Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

EARTH DEFENSE FORCE: WORLD BROTHERS

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 27-05-2021

'-Een nieuwe strijd op een kubus-wereld

De EDF begint een nieuwe strijd op een vierkante aarde. In deze parallelle wereld bestaat alles uit digitale kubussen. Hoewel zowel de ronde aarde als vierkante aarde bestaan, de vierkante versie is uit elkaar aan het vallen! Vierkant of niet, deze aarde moet gered worden. Hiervoor trotseert de EDF een alternatieve wereld om de vrede terug tot de vierkante aarde te brengen.

-Maak je eigen EDF team

EDF leden gaan de strijd aan in verschillende landen. Recruteer soldaten en maak je eigen team! Voor elke missie kies je vier teamgenoten naar gelang hun skills en mogelijkheden. Ga de strijd aan met verschillende karakters in je team!

-Recruteer soldaten uit vorige games

Van de eerste EDF game tot EDF 5, en zelfs spin-offs, karakters uit allerlei games komen terug in deze editie. Voor veteranen zijn er bekende gezichten, en voor nieuwe spelers een aangename kennismaking met de rijke selectie aan personages en wapens uit de serie.

-Bekende vijanden

Ook enkele vijanden uit oudere games komen terug om terreur te zaaien. Alleen zijn ze nu, jawel, vierkant.

-Online co-op en multiplayer opties

Support voor online co-op missies waar elke speler zijn eigen team heeft. Voor de Nintendo Switch™ is er een multiplayer optie om met je lokale vrienden samen te werken en de aarde te redden.

-Story

In een parallelle vierkante wereld komt de vrede tot een einde.

Een vloot onder leiding van Dark Tyrant gaat plots in de aanval, en de aarde valt uit elkaar!

De aarde heeft al aanvallen weerstaan van de Invaders, Ravagers en Aggressors... Maar de dappere soldaten van de EDF zijn steeds ter redding gekomen. Dat is de taak van de Earth Defense Force!

Met de aarde in staat van verbrokkeling vechten soldaten elk in hun eigen regio, maar de toevoer van hulp en voedsel komt niet ter plaatse! De situatie voor de bevolking is uitzichtloos...

Neem de rol aan van een EDF commander en vecht terug! Verzamel EDF soldaten van verschillende regio's, en maak een team voor een tegenaanval. Jouw sterkste team zal deze kubuswereld uit de nood helpen!

Er is ook een andere bundel die "EARTH DEFENSE FORCE: WORLD BROTHERS Deluxe Edition" bevat. Let op dat je geen dubbele aankoop doet!

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Deze software bevat standen of functies waarvoor je een internetverbinding en een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig hebt. Voor onlinestanden heb je een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Ontdek meer over betaalde Nintendo Switch Online-lidmaatschappen.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Actiespel, Party, Strategiespel, Schietspel

Spelers

Eén spelsysteem (1), Lokaal draadloos (2-4), Online (2-4)

Uitgever

D3PUBLISHER

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Online spelen, Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Heftig geweld
  • Gebruikers reageren op elkaar

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

27-05-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

6259,00 MB