jaloers op te zijn!

De tijd verstrijkt in het spel net zoals in het echte leven. Naarmate het schooljaar vordert, zul je steeds meer spannende nieuwe puzzels en problemen moeten oplossen, en krijg je de kans om voorwerpen te vinden en je magische vaardigheden te verbeteren. Gelukkig hoef je niet alleen maar hard te werken. Zelfs aankomende tovenaars moeten zich zo af en toe kunnen ontspannen. Je medestudenten roddelen er lustig op los, ze wisselen toverspreuken uit en hebben het over mysterieuze gebeurtenissen. Zolang je niet met je neus in de boeken zit, kun je winkelen, uitgaan of tijd besteden aan een hobby. Je kunt zelfs wat bijverdienen met een parttimebaantje in de plaatselijke magiewinkel.

Je kunt het spel in je eentje spelen, maar ook samen met maximaal drie andere spelers via de Nintendo Wi-Fi Connection. Je kunt je personage zelfs mee laten doen aan een 'uitwisselingsprogramma', en hem naar het spel van een vriend sturen om nieuwe magische vaardigheden op te doen. Dit en nog veel meer magische spanning staan je te wachten in Enchanted Folk and the School of Wizardry. Het nieuwe schooljaar staat op het punt te beginnen, dus steek je toverstaf in je schooltas en zorg dat je op tijd in de klas bent!

  • Leer meer dan 100 krachtige magische spreuken en maak het tot 's werelds beste tovenaar.
  • Speel samen met maximaal drie andere spelers via de Nintendo Wi-Fi Connection.
  • Chat met andere spelers via de Nintendo Wi-Fi Connection, met gebruik van het normale, of het mysterieuze magische alfabet.
  • Download nieuwe voorwerpen en accessoires.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

RPG

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Konami

Ontwikkelaar

Konami

Functies

Internet

Leeftijdsclassificatie

Nintendo DS Game Card

Systeem

Nintendo DS

Releasedatum

13-03-2009

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3