Super Mario Sunshine

Systeem: Nintendo GameCube Releasedatum: 04-10-2002

We hebben lang moeten wachten op een geschikt vervolg op Super Mario 64, het spel dat het videospellenklimaat behoorlijk op zijn kop heeft gezet in 1996. Maar een korte blik op Super Mario Sunshine maakt duidelijk dat Shigeru Miyamoto, Nintendo's belangrijkste spellenbrein, de afgelopen zes jaar bezig geweest is om het magnifieke Nintendo GameCube debuut tevoorschijn te toveren dat opleeft aan de verwachtingen van Mario.

Super Mario Sunshine trapt af met Mario die genoeg rode T-shirts en blauwe tuinbroeken inpakt om weken mee vooruit te kunnen en wegvliegt met Princess Peach voor een welverdiende vakantie op een zonovergoten tropisch eiland. Maar de rust en ontspanning duurt niet lang. Een achterbakse vandaal heeft het prachtige landschap vervuild - en om de zaken nog erger te maken, hij lijkt als twee druppels water op Mario! Terwijl zijn snor ongetwijfeld recht overeind staat van woede, gaat Mario op pad om het eiland schoon te vegen - en zijn naam te zuiveren.

Wat dat betekent voor jou is een 8-centimeterschijfje overladen met het beste Mario-avontuur tot nu toe. Je rent, springt vooruit, springt omhoog, schuift en klimt om je weg te zoeken in een ongekend uitgestrekt en adembenemend mooie 3D-wereld, terwijl je zowel de magnifieke als ook het onmiddellijk boeiende Mario-spel in je opneemt.

CI7_GCN_SuperMarioSunshine.png

Maar het zou geen Mario-avontuur zijn zonder een verbazingwekkend nieuwtje. En in Super Mario Sunshine is het die merkwaardige watergevulde pomp die op de rug van de gezette loodgieter gebonden is. Aan de ene kant is dit op waterkracht aangedreven instrument Mario's manier om de modderige troep die de pseudo-Mario gemaakt heeft, op te ruimen - en de krachtige waterstraal gaat samen met een aantal van de stoerste watereffecten waar je ooit getuige van bent geweest. Maar de rugzak kan ook gebruikt worden om door de heldere hemels van het eiland te vliegen, om Mario te helpen bij het duikelen als hij zich aan touwen vastgrijpt, om onze getuinbroekte vriend over meertjes te propellen terwijl hij op leliebladeren stapt... en massa's aan nog-niet-onthulde geheime functies uit te voeren tijdens Mario's quest om de kracht van Shine op het eiland te herstellen.

Mario loopt vele van zijn oude vrienden tegen het lijf tijdens Super Mario Sunshine - vreugde der vreugden, hij springt zelfs even op de rug van Yoshi om van de vijanden over het gehele eiland moes te maken. En hij tovert een aantal nieuwe moves tevoorschijn, waaronder een indrukwekkende tollende sprong en een verbeterde buikslide die behendig gebruik maakt van de gladde modderlaag die het eiland bedekt.

Zoals gewoonlijk, bewaart Dhr. Miyamoto het beste geheim van het spel onder zijn Mariopet - en je kunt ervan op aan dat Super Mario Sunshine in vuur en vlam staat van briljante set-stukjes, adembenemende werelden en geheimen zonder weerga net als elk Mario-avontuur tot nu toe. Voor bezitters van een Nintendo GameCube , ziet de toekomst er echt rooskleurig uit...

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Nintendo

Leeftijdsclassificatie

Nintendo GameCube

Systeem

Nintendo GameCube

Releasedatum

04-10-2002

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3