Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

FUSER™

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 10-11-2020

Welkom bij FUSER™: een non-stop virtueel muziekfestival waarin jij en je vrienden de muziek bepalen! Mix elementen van de populairste nummers ter wereld, zoals 'Don’t Start Now' door Dua Lipa, 'Old Town Road (Remix)' van Lil Nas X ft. Billy Ray Cyrus, 'Blinding Lights' van The Weeknd en nog veel meer! Graaf in je DJ Crate om je eigen, unieke sound te creëren, werk samen met vrienden, word headliner van een LIVE Diamond Stage-show voor 250+ vrienden en fans en deel jouw muziek met de wereld!

“Gewoon erg goed.” 5/5 – Comicbook.com

“Een magische muziekervaring.” 8,75/10 – Game Informer

“Een geweldig coole dj-RPG.” 5 sterren – The Guardian

FUSER-kenmerken

  • Speel met een uiteenlopende verzameling tophits van de beste artiesten ter wereld, een soundtrack met 200+ DLC-nummers van allerlei genres.
  •  Word headliner op het Diamond Stage voor 250+ vrienden en familie. Kijk 24/7 naar dit LIVE-festivalpodium in de game en op de socialmediakanalen van FUSER. Bemachtig een eersterangs plek door je met in-game events zuurverdiende Diamonds te investeren en werk jezelf omhoog van openingsact tot headliner in de Campaign en de multiplayerspeltypen.
  • Voltooi uitdagingen, ontgrendel nieuwe skills en instrumenten en ga van de basis van mixen maken naar technieken voor experts. Bestorm 6 overweldigende podiums die stuk voor stuk uniek zijn.
  • Verken, ontdek en maak talloze mixen met aangepaste effecten in het speltype Freestyle Play. Combineer vocalen, beats en melodieën uit de muziekgenres Dance, Latin/Caribbean, Pop, Rap/Hip-Hop, Rock en Country in de ultieme muzikale omgeving.
  • Maak samen muziek op het podium in de cross-platform multiplayer of vecht in Battles tegen andere spelers van over de hele wereld om de spotlight.
  • Kies je kapsel, kleding, make-up en zelfs tatoeages om een dj te maken die past bij jouw eigen persoonlijkheid en stijl! Pas daarna je festivalshow aan met vuurwerk, lichteffecten, videoschermen en meer.
  • Vul je voorraad Diamonds aan door elke week mee te doen aan thematische events in de game. Geef je bling uit in de Diamond Shop aan nieuwe, aanpasbare items voor je dj, podiumkit, nieuwe nummers, looppacks en instrumenten om je perfecte mix te maken.
  • Ontdek de vetste mixen in de Social Hub. Luister naar persoonlijke aanbevelingen of blader door de categorieën om je volgende favoriete mix te vinden! Deel je briljante mixen en waanzinnige uitvoeringen in-game en via social media.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Deze software bevat standen of functies waarvoor je een internetverbinding en een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig hebt. Voor onlinestanden heb je een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Ontdek meer over betaalde Nintendo Switch Online-lidmaatschappen.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Muziek, Party, Lifestyle

Spelers

Eén spelsysteem (1), Lokaal draadloos (1-2), Online (1-12)

Uitgever

NCSOFT

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Online spelen, Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

10-11-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Portugees

Downloadgrootte

6893,00 MB