Pokémon Link!

Systeem: Nintendo DS Releasedatum: 05-05-2006

In dit bijzonder verslavende puzzelspel voeg je je bij Lucy Fleetfoot, een geheim agent bij de Secret Operations League (SOL). Je moet een groep vermiste Pokémon redden, die zijn gestolen door een stel kwaadaardige bendeleden: de Phobos Battalion! Schuif Poké Balls omhoog, omlaag, naar links en naar rechts om vier gelijksoortige ballen in een verticale of horizontale rij te krijgen en een Pokémon link te maken. Nadat je een Link hebt gemaakt, krijg je een 'Link Chance'. Dat wil zeggen dat je korte tijd een Pokémonlink kunt maken door twee of drie Poké Balls op een rij te krijgen, in plaats van de gebruikelijke vier. Met een Link Chance kun je tevens T- en L-vormige lijnen maken. Als je dus snel genoeg bent, kun je een enorme comboscore verdienen! Je speelt het spel op beide schermen van de Nintendo DS. Maar wees voorzichtig: als je de Poké Balls te hoog stapelt, is het spel afgelopen. Elke Pokémonlink die je maakt zorgt ervoor dat er een andere Pokémon aan je Linklijst wordt toegevoegd. Probeer alle Pokémon te verzamelen! Je maakt meer kans om een wat zeldzamere Pokémon te vinden als je het spel draadloos speelt met een vriend. Ga naar de Espionage Mode in het Agent Café, waar je Agent Cards kunt uitwisselen met andere Pokémon-spelers (dit lijkt op de Bark Mode in Nintendogs) en de wat ongrijpbaardere Pokémon te vinden. Tijdens je vorderingen in de Adventure Mode van Pokémon Link! bezoek je diverse spannende locaties op de wereldkaart, waaronder een vulkaan en een woestijn. Je moet tevens meer dan twintig levels doorlopen en de generaals van het Phobos Battalion verslaan door een bepaald aantal Pokémonlinks te maken. Maar pas op: als je niet snel genoeg bent, kunnen de generaals je score resetten, waardoor je weer helemaal opnieuw moet beginnen. Er is tevens een Endless Mode, waarin je kunt proberen om je hoogste score te verbeteren, alsmede twee multiplayer-standen. In Battle Mode kun je het tegen een vriend opnemen, om te kijken wie de hoogste score kan halen. In Pair Mode kun je juist weer een team vormen om samen de hoogste score neer te zetten.· Gebruik de stylus om de stukken te manipuleren in dit eenvoudig te leren, maar moeilijk te bedwingen puzzelspel.· Genereer kettingreacties om hoge scores te halen.· Vier standen: speel alleen of samen met een vriend.· Multiplayer-actie voor twee spelers met slechts één Game Card.· In het spel vind je meer dan 380 Pokémon, die je allemaal kunt toevoegen aan de Linklijst.· Inclusief een demoversie, Pokémon Link! Mini, die je met vrienden kunt uitwisselen. Je vrienden kunnen de demo draadloos naar hun DS downloaden.· Gave tussenfilms vertellen het verhaal over Lucy's inspanningen om de vermiste Pokémon te redden.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Puzzelen

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 2

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Nintendo

Leeftijdsclassificatie

Nintendo DS Game Card

Systeem

Nintendo DS

Releasedatum

05-05-2006

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3