Dragon Star Varnir

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 03-08-2021

Verhaal

In een wereld waar de botten van een oeroud monster zich opstapelen ...

De ridder Zephy behoort tot een orde die op heksen jaagt - deze heksen zijn vervloekte wezens omdat ze draken op de wereld brengen.

Tijdens een missie wordt Zephy ernstig gewond door een draak, maar op het laatste moment gered door twee heksen die hem drakenbloed toedienen - een magische substantie die hem van de dood redt en hem nieuwe heksenkrachten geeft.

Nu zijn lot is verbonden met dat van de heksen, sluit Zephy zich met tegenzin bij hen aan. Samen vechten ze tegen massa's vijanden: een rijk dat de heksen, gewetenloze drakenjagers en de machtigste heks aller tijden wil vernietigen.

Kunnen ze dit alles weerstaan en zichzelf redden - of zullen Zephy's nieuwe bondgenoten bezwijken voor de vloek van de draak ...?

Bijzondere kenmerken

Drie niveaus om te vrezen en MEER: in deze turn-based RPG kunnen spelers vechten tegen allerlei soorten tegenstanders en gevaarlijke gigantische draken op drie verticale niveaus. De groepsleden kunnen vrij worden ingesteld binnen de stappen. Dit resulteert in unieke formaties waarmee niet alleen fysieke en magische aanvallen, maar ook de verdediging van de speler versterkt kunnen worden!

Exclusief voor de Nintendo Switch ™ -versie: extra wapens, bepantsering en maximumniveaus die voorheen alleen beschikbaar waren op andere platforms, zijn nu GRATIS in de game opgenomen!

Maak de innerlijke draak wakker: spelers kunnen hun drakenvertoning vullen tijdens gevechten en zo de kracht van draken gebruiken om hun pantser aanzienlijk te versterken en speciale vaardigheden te ontgrendelen! Bovendien kunnen spelers zichzelf transformeren wanneer ze weinig gezondheid hebben en zo nog krachtigere aanvallen uitvoeren met een verzwakte verdediging.

Eet of wordt opgegeten: met behulp van de vaardigheid Eet kunnen spelers nieuwe vaardigheden verwerven door verzwakte draken. Met talloze draken die door deze wereld zwerven, kunnen spelers unieke sets maken met verschillende vaardigheden voor elk personage!

Waanzin of rijkdom? Drie heksen moeten zich voeden met drakenbloed om te overleven. Als de speler te weinig bloed meebrengt, worden ze gek. Als je ze te veel bloed brengt, zullen ze zichzelf in draken veranderen! Als speler moet je beslissen of je de heksen in leven wilt houden - of ze liever opoffert om zeldzame items te krijgen. Deze beslissingen hebben een impact op het perceel.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

RPG, Actiespel

Spelers

1

Uitgever

Idea Factory

Leeftijdsclassificatie

  • Seksuele insinuatie, Grof taalgebruik, Angst, Matig geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

03-08-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels

Downloadgrootte

7344,00 MB