Sonic Mega Collection

Systeem: Nintendo GameCube Releasedatum: 07-03-2003

Ooit was het verschijnen van Sonic the Hedgehog op een systeem van Nintendo net zo onwaarschijnlijk als een eend op een motor. Nu voelt de allersnelste held zich helemaal thuis bij Nintendo! En met deze nostalgische verzameling Sonic-spellen uit het verleden kunnen de Nintendo-Sega-relletjes voorgoed worden gestaakt. Als je Sonic Mega Collection voor het eerst opstart heb je toegang tot zeven stukjes Sonic-geschiedenis uit de jaren '90. Deze klassiekers zijn op geen enkele manier aangepast of visueel bijgewerkt. Mocht iets er anders uitzien of klinken dan toen je jonge handen zich vergrepen aan de dikke zwarte controller van de Sega Megadrive, dan ligt dat aan je eigen geheugen. Het hoogtepunt van de verzameling: alle vier de 2D Sonic The Hedgehog-titels. Bezoek het onwaarschijnlijk mooie landschap van Green Hill Zone in het originele Sonic the Hedgehog. Bewonder het transparante buizenstelsel en de schansen zo hoog als wolkenkrabbers in Sonic the Hedgehog 2 (met het eerste gastoptreden van Miles 'Tails' Prower). Sonic liet hierin het scherm zo snel verschuiven dat de Megadrive het erg moeilijk moet hebben gehad. Leef je tenslotte uit in Sonic the Hedgehog 3 plus Sonic & Knuckles, met net zoveel munten om te verzamelen en vijanden om te verslaan (inclusief de onvermijdelijke botsingen met akelige stekels) als in die perfecte voorgangers. Alleen dat viertal platform-titels boordevol levels en geheimen zou de vraagprijs al meer dan waard zijn. Maar voor hetzelfde geld krijg je er ook nog eens het verslavende flipper-flipperende Sonic Spinball, de pittige Puyo Puyo-achtige puzzelaar Dr Robotnik's Mean Bean Machine en de bizarre (maar briljante) isometrische rondrit van Sonic 3D: Flickies' Island bij. Allemaal niets vergeleken bij de oogstrelende 3D-effecten van vandaag de dag, maar wel echte klassiekers. En dit is nog niet alles... Door de zeven standaardspellen vaak te spelen kun je nog Megadrive herinneringen ophalen. Denk aan (en sla deze tekst over als je de verrassing wilt bewaren) de variaties en spellen die totstandkwamen door de slimme combinatietechnologie, waarbij spelcassettes op elkaar werden geklikt. Daarbij is het archief van filmfragmenten, stripverhalen en ontwerptekeningen uit Sonics uitgebreide geschiedenis natuurlijk een nostalgische tranentrekker van formaat. Samengevat is dit de perfecte compilatie van perfecte 2D platform-titels en hun net zo speelbare afstammelingen. Zowel oude als ook jonge gamers zullen zich in het egelparadijs wanen.

meer

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel

Spelers

2

Uitgever

Infogrames

Ontwikkelaar

Sega

Leeftijdsclassificatie

Nintendo GameCube

Systeem

Nintendo GameCube

Releasedatum

07-03-2003

Leeftijdsclassificatie

15