Fortnite

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 12-06-2018

Fortnite Hoofdstuk 4 – Seizoen 4 – nu beschikbaar!


De vampier Kado Thorne heeft van het eiland zijn thuis gemaakt in Fortnite Battle Royale Hoofdstuk 4 Seizoen 4, waarbij hij zich de rijkdom en schatten van het eiland toe-eigent om een aantal mooie luxe pandjes te financieren: Sanguine Suites, Relentless Retreat en Eclipsed Estate. Plunder goederen uit de eigendommen van Thorne om terug te pakken wat van het eiland is – en nog belangrijker – om Thorne’s ultieme plan te dwarsbomen. Het lot van het eiland staat op het spel, en diefstal is het laatste redmiddel. Dus doe je mee?

Het overvalteam wordt geleid door niemand minder dan het buitenbeentje Nolan Chance. Chance, zijn team en zelfs Kado Thorne zijn de outfits van de Battle Pass van Hoofdstuk 4 Seizoen 4, waarbij Chance automatisch wordt ontgrendeld bij aankoop. Andere leden van het team? Piper Pace de vluchtchauffeur, Fish Thicc de spierbonk, Mae de hacker en Antonia de gemaskerde expert. Als het allemaal te ingewikkeld wordt, wend je dan tot de man die het simpel houdt: socialmedia-creator Khaby Lame.

Dat zijn niet alle outfits in de Battle Pass: krijger, rebel en Jedi Ahsoka Tano stappen later in het seizoen Fortnite binnen!

Speel op jouw manier!

Sprint, klim en vecht je een weg naar de royale overwinning, of je nu wilt bouwen in Fortnite Battle Royale of liever speelt zonder te bouwen in het nieuwe Fortnite Zero Build.

Ga vol op de aanval in Fortnite Zero Build No Build Battle Royale

Met de lancering van Fortnite Zero Build wordt er een nieuwe, tactische variant op Fortnite Battle Royale geïntroduceerd. Bewijs je skills als scherpschutter en gebruik je scherpe verstand en je vlijmscherpe gevoel voor richting terwijl je op volle kracht de strijd aangaat in Fortnite Zero Build!

Zonder de mogelijkheid om te bouwen hebben alle spelers het opladende Overshield als hun eerste verdedigingslinie in Zero Build. Glijd bergafwaarts om vijandelijk vuur te ontwijken of gebruik een dekmantel om hogerop te komen en een betere positie dan de tegenstanders in te nemen. Vergeet niet om van dekking naar dekking te sprinten op weg naar een royale overwinning!

Creëer, speel en vecht gratis met vrienden in Fortnite. Wees de laatste speler die overblijft in Battle Royale en Zero Build, beleef een concert of live-evenement of ontdek meer dan een miljoen door Creators gemaakte games, waaronder racen, parkour, zombie-survival en meer. Ontdek het allemaal in Fortnite!


Doe mee en blijf als laatste over tijdens de gratis* Battle Royale voor 100 spelers. Bouw gigantische forten. Wees je tegenstanders te slim af. Sleep de overwinning in de wacht. Vorm online** een team met vrienden naast je op de bank***, of uit alle hoeken van de wereld!

BOUW EN VERWOEST: verander het slagveld door je eigen dekking te bouwen. Verbergt je tegenstander zich achter een muur? Maak het jezelf makkelijk door eerst die muur op te blazen.

PAK DE BESTE UITRUSTING: ga aan boord van de Battle Bus en ga naar je favoriete zone. Verzamel grondstoffen en uitrusting en laat niets heel van je vijanden!

MAAK EEN TEAM MET VRIENDEN: vorm online** een team met vrienden uit alle hoeken van de wereld, of naast je op de bank!***

WEKELIJKSE UPDATES EN EVENTS: dankzij de updates met nieuwe spelstanden, outfits en voorwerpen blijf je spelen.

Powered by Unreal Engine 4.

*Aankopen in de app zijn mogelijk.

**Je hebt een internetverbinding nodig om online te spelen.

***Je hebt extra games en systemen nodig voor de multiplayerstand.

Opmerking: vanwege de bestandsgrootte is voor de installatie van toekomstige seizoenen en updates van Fortnite mogelijk een compatibele microSD-kaart vereist (wordt apart verkocht). Bekijk onze veelgestelde vragen voor meer informatie over het gebruik van microSD-kaarten met je Nintendo Switch-systeem.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.

Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Actiespel, Strategiespel, Schietspel

Spelers

Eén spelsysteem (1), Online (1-100)

Uitgever

Epic Games

Leeftijdsclassificatie

  • Matig geweld
  • Gebruikers reageren op elkaar, Digitale aankopen

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

12-06-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch, Koreaans

Downloadgrootte

19617,00 MB