Fortnite

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 12-06-2018
Abonneer je op op
YouTube

Nintendo Switch Fortnite Special Edition

Deze speciale bundel, die vanaf 30 oktober 2020 verkrijgbaar is, omvat een systeem en een houder met een uniek ontwerp, exclusieve Joy-Con-controllers, een code voor de Wildcat Bundle (inclusief 2000 V-Bucks) en een voorgeïnstalleerd exemplaar van de game!

Vraag in de winkel naar de beschikbaarheid van dit product.


Fortnite Hoofdstuk 2 – Seizoen 5: Zero Point – nu beschikbaar!

De jacht is begonnen in Fortnite hoofdstuk 2 - Seizoen 5: Zero Point. Sluit je aan bij agent Jones terwijl hij de beste jagers uit verschillende Realiteiten, zoals The Mandalorian, rekruteert om te voorkomen dat anderen uit de Loop ontsnappen. Vecht in een oude arena om de eer, voltooi missies voor andere personages om premies te verdienen en probeer de nieuwe exotische wapens eens uit. Het is tijd om je doelwitten uit te schakelen.

Het jachtseizoen is geopend

Het Zero Point ligt vrij, maar niemand ontkomt aan de Loop zolang jij er bent. Ga met agent Jones en de beste jagers uit verschillende Realiteiten, zoals The Mandalorian, de strijd aan in een chaotisch gevecht dat de toekomst van het eiland zal bepalen...

Nieuwe jachtgebieden

De komst van nieuwe jagers brengt natuurlijk ook nieuwe locaties van buiten de Loop met zich mee. Vecht in een oude arena om de eer, overleef in de jungle en verken de kristalwoestijn die uit het Zero Point vloeit.

Een helpende hand

Als jager is het je plicht om de personages op het eiland te helpen in hun instabiele nieuwe realiteit. Voltooi opdrachten voor ze en verdien premies, kom meer te weten over je omgeving of huur personages in als bondgenoot. Geen zin om te onderhandelen? Daag ze uit voor een duel en sleep de beloningen in de wacht.

Barre tijden of lucratieve handel?

De nieuwe personages accepteren slechts één betaalmiddel: Bars! Door opdrachten te voltooien, spelers te elimineren of het eiland af te struinen kun je Bars verzamelen. Die kun je vervolgens uitgeven aan nieuwe exotische wapens, upgrades, informatie, diensten of andere zaken.

Nieuwe wapens, nieuwe mogelijkheden

Met nieuwe wapens kun je je vijanden op nieuwe manieren aanvallen. Ontketen je innerlijke woede met de Dragon's Breath Shotgun, val van dichtbij en veraf aan met de Amban Sniper Rifle van The Mandalorian, volg je doelwit met de Night Hawk, en meer. Jagers en handelaars doen hun best om je in de loop van het seizoen van nieuwe wapens te voorzien, dus kom regelmatig even langs!

Wie is de volgende?

De jagers op het eiland zijn slechts de eersten die van buiten de Loop komen. Gedurende het seizoen haalt agent Jones meer jagers uit verschillende Realiteiten naar het eiland. Wie zal de volgende zijn?


Battle Pass voor Fortnite Hoofdstuk 2 – Seizoen 5

Abonneer je op op
YouTube

Koop de Battle Pass voor Fortnite Seizoen 5 voor slechts 950 V-Bucks en verdien tijdens het spelen tot wel 1500 V-Bucks. Ook kun je voorwerpen vrijspelen in de game, waaronder The Mandalorian!


Doe mee en blijf als laatste over tijdens de gratis* Battle Royale voor 100 spelers. Bouw gigantische forten. Wees je tegenstanders te slim af. Sleep de overwinning in de wacht. Vorm online** een team met vrienden naast je op de bank***, of uit alle hoeken van de wereld!

BOUW EN VERWOEST: verander het slagveld door je eigen dekking te bouwen. Verbergt je tegenstander zich achter een muur? Maak het jezelf makkelijk door eerst die muur op te blazen.

PAK DE BESTE UITRUSTING: ga aan boord van de Battle Bus en ga naar je favoriete zone. Verzamel grondstoffen en uitrusting en laat niets heel van je vijanden!

MAAK EEN TEAM MET VRIENDEN: vorm online** een team met vrienden uit alle hoeken van de wereld, of naast je op de bank!***

WEKELIJKSE UPDATES EN EVENTS: dankzij de updates met nieuwe spelstanden, outfits en voorwerpen blijf je spelen.

Powered by Unreal Engine 4.

*Aankopen in de app zijn mogelijk.

**Je hebt een internetverbinding nodig om online te spelen.

***Je hebt extra games en systemen nodig voor de multiplayerstand.

Opmerking: vanwege de bestandsgrootte is voor de installatie van toekomstige seizoenen en updates van Fortnite mogelijk een compatibele microSD-kaart vereist (wordt apart verkocht). Bekijk onze veelgestelde vragen voor meer informatie over het gebruik van microSD-kaarten met je Nintendo Switch-systeem.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.

Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Schietspel, Actiespel, Strategiespel

Spelers

1 - 100

Uitgever

Epic Games

Leeftijdsclassificatie

  • Matig geweld
  • Gebruikers reageren op elkaar, Digitale aankopen

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

12-06-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch

Downloadgrootte

11750,00 MB