Draw a Stickman: EPIC 2

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 08-02-2018

Je verbeelding is alles wat je hebt zodra je deze magische wereld vol mysteries, ongewone wezens en raadselachtige puzzels binnentreedt.

Ontwerp je eigen stokfiguurtje en zie hoe het tot leven komt in Draw a Stickman: EPIC 2 en de uitbreiding DRAWN BELOW. Daag jezelf uit om elk geheim te ontrafelen, alle tekeningen te verzamelen en je creativiteit te delen met de wereld.

Breng je tekeningen tot leven!

Laat zien hoe creatief je bent door je eigen versie van een stokfiguurtje te tekenen, en kijk dan toe hoe jouw held tot leven komt! Je kunt je ontwerpen ook opslaan, dus je hoeft je creativiteit niet te begrenzen.

Een nieuw verhaal

Ga op een gevaarlijke reis door de tijd. Teken je eigen stokfiguurtje en creëer zo een nieuwe vriend! Maar wees gewaarschuwd... je vriend komt diep in de problemen en jij moet hem redden! Zoek je een weg door de magische werelden van EPIC 2 en Drawn Below op je belangrijke missie.

Jouw tekeningen zijn belangrijk

Maak en bewaar tekeningen in je schetsboek, zodat je ze kunt gebruiken tijdens je avontuur.

Grootse gevechten

Neem het op tegen aardmannetjes, kikkers met zweeptongen, vuurspuwende draken en gigantische bazen. Je moet je eigen strategieën bedenken om de fascinerende uitdagingen en puzzels op te lossen en de splinternieuwe vijanden te verslaan.

Dus spring in het avontuur en laat je fantasie de vrije loop!

Op je weg door de kleurrijke omgevingen kun je gebruikmaken van een heel assortiment potloden en andere hulpmiddelen die je nodig hebt om langs alle obstakels te komen.

Door de nieuwe functies en verbeteringen beschik je nu over meer kleuren en potloodgroottes. Speel verborgen Color Buddies vrij, spoor puzzelstukjes op en probeer de nieuwe potloden om kabels, eieren en ijs te tekenen. Dit is een ervaring als geen andere, en helemaal in jouw stijl.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Avonturenspel, Puzzelen

Spelers

1

Uitgever

Hitcents

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

08-02-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

679,00 MB