Freshly-Picked Tingle's Rosy Rupeeland

Systeem: Nintendo DS Releasedatum: 14-09-2007

Maak een reis door Tingles maffe en magnifieke wereld en zie hoe hij de held wordt in zijn eigen avontuur! Fans van de Legend of Zelda-serie zullen het eigenzinnige personage kennen als iemand die graag kaarten maakt en elke Rupee die hij te pakken kan krijgen in zijn zak steekt. In dit spel kun je Tingle zelf besturen tijdens zijn knotsgekke zoektocht naar bergen geld en een paradijs achter de wolken. Het spel onthult dat Tingles obsessie met Rupees begon nadat hij door de mysterieuze Uncle Rupee gevraagd werd om naar een verlaten zwembad in de buurt van zijn huis te komen. Tingle wordt verteld dat als hij maar genoeg Rupees in het zwembad gooit, er een toren uit zal komen. Deze toren zal helemaal tot Rupeeland reiken, een paradijs dat normaal gesproken onbereikbaar is. En zo begint Tingles avontuur. Je bestuurt Tingle met de richtingsknop of de X-, Y-, A- en B-knoppen. Het touchscreen gebruik je om voorwerpen te selecteren, met de mensen die je ontmoet te praten en belangrijke locaties op je kaart te markeren. Het is jouw taak om Tingle te helpen om zoveel mogelijk Rupees te verzamelen. Geld verzamel je echter niet zomaar. Je zult Tingle moeten helpen door met vijanden te vechten, kerkers te verkennen en diverse andere taken uit te voeren. Je kunt zelfs Rupees verdienen door de kaarten die je gemaakt hebt te verkopen. Let echter wel op! Als je een te hoge prijs vraagt voor je kaarten, maak je potentiële klanten kwaad en lopen ze weg! Tijdens je reizen krijg je hulp van de vriendelijke fee Pinkle en Tingles hond Barkle. Je zult ook bodyguards moeten inhuren om je te beschermen tegen allerlei schurken die het op jouw dierbare Rupees voorzien hebben. Welkom in Tingle's Rosy Rupeeland, waar geld letterlijk alle deuren opent!•Bestuur Tingle en leid hem door een eigenzinnig avontuur vol kleurrijke personages.•Gebruik het touchscreen van de Nintendo DS om met mensen te praten die je tegenkomt, om kaarten te tekenen en om voorwerpen te gebruiken die je verzameld hebt.•Huur bodyguards in om je te beschermen tegen de schurken en gebruik hun bijzondere vaardigheden om plekken te bereiken waar Tingle in zijn eentje niet bij kan.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Avonturenspel

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Vanpool

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

Nintendo DS Game Card

Systeem

Nintendo DS

Releasedatum

14-09-2007

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12