Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

AAA Clock + Cyber Protocol

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 30-03-2022

Hier is het, waar alle gamers op hebben gewacht - AAA-klok

Stel je een horloge voor. Een eenvoudig, foutloos ontwerp. Nou, simpel. Maar wat als je horloge... geweldig was? RedDeerGames introduceert 's werelds enige AAA-klok - een echt nieuw kwaliteitshorloge voor de Nintendo Switch™-console!

Belangrijkste kenmerken:

- Super productiekwaliteit met klassieke klokmechanica

- Een premium product voor de veeleisende gebruikers

- HD-klok met volledige ondersteuning voor OLED-technologie

- Inclusief retrospel! Gewoon spelen en ontspannen

Dit zijn slechts enkele van de belangrijkste kenmerken van dit product - AAA-klok ondersteunt ook volledige aanpassing - schakel elke kleur in of schakel de kleurdetectiemodus in voor Joy-Con™.

AAA-klok kan gebruikt worden als decoratieve accentkleur op je bureau, maar ook als praktische herinnering om de wekker te zetten als je weggaat van je werk.

Geniet vandaag nog van de nieuwe en betrouwbare AAA-klok in uw flat, op het terras of in de lobby - AAA-klok is uw persoonlijke uurwerk, waar u ook bent.

Cyber-protocol is een arcade-puzzelspel dat zich afspeelt in het Cyberpunk-scenario met een krachtige en dynamische gameplay. Je imiteert de hoofdheld, wiens missie het is om je Android-vriend (G0X6) weer tot leven te brengen door het protocol te activeren.

• ABSORBERENDE GAMEPLAY •••••

Het team heeft er alles aan gedaan om een nieuw niveau van uitdaging te bereiken, niet alleen met verschillende opstellingen, maar ook met nieuwe vallen met verschillende mechanica die op verschillende manieren kunnen worden gebruikt. Het plan is dat elke keer dat je een fase doorloopt, je er de eerste keer bij betrokken raakt.

• CONCURRERENDE ••••

Deel het plezier met je vrienden en familie - Cyber Protocol nodigt maximaal 4 spelers uit om de uitdaging lokaal aan te gaan! Wees voorzichtig, alleen de beste hackers kunnen ongeschonden passeren.

• VOOR UITDAGERS ••••

Op zoek naar meer adrenaline?

Probeer het systeem in een hoger tempo en met een beperkte levensduur in de arcademodus te hacken. De taak is moeilijk, maar als je goed genoeg bent, kun je een plaats krijgen in de top 20 van wereldwijde ranglijsten van cyberhackers!

Glorie, roem en succes - het kan allemaal van jou zijn!

• VOOR RETRO FANS ••••

Ben je dol op retro-games?

Maak je geen zorgen - we hebben je gedekt! Gooi je oude, stoffige console weg, ga verder in het spel en ga terug naar de jaren 80 door de thema's en geluiden van het spel te veranderen.

• MUZIEKSPELER ••••

Als je wil relaxen naar het hard werken van hacking, zit maar en luistere naar Cyber Protocol's Synthwave and 8bit soundtracks voordat ga je verder met volgende level.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Party, Puzzelen, Speelhalspel

Spelers

Eén spelsysteem (1-4)

Uitgever

RedDeerGames

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • In-game-aankopen

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

30-03-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels