Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Escape Academy: The Complete Edition

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 12-09-2023

Escape Academy: The Complete Edition bestaat uit Escape Academy PLUS de Escape From Anti-Escape Island DLC EN de Escape From the Past DLC, met in totaal meer dan 20 prachtige en met de hand ontworpen escaperooms, speciaal ontwikkeld door experts in ECHTE escaperooms!

Je bent net gearriveerd bij Escape Academy, een school waar veelbelovende leerlingen worden opgeleid tot de ultieme Escapist.

Verken de campus van Escape Academy en leer de docenten kennen: kleurrijke personages die stuk voor stuk experts zijn in de kunst van Escape. En sommigen hebben geheimen die nog ontrafeld moeten worden...

Beleef Escape Academy alleen in singleplayer OF speel samen in coöp. Beschikbaar in lokaal of online splitscreen.

Escape Academy’s indrukwekkende lessenpakket:

- Woon een High Tea 'N Tea bij - Kan jij de bom onschadelijk maken voor je thee koud wordt? Je cijfer (en je leven) staan op het spel!

- Hack de professor - Los een reeks spannende uitdagingen op om de hoogwaardige A.I. van de Academy te bewijzen dat jij de skills hebt om een Escapist te worden.

- Ga voor goud - Vertegenwoordig je klas tijdens het populairste sportevenement: The Rival Room. Ga de strijd aan met je vijanden in een puzzelrace en bewijs dat jij de beste van je klas bent.

- Niet verdrinken! - Het is niet ideaal om vast te zitten in een puzzeltoren die in hoog tempo volloopt met water. Zorg dat je zo snel mogelijk de top bereikt om weer te kunnen ademen.

- Spray verf op het monument - op de Academy is het vak Tekenen niet bepaald een simpel tijdverdrijf. Laat jouw teken achter op het historische Monument of Escape, maar je moet wel snel zijn! Het schoolhoofd is niet echt blij met deze les.

Escape From Anti-Escape Island DLC: Nadat je een roerig eerste jaar op de Academy hebt overleefd, is het hoog tijd voor een welverdiende zomervakantie! Maar wanneer de Escape Jet wordt neergehaald boven een onbekend eiland, verandert ontspannen in ontsnappen in dit waanzinnige avontuur!

Escape From the Past DLC: Bezoek de Escape Academy van weleer in Escape From the Past. In deze prequel-DLC speel je als Sandra Solange en Eel Barnes toen ze nog aan het begin van hun reis stonden, als studenten aan de academie! Spelers moeten vijf gloednieuwe kamers oplossen (en overleven!) terwijl ze de aanwijzingen naar de ware moordenaar volgen. Het is een detectiveverhaal in Escape Academy-stijl!

Met muziek en geluiddesign van de enige echte Doseone (Gang Beasts, SLUDGE LIFE, Disc Room, Enter the Gungeon).

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Deze software bevat standen of functies waarvoor je een internetverbinding en een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig hebt. Voor onlinestanden heb je een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Ontdek meer over betaalde Nintendo Switch Online-lidmaatschappen.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Puzzelen, Avonturenspel

Spelers

Eén spelsysteem (1-2), Online (1-2)

Uitgever

iam8bit

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Online spelen, Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Impliciet geweld, Angst
  • Gebruikers reageren op elkaar, In-game-aankopen

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

12-09-2023

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits

Downloadgrootte

3272,00 MB