Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Agent Intercept

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 30-03-2022

Bestuur de Scepter, het nieuwste transformerende hightechvoertuig en neem het op tegen de criminele organisatie CLAW in dit explosieve rijspel met speelhalactie.

Ontwijk vijandelijke beschietingen, mijnen en lasers wanneer je overdadige stunts uitvoert en de hightechgadgets van de Scepter gebruikt om je vijanden op te blazen. Voel je een superspion wanneer je de Scepter transformeert van een auto in een vliegtuig en nog meer, terwijl je geniet van exotische locaties en de oorspronkelijke hoogenergetische soundtrack! Met een nieuwe dreiging op elke hoek zal je alles in het werk moeten stellen om CLAW te verslaan.

Het werk van een agent is nooit gedaan. Agent Intercept biedt uitgebreide speelbaarheid naast een rijke campagne. Voer nevenmissies uit, ontgrendel experimenten en bewijs wat je waard bent als superspion in onze wereldklassementen!

• Razendsnelle rijactie! Voer gedurfde stunts uit en benut de nieuwste gadgets tegen maniakale bazen en hun eigen dodelijke voertuigen.

• Leg per missie de snode plannen van CLAW bloot en steek hier een stokje voor via drie escalerende hoofdstukken in de campagnemodus.

• Voer autonome nevenmissies uit om unieke spelmechanismen te ontdekken en de wereld weer eens te redden.

• Op scores jagende elitespelers kunnen proberen de top van het wereldklassement te behalen in de highscorejacht.

• Zoek de limiet van de Scepter op in de tijdrit.

• Klaar, richt, schiet! Verbeter je nauwkeurigheid in de schietoefening.

• Het bureau is net zo goed als zijn info. Voltooi doelstellingen en wordt beloond met gegevenskaarten die nieuwe kennis en artwork uit de wereld van Agent Intercept bevatten.

• Ontgrendel geheime experimenten om de manier waarop je speelt te wijzigen, inclusief unieke aanpassingsopties en de experimentele hoverscepter!

• Volledig gesproken verhaal in het Engels met een uiteenlopende bezetting van personages.

• Meer dan 30 originele nummers die zijn geïnspireerd op geliefde soundtracks van het spionnengenre.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Speelhalspel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

PikPok

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Impliciet geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

30-03-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

2052,00 MB