Disney Dreamlight Valley

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 06-09-2022

Disney Dreamlight Valley is een mix tussen een levenssimulatiegame en een avonturengame vol missies, verkenning en spannende activiteiten met Disney- en Pixar-personages.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.


Dit Founder's Pack geeft je toegang tot de game en bevat exclusieve items.

• Toegang tot Disney Dreamlight Valley

• Alle exclusieve cosmetische items van het Standaard Founder's Pack

o 9 decoratieve items, 3 motieven & 2 draagbare items

• 14.500 maanstenen* (valuta in de game)

o Deze maanstenen kunnen worden gebruikt om het premium Sterrenpad** te activeren, waardoor je 5 seizoenen lang extra beloningen krijgt.

• Exclusieve Deluxe zeeschildpad metgezel

• Exclusieve Deluxe kledingset (5 draagbare items)

• Exclusieve Deluxe haarband met oren & jersey (2 draagbare items)

• Exclusieve Deluxe meubelset (8 decoratieve items)

• Exclusieve Deluxe muur- & vloerbedekking (2 decoratieve items)

• Exclusieve Deluxe designmotieven (3 motieven voor gebruik in de Vleugje magie-tool***)

*Maanstenen zijn de valuta in de game die je gratis kunt verzamelen door taken in de game uit te voeren, of die je kunt kopen met echt geld Deze worden gebruikt om de premium spoor van het Sterrenpad te ontgrendelen (een systeem gebaseerd op een "Battle Pass" waarmee je cosmetische items in de game krijgt als een speler taken en missies uitvoert). Je kunt maanstenens ook gebruiken om je voortgang op het Sterrenpad te versnellen. Ook kun je Maanstenen gebruiken om cosmetische items, die later worden toegevoegd, te kopen in de winkel in de game.

**Het Sterrenpad is een seizoensgebonden missiesysteem, geïnspireerd op het idee van een "Battle Pass", en wordt gebruikt om spelers te belonen voor het uitvoeren van missies en taken. De speler heeft een heel seizoen om een serie taken te voltooien om exclusieve cosmetische items te ontvangen (kleding, metgezellen, meubelsets, etc.). De duur van een seizoen wordt bepaald met behulp van de community. Op dit moment is het plan om elk seizoen een maand te laten duren.

***Vleugje magie is een tool in de game waarmee de speler aangepaste T-shirts, rugzakken, haarbanden met Mickey oren, etc. kan maken. Met talloze kleuren, vormen en motieven kunnen spelers een oneindig aantal combinaties maken en zichzelf op een unieke manier laten zien!

Ga naar https://gameloft.helpshift.com/hc/en/66-disney-dreamlight-valley/section/388-monetization/ voor meer informatie over het Founder's Pack en de inhoud ervan


Dit Founder's Pack geeft je vroegtijdig toegang tot de game en bevat exclusieve items.

Dit pakket bevat:

• Vroegtijdig toegang tot Disney Dreamlight Valley

• Alle exclusieve cosmetische items van de Standard en Deluxe Founder's Packs

o Uit het Standard Founder's Pack: 9 decoratieve items, 3 motieven & 2 draagbare items

o Uit het Deluxe Founder's Pack: 1 dierenmetgezel, 10 decoratieve items, 3 motieven & 7 draagbare items

• 20.000 maanstenen* (valuta in de game)

o Deze maanstenen kunnen worden gebruikt om het premium Sterrenpad** te activeren, waardoor je gedurende 7 seizoenen extra beloningen krijgt.

• Exclusieve Ultimate vos metgezel

• Exclusieve Ultimate kledingset (2 draagbare items)

• Exclusieve Ultimate haarband met oren & jersey (2 draagbare items)

• Exclusieve Ultimate meubelset (13 decoratieve items)

• Exclusieve Ultimate muur- & vloerbedekking (2 decoratieve items)

• Exclusieve Ultimate designmotieven (3 motieven voor gebruik in de Vleugje magie-tool***)

*Maanstenen zijn de valuta in de game die je gratis kunt verzamelen door taken in de game uit te voeren, of die je kunt kopen met echt geld Deze worden gebruikt om het premium spoor van het Sterrenpad te ontgrendelen (een systeem gebaseerd op een "Battle Pass" waarmee je cosmetische items in de game krijgt als een speler taken en missies uitvoert). Je kunt maanstenen ook gebruiken om je voortgang op het Sterrenpad te versnellen. Ook kun je Maanstenen gebruiken om cosmetische items, die later worden toegevoegd als onderdeel van de vroegtijdige toegang, te kopen in de winkel in de game.

**Het Sterrenpad is een seizoensgebonden missiesysteem, geïnspireerd op het idee van een "Battle Pass", en wordt gebruikt om spelers te belonen voor het uitvoeren van missies en taken. De speler heeft een heel seizoen om een serie taken te voltooien om exclusieve cosmetische items te ontvangen (kleding, metgezellen, meubelsets, etc.). De duur van een seizoen wordt tijdens de vroegtijdige toegang bepaald met behulp van feedback van de community. Op dit moment is het plan om elk seizoen een maand te laten duren.

***Vleugje magie is een tool in de game waarmee de speler aangepaste T-shirts, rugzakken, haarbanden met Mickey oren, etc. kan maken. Met talloze kleuren, vormen en motieven kunnen spelers een oneindig aantal combinaties maken en zichzelf op een unieke manier laten zien!

Ga naar https://gameloft.helpshift.com/hc/en/66-disney-dreamlight-valley/section/388-monetization/ voor meer informatie over het Stichterspakket en de inhoud ervan


Categorieën

Avonturenspel, Simulatie

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Gameloft

Leeftijdsclassificatie

  • In-game-aankopen

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

06-09-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Chinees

Downloadgrootte

4046,00 MB

Ultimate-editie

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

06-09-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Chinees

Deluxe-editie

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

06-09-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Chinees