KORG DS-10

Systeem: Nintendo DS Releasedatum: 10-10-2008

Maak je eigen muziek met een draagbare versie van één van de meest geliefde studiosynthesizers ooit. De KORG DS-10 biedt toegang tot de klassieke interface van de beroemde KORG MS-10 analoge synthesizer, waardoor je unieke geluiden en nummers kunt maken met een apparaat dat in de palm van je hand past.

De KORG DS-10 is een compleet programma met allerlei geliefde functies die je snel en gemakkelijk kunt bedienen via het touchscreen van de Nintendo DS. Maak geheel naar eigen smaak je geluiden en beats, en gebruik deze in nummers die zo eenvoudig of ingewikkeld zijn als je zelf wilt. Je kunt bijvoorbeeld nieuwe geluiden creëren door met je vingers over het touchscreen te wrijven, of twee poorten met elkaar verbinden door simpelweg een lijntje ertussen te trekken met je stylus. Zo kun je op je Nintendo DS genieten van dezelfde mogelijkheden die talloze muzikanten vonden in het klassieke apparaat van KORG, dat zo’n vijfentwintig jaar geleden het licht zag.

Je kunt natuurlijk in je eentje aan je nummers knutselen, maar de KORG DS-10 software laat je ook een draadloze verbinding maken met maximaal zeven vrienden om samen te musiceren. Je kunt ook zes verschillende tracks die je maakte opslaan, waardoor allerlei mogelijkheden om live op te treden ontstaan.

Geniet van de mogelijkheden om met een KORG synthesizer te werken in een draagbare verpakking. Het vermogen om waanzinnige elektronische muziek te componeren schuilt nu in de toppen van je vingers.

  • Gebruik de functies van de beroemde KORG MS-10 synthesizer waar en wanneer je maar wilt.
  • Gebruik de diverse toepassingen om je eigen geluiden te maken, en gebruik het touchscreen om je eigen, originele muziek te creëren.
  • Speel draadloos met maximaal zeven vrienden om gezamenlijk muziek te maken.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Muziek

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 8

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Cavia

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

Nintendo DS Game Card

Systeem

Nintendo DS

Releasedatum

10-10-2008

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3