Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Buildings Have Feelings Too!

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 22-04-2021

Old Pete, “The Dock Yard”, wordt gesloopt. Hij is de eerste van zijn groep vrienden die gaat. Het was onverwacht en iedereen maakt zich zorgen.

Van bakstenen gemaakt zijn, betekent niet dat je niet je eigen dingen hebt om je zorgen over te maken.

Deze bijeengeraapte groep vrienden was hier al vanaf het begin, toen het echt een stad begon te worden. Met hen brachten ze industrietitanen, honderden banen en honderden huizen mee. Maar de linnenfabriek heeft dit jaar niet veel textielbestellingen binnengehaald, het pakhuis verloor weer een contract van de naburige stad en de Oude Bank heeft geldproblemen.

Er is iets mis. Er is verandering op komst. Wat als zij de volgende zijn?

Gelukkig ben jij, het Hulphotel, er om te helpen en iedereen gerust te stellen dat alles goed komt. Maar wat begint als kleine klusjes, leidt uiteindelijk tot meer problemen, omdat de geschiedenis sneller gaat dan je kunt bijhouden.

Buildings Have Feelings Too! is een spannend nieuw stadsmanagementspel over gebouwen en de stad waarin ze wonen.

Stel je eens een stad voor waarin gebouwen kunnen rondlopen en met elkaar kunnen praten. Elk gebouw heeft zijn eigen ambities, hoop en angsten. Meestal proberen ze gewoon goed met elkaar om te gaan en de dag door te komen. Laat je stad uitgroeien tot een bruisend grootstedelijk centrum met een scala aan winkels, kantoren, uitgaansgelegenheden en voorzieningen om je gebouwen te laten bloeien; of riskeer dat ze voor altijd worden gesloopt.

  • Ontdek en rust een breed scala aan bedrijven uit, van het Victoriaanse tijdperk tot de moderne tijd.
  • Word bevriend met een reeks gebouwen, elk met hun eigen ambities, hoop en angsten, terwijl ze grip krijgen op de veranderende wereld om hen heen.
  • Pas de indeling van je stad aan door gebouwen te verplaatsen en vind de perfecte combinatie om je stad te laten groeien.
  • Breid uit over meerdere buurten van je stad en ontdek nieuwe karakteristieke personages en wijken.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Puzzelen, Simulatie, Strategiespel, Anders

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Merge Games

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

22-04-2021

Leeftijdsclassificatie

Niet bekend

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Japans, Chinees

Downloadgrootte

1652,00 MB