TimeSplitters 2

Systeem: Nintendo GameCube Releasedatum: 01-11-2002
TimeSplitters 2
Sluiten X

Wat moet je doen wanneer, uit de toekomst afkomstige, wezens de mensheid van de evolutionaire landkaart dreigen te vegen? Nou, je grijpt natuurlijk de grootste en de gemeenste wapens die je kunt bedenken, en je pompt ze vol lood en jaagt ze terug naar waar ze vandaan komen. Welkom bij TimeSplitters 2. Een first-person shooting game die is volgestouwd met zoveel geweren, granaten en brandende explosies, dat een jaar aan actiefilms uit Hollywood er niets bij is. Het doel: verijdel de acties van de homosapiens hatende, buitenaardse wezens (de TimeSplitters) door de kristallen te stelen die hun tijdpoort aandrijven.

Het echte doel: jouw gezicht in een grote grijns trekken, terwijl je je een weg puzzelt en schiet door tien monsterlijke levels vol met vijanden. De TimeSplitters springen de geschiedenis in en uit om hun boosaardige plan uit te voeren. Elk level speelt zich af in een ander tijdperk. Reken er maar op dat je van het hedendaagse Siberia, waar zombies zich schuil houden onder een kolossaal dammencomplex, naar de 24ste-eeuwse Robot Factory wordt gesleurd, een ingewikkelde metalen omgeving bezaaid met futuristische schilden, en nog verder. Terwijl intelligente missies blijven overheersen in TimeSplitters 2, vormen vliegende kogels de werkelijke ruggengraat van het spel.

Sluipschuttergeweren, vlammenwerpers, automatische plasmageweren, Electro Tools met schichten die angstaanjagend op de muren en de omgeving weerkaatsen... monsters terugjagen en slechteriken afmaken geeft buitengewoon veel plezier. Het perfect ontworpen spel is overgedragen naar één van de Nintendo GameCube's beste multiplayer standen. Geef tot en met drie van je vrienden er van langs in 16 uitgebreide arena's, waarvan Deathmatch, Capture-The-Bag en Last Stand slechts drie van de aangeboden standen zijn. Je kunt alles aanpassen: van speelsnelheid tot achtergrondmuziek. En, het is ongelofelijk, je kunt je eigen levels ontwerpen en opslaan met de ingebouwde Mapmaker.

Nieuwe personages, minigames, cheats en meer, wachten om ontsloten te worden door middel van aanhoudend spelen. Maar we garanderen je dat je zo'n stimulans niet nodig hebt om er voor te zorgen dat je om 4 uur 's nachts nog vijanden aan flarden aan het schieten bent.

TimeSplitters 2 biedt een bijna perfect spervuur van schurken en kogels. Mis hem niet.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Avonturenspel, Actiespel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Eidos

Ontwikkelaar

Free Radical Design

Leeftijdsclassificatie

  • 16
  • Geweld

Nintendo GameCube

Systeem

Nintendo GameCube

Releasedatum

01-11-2002

Leeftijdsclassificatie

16

Talen

Engels