Fortnite

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 12-06-2018

De toekomst van Fortnite is hier

Wees de laatste speler in Battle Royale en Zero Build, verken en overleef in LEGO Fortnite, scheur naar de finish met Rocket Racing of treed op als de hoofdact in een concert in Fortnite Festival. Speel duizenden gratis door creators gemaakte eilanden met vrienden, waaronder deathruns, tycoons, racen, zombie-overleving en meer! Sluit je aan bij de creatorcommunity en bouw je eigen eiland met Unreal Editor voor Fortnite (UEFN) of Fortnite Creative-tools.

Elk Fortnite-eiland heeft een individuele leeftijdsclassificatie, zodat je er eentje kunt vinden dat bij jou en je vriend(inn)en past. Je vindt het allemaal in Fortnite!

Fortnite Hoofdstuk 5 Seizoen 1: Underground – nu beschikbaar!

Hoofdstuk 5 van Fortnite Battle Royale brengt een prachtig nieuw eiland, maar niet alles is wat het lijkt. “The Society” heeft in het geheim de touwtjes in handen, en ze hebben Peely uit wrok meegenomen. Sluit je aan bij “The Underground” en versla de bazen van The Society, waaronder de meest beruchte baas Valeria. Om je te helpen kun je de trein van het eiland nemen, je wapens aanpassen en een “ballistisch schild” gebruiken terwijl je met een pistool schiet. Doe mee aan de strijd in Hoofdstuk 5 Seizoen 1: Underground!

The Outfits zijn underdogs van Underground en de crème de la krankzinnig van The Society. Met de Big Bang Battle Pass ontgrendel je automatisch herrieschopper Hope, de hoop van The Underground. Maak vooruitgang in de Battle Pass om meer outfits te ontgrendelen. Dat zijn niet alle outfits in de Battle Pass. Speel later Solid Snake uit de Gaming Legends-serie vrij!

Je kunt XP verdienen voor je Big Bang Battle Pass in Battle Royale en Zero Build. Maar wist je dat je ook XP kunt verdienen in bepaalde games die door creators zijn gemaakt? Games gemaakt door creators waarmee je XP kunt krijgen, hebben een XP-badge in de beschrijving van het Discover-scherm. Speel zoals jij dat wilt om de Big Bang Battle Pass van dit seizoen te voltooien!

Doe mee en blijf als laatste over tijdens de gratis* Battle Royale voor 100 spelers. Bouw gigantische forten. Wees je tegenstanders te slim af. Sleep de overwinning in de wacht. Vorm online** een team met vrienden naast je op de bank***, of uit alle hoeken van de wereld!

BOUW EN VERWOEST: verander het slagveld door je eigen dekking te bouwen. Verbergt je tegenstander zich achter een muur? Maak het jezelf makkelijk door eerst die muur op te blazen.

PAK DE BESTE UITRUSTING: ga aan boord van de Battle Bus en ga naar je favoriete zone. Verzamel grondstoffen en uitrusting en laat niets heel van je vijanden!

MAAK EEN TEAM MET VRIENDEN: vorm online** een team met vrienden uit alle hoeken van de wereld, of naast je op de bank!***

WEKELIJKSE UPDATES EN EVENTS: dankzij de updates met nieuwe spelstanden, outfits en voorwerpen blijf je spelen.

Powered by Unreal Engine 4.

*Aankopen in de app zijn mogelijk.

**Je hebt een internetverbinding nodig om online te spelen.

***Je hebt extra games en systemen nodig voor de multiplayerstand.

Opmerking: vanwege de bestandsgrootte is voor de installatie van toekomstige seizoenen en updates van Fortnite mogelijk een compatibele microSD-kaart vereist (wordt apart verkocht). Bekijk onze veelgestelde vragen voor meer informatie over het gebruik van microSD-kaarten met je Nintendo Switch-systeem.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.

Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

NSwitchDS_Fortnite_Lego_Banner.jpg

Verken enorme open werelden waar de magie van met LEGO® bouwen en Fortnite samenkomen.

Verzamel voedsel en grondstoffen, maak voorwerpen, bouw een schuilplaats en vecht alleen tegen vijanden of werk samen met maximaal zeven vrienden.

Wees creatief bij het bouwen en aanpassen van je ultieme thuisbasis met behulp van LEGO®-elementen die je uit de wereld om je heen hebt verzameld, en rekruteer vervolgens dorpelingen om materialen te verzamelen en de nacht te helpen overleven. Bewapen je en duik in diepe grotten op zoek naar zeldzame grondstoffen en verborgen gebieden.

Ontdek het ultieme LEGO®-avontuur om te bouwen en te overleven in Fortnite! De reis is nog maar net begonnen met het bouwen van nieuwe werelden, gameplay-functies en meer LEGO®-stijloutfits die begin 2024 in updates verschijnen.

Categorieën

Actiespel, Strategiespel, Schietspel

Spelers

Eén spelsysteem (1), Online (1-100)

Uitgever

Epic Games

Leeftijdsclassificatie

  • In-game-aankopen, Gebruikers reageren op elkaar

LEGO® Fortnite

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

07-12-2023

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch, Koreaans

Fortnite

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

12-06-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch, Koreaans

Downloadgrootte

16540,00 MB