Fortnite

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 12-06-2018
Abonneer je op op
YouTube

Fortnite Hoofdstuk 2 – Seizoen 4 | Nexus War – Nu beschikbaar!

Fortnite Hoofdstuk 2 – Seizoen 4 is er! De oorlog om de Realiteit te redden begint. De lore, legenden, helden en slechteriken van Marvel zijn in Fortnite gearriveerd. Neem het op tegen Galactus om de gehele Realiteit te redden en ga de strijd aan op de Nintendo Switch!

Vaardigheden van helden

Nu heb je de kracht. Gebruik superkrachten zoals de Arcane Gauntlets van Doctor Doom, het Bramble Shield van Groot, het Board van Silver Surfer, en meer dat later in het seizoen wordt toegevoegd.

Nieuwe POIs / Landmarks

Niet alleen de helden en slechteriken van Marvel zijn op het eiland geland, maar ook vele iconische locaties uit hun universum. Duik naar het eiland en bezoek nieuwe gebieden, zoals Doom’s Domain, Sentinel Graveyard en meer.

Stark Industries Energy Rifle

Stark Industries presenteert hun nieuwste uitvinding: De Stark Industries Energy Rifle, een veelzijdig wapen waarbij de voordelen afhangen van hoe je richt.

Nieuwe LTMs

Neem tijdens het seizoen deel aan speciale, nieuwe spelstanden waarin je krachten in de schijnwerpers staan. En passend bij de onlangs uitgebrachte auto's hebben we spelstanden voor je in petto waarin je rijvaardigheden op de proef worden gesteld.

Stark Supply Drones

Op Stark Industries kun je rekenen. Schiet Stark Supply Drones uit de lucht die overal op de map rond Quinjet-landingsplaatsen vliegen om sterke wapens en heldvaardigheden op te pakken.

Comicverhaal

Als je wilt ontdekken hoe de helden en slechteriken van Marvel op het eiland terecht zijn gekomen, moet je de comic Thor: Nexus War lezen in de Helicarrier-ruimte in de game.


Fortnite Chapter 2 – Battle Pass seizoen 4

Abonneer je op op
YouTube

Ontgrendel Thor, Iron Man, Storm, Mystique, Doctor Doom, Groot, en She-Hulk en ga de strijd aan om de gehele Realiteit te redden. Herstel hun herinneringen en wek het heldhaftige in je op. Wees echter gewaarschuwd: Wolverine is op het eiland gezien en hij staat er niet bepaald om bekend stilletjes te werk te gaan. Speel hem, zijn uitrusting en zijn klassieke stijl later in het seizoen vrij.

Awakenings

Helden en slechteriken begaan natuurlijk ook heldhaftige en kwaadaardige daden. Als je de Battle Pass hebt gekocht, kun je de speciale missies van deze Marvel-legenden voltooien. Daarmee speel je hun Awakening-emote vrij die de ware held of slechterik in ze onthult.


Doe mee en blijf als laatste over tijdens de gratis* Battle Royale voor 100 spelers. Bouw gigantische forten. Wees je tegenstanders te slim af. Sleep de overwinning in de wacht. Vorm online** een team met vrienden naast je op de bank***, of uit alle hoeken van de wereld!

BOUW EN VERWOEST: verander het slagveld door je eigen dekking te bouwen. Verbergt je tegenstander zich achter een muur? Maak het jezelf makkelijk door eerst die muur op te blazen.

PAK DE BESTE UITRUSTING: ga aan boord van de Battle Bus en ga naar je favoriete zone. Verzamel grondstoffen en uitrusting en laat niets heel van je vijanden!

MAAK EEN TEAM MET VRIENDEN: vorm online** een team met vrienden uit alle hoeken van de wereld, of naast je op de bank!***

WEKELIJKSE UPDATES EN EVENTS: dankzij de updates met nieuwe spelstanden, outfits en voorwerpen blijf je spelen.

Powered by Unreal Engine 4.

*Aankopen in de app zijn mogelijk.

**Je hebt een internetverbinding nodig om online te spelen.

***Je hebt extra games en systemen nodig voor de multiplayerstand.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.

Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Schietspel, Actiespel, Strategiespel

Spelers

1 - 100

Uitgever

Epic Games

Leeftijdsclassificatie

  • Matig geweld
  • Digitale aankopen, Gebruikers reageren op elkaar

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

12-06-2018

Leeftijdsclassificatie

12

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch

Downloadgrootte

12350,00 MB