Game Tengoku CruisinMix Special

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 28-05-2020

Deze grote hit werd oorspronkelijk uitgebracht in de speelhallen in 1995. Dit is een nieuwe en verbeterde versie van de consolegame van Game Tengoku uit 1997. De old school Jaleco-personages zijn ingesproken door een all-star voice-cast. De personages zijn ontworpen door de grote mangakunstenaar Tatsuya Souma. Dit is de complete versie van de shooter die baanbrekend was in het genre. Geniet met volledige VO en vier oorspronkelijke themaliedjes en meerdere gimmicks in deze chaotische shooter vol actie. Casual gebruikers kunnen de autobom gebruiken voor een eenvoudigere gameplay. Als je je vaardigheden wilt testen, speel dan de stand time attack. Bekijk hoe je het doet op het online scorebord.

 • Speelbare vliegtuigen omvatten Clarice van City Connection, Homura Banto van Bases Loaded en ook TATSUJIN uit de Toaplan-serie.
 • Online ranglijst nu beschikbaar. Speel de arcade-versie in de Arcade Mode +.
 • Nieuwe indeling van achtergrondmuziek toegevoegd voor alle speelbare personages
 • In de geluidsteststand kun je luisteren naar VO en arrangementen van extra personages
 • Extra stand waarin je kunt spelen met nooit gebruikte VO

Cast

 • Yuki Ito: Kumiko Nishihara
 • Jeynus: Tomokazu Seki
 • Selia: Mika Kanai
 • Z-DYNE Mk-II: Ryotaro Okiayu
 • Pig: Akio Otsuka
 • Momoko: Hekiru Shiina
 • Miki: Miki Takahashi
 • Misato: Satomi Korogi
 • Genius Yamada: Shigeru Chiba
 • Kato: Masami Suzuki
 • Nakamura: Kumiko Ise
 • Clarice: Sakura Tange
 • Homura Banto: Nobuyuki Hiyama

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Schietspel, Speelhalspel

Spelers

1 - 2

Uitgever

City Connection

Leeftijdsclassificatie

 • Seksuele insinuatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

28-05-2020

Leeftijdsclassificatie

12

Controller

 • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels

Downloadgrootte

627,00 MB