Uit verse spleten in de grond klinkt gefluister, en het geluid weerklinkt in de verlaten diepten en oerbossen. Een zwarte stroom snijdt door steen en dreigt wederom de wereld te bedekken. De oeroude tetravorm roept, en het bezit onaardse krachten. Katapulteer jezelf door de lucht en gebruik de kracht van gevallen wezens om de tijd te vertragen, en doorklief zwermen duistere wezens met een messcherpe boemerang. Reis door de eens levendige locaties die zijn geofferd om een mythe te verbergen, en daal het Godenpad af naar de verloren, onderaardse rijken. Zuiver deze ruimtes en verzeker dat wat eronder leeft niet terugkeert.

Gooi jezelf in de strijd!

Je boemerang is niet alleen goed voor het splijten van de nachtmerriehordes: eenmaal gegooid kun je jezelf naar het voorwerp slingeren, waarbij je het momentum behoudt en jezelf door de lucht gooit. Vertraag de tijd en gebruik goed gerichte en getimede worpen om boven en achter je vijanden terecht te komen of om ze heen te gaan. Snelheid is alles, en alleen de lenigste boemeranger overleeft...

Krachten van gene zijde!

Vecht tegen buitenaardse krachten en zie er cool uit terwijl je dat doet. Maak indruk op de boemerang met stijlvolle trucs en het zal je vreemdere krachten geven - krachten waarmee je de wezens uit de diepten makkelijker kunt verslaan. Kaspidae lacht naar jou en je dodelijke moves...

Vuile slijmwezens!

Ze kruipen en sluipen uit kloven en geulen... ze duiken als een dolle uit de toppen van bomen... en spuiten uit alle hoeken smerig gal naar je. Je bent nergens veilig. Wat je ook doet, sta niet stil, dan vreten ze je op...

Wreek een gevallen rijk!

Vecht je een weg door de krochten van een gebroken beschaving die door deze nachtmerriewezens ten val is gebracht, en voorkom dat ze de rest van de wereld bevolken. Diep onder deze afgebrokkelde muren huist er iets wat corruptie verspreidt... kun je het verslaan? En al versla je het... is dat dan werkelijk het einde?

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Eerste-persoons-schietspel, Avonturenspel, Speelhalspel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Devolver Digital

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Licht geweld, Impliciet geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

08-07-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Portugees, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

2103,00 MB