Jam with the Band

Systeem: Nintendo DS Releasedatum: 21-05-2010

Sinds 20 mei 2014 is de Nintendo Wi-Fi Connection-dienst stopgezet en zijn de onlinefuncties (zoals online spelen, matchmaking, competities en ranglijsten) voor Nintendo DS-/DSi-software en Wii-software niet meer beschikbaar. Ga naar Klantenservice voor meer informatie.

Houd je van muziek? Het unieke nieuwe spel Jam with the Band helpt je je Nintendo DS te veranderen in een leuke, draagbare muziekmaker, waarmee je samen met je vrienden creatief aan de slag kunt.

Schrijf je eigen versie van bekende nummers en deel ze met andere spelers. Of sla aan het jammen, met een steeds groter wordende verzameling populaire liedjes. Ben je op zoek naar een unieke speelervaring, schroef dan het volume op en speel Jam with the Band!

Jam with the Band treedt in de voetsporen van een reeks populaire muziekspellen, zoals Rhythm Paradise en Wii Music. Het spel stelt je in staat om je van je creatieve kant te laten zien en je eigen nummers te schrijven in de muziek-editor van het spel, waarbij je op ieder spoor maximaal acht verschillende partijen uit een verzameling van meer dan 50 instrumenten kunt gebruiken, of melodieën kunt maken door in de ingebouwde microfoon van de Nintendo DS te neuriën.

Het spel is ontworpen om allerlei liefhebbers van muziek aan te spreken. De titel wordt geleverd met 50 voorgeïnstalleerde nummers en je zult er meer kunnen downloaden via de Nintendo Wi-Fi Connection. Je zult ook je eigen "versies" van deze nummers kunnen uploaden, zodat andere gebruikers ze kunnen downloaden. Via een speciale website kun je de nieuwste en populairste nummers zien die er beschikbaar zijn en ze zelfs een beoordeling geven.

Tokkel lekker op een gitaar, door met de stylus het touchscreen van je Nintendo DS aan te raken, of geef in de karaokestand je stembanden de vrijheid door gebruik te maken van de ingebouwde microfoon van de Nintendo DS. Het spel analyseert zelfs je zangstijl, zodat het het beste muziekgenre kan voorstellen om bij te zingen.

En waarom zou je alles voor jezelf houden? Met één exemplaar van het spel kunnen maximaal acht personen meedoen en samen jammen! Er is een verslavende uitdagingsstand waarbij je begint te spelen met vier knoppen, en vervolgens met acht en tien, of met de stylus en het touchscreen, om allerlei muzikale uitdagingen te voltooien.

Je kunt je Nintendo DS of Nintendo DSi ook op je Wii-systeem aansluiten, om het geluid van je Nintendo DS over de luidsprekers van het geluidssysteem van je televisie te sturen. Er kan een gratis Jam with the Band Live-kanaal worden gedownload op de Wii, zodat jij en maximaal zeven vrienden het geluid van jullie voltallige band uit één luidsprekerset horen komen! Maar dat is nog niet alles: je kunt de Nintendo Wi-Fi Connection gebruiken om gratis toegang te krijgen tot een selectie van originele liedjes om te downloaden, naast enkele producties van andere spelers en meerspelersessies.  

Heb je altijd al uitgekeken naar je eigen simpele, creatieve en leuke muziekstudio op zakformaat? Jam with the Band weet de juiste snaar te raken!

Het spel wordt geleverd met in totaal 50 voorgeïnstalleerde nummers, waaronder populaire titels als:

 • ABC
 • Barbara Ann
 • Deeper Underground
 • Chariots of Fire
 • Do You Really Want to Hurt Me?
 • Every Breath You Take
 • I’m A Slave 4 U
 • I‘m So Excited
 • Jungle Boogie
 • Lady Marmalade
 • Living In America
 • Material Girl
 • New York, New York
 • Our House
 • Smoke on the Water
 • Stop! In the Name of Love
 • The Final Countdown
 • The Pink Panther Theme
 • Walking on Sunshine
 • We Are the Champions
 • NES Classics Medley
 • F-Zero Medley
 • The Legend of Zelda Medley
 • Super Mario Kart Medley
 • Onigashima Medley
 • Super Mario Medley

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Muziek

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 8

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Nintendo

Functies

Internet

Leeftijdsclassificatie

Nintendo DS Game Card

Systeem

Nintendo DS

Releasedatum

21-05-2010

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Talen

Engels