Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Guns, Gore and Cannoli 2

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 02-08-2018

Welkom in de jaren 40. Europa wordt verscheurd door de oorlog terwijl in de V.S. alles wordt klaargestoomd voor de strijd. Ondertussen gaan de zaakjes in de onderwereld gewoon door alhoewel de maffia deze keer een stuk te ver is gegaan, zelfs naar de normen van Vinnie Cannoli. Maak je klaar om ten strijde te trekken nadat je de onthutsende waarheid ontdekt over wat er gebeurd is in de nasleep van de Thugtown-slachtpartij uit Guns, Gore & Cannoli 1.

“Net wanneer je dacht dat het voorbij was, slepen we je weer mee!”

Het verhaal

1944, de oorlog in Europa komt in zijn laatste fase. Het is ondertussen al vijftien jaar geleden dat Vinnie de Thugtown-slachtpartij overleefde. Alles leek voorbij, maar er duiken plotseling losse eindjes uit het verleden op. Zoek uit wie er achter Vinnie aan zit waardoor hij niemand meer kan vertrouwen.

Belangrijkste kenmerken:

Guns, Gore & Cannoli 2 vervolgt het rijke, innemende misdaadverhaal van de eerste game en bevat wederom de snelle actie waar iedereen zo van is gaan houden. We hebben het beste nog beter gemaakt met de volgende zaken:

Verbeterde spelermobiliteit

Vinnie heeft een enorme upgrade gekregen op het gebied van mobiliteit. Je kunt nu 360° rond je richten, dubbele sprongen maken, schoppen in de lucht, ontwijkrollen uitvoeren, dubbele pistolen hanteren en uit verschillende wapens kiezen.

Campaignstand

Guns, Gore & Cannoli 2 bevat een volledige singleplayer- en multiplayerstand* die volgestouwd is met actie, humor en geanimeerde tussenfilmpjes.

Rijke omgevingen

We hebben onze ontwerpers tot het uiterste gedreven om ervoor te zorgen dat de speler ondergedompeld wordt in de meest sfeervolle omgevingen, de mooiste animaties te zien krijgt en de coolste special effects kan ervaren om zo een nieuwe standaard aan te meten wat 2D-games betreft. Zoek in de levels naar mogelijkheden om muren neer te halen, vaten op te blazen, kisten op vijanden te laten vallen, auto’s te laten ontploffen en zelfs je vijanden door de deur te trappen. Geniet ervan om je vijanden met een raketwerper door de lucht te slingeren alsof het lappenpoppen zijn.

Meeslepende wereld en periode

Speel op het Europese slagveld tijdens de Tweede Wereldoorlog. Elk level in Guns, Gore & Cannoli 2 bevat de sfeer van de jaren 40. Elke centimeter van de game is als een foto die genomen werd tijdens de oorlogsjaren uit die tijd. De auto’s, meubels, clubs, muziek, de propagandaposters in de straten en het oorlogsmateriaal op het slagveld ademen stuk voor stuk de turbulentie van de jaren 40 uit.

Online-** en lokale coöp-spelstand

Wil je liever niet alleen sterven in de loopgraven? Verzamel dan een peloton van vier spelers om samen te knallen. Speel als Vinnie in de singleplayerstand, of laat drie van je vrienden te allen tijde meespelen en versla samen hordes zombies, monsters, gangsters, smerissen, soldaten, tanks en duikboten. Teamwork zal essentieel zijn om de aanvalsgolven van al je vijanden af te slaan in deze nieuwe, onwaarschijnlijk leuke, coöperatieve actiegame.

Humor

Oorlog is verschrikkelijk, tenzij je Vinnie Cannoli heet en je elk probleem in een cynische grap omtovert met de nodige actie en sappige oneliners.

Guns, Gore & Cannoli 2 zal een geweldige ervaring zijn, niet enkel om te spelen maar ook om te zien. Komische dialogen, dramatische sterfscènes en hilarische vijanden zullen ervoor zorgen dat je deze game met een grijns op je gezicht zal spelen.

*Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

**Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Vanaf september 2018 heb je voor sommige onlinediensten een betaald lidmaatschap nodig. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Deze software bevat standen of functies waarvoor je een internetverbinding en een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig hebt. Voor onlinestanden heb je een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Ontdek meer over betaalde Nintendo Switch Online-lidmaatschappen.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Actiespel, Platformspel, Speelhalspel

Spelers

Eén spelsysteem (1-4), Online (1-4)

Uitgever

Rogueside

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Online spelen, Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Matig geweld, Angst, Grof taalgebruik
  • Gebruikers reageren op elkaar

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

02-08-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

1934,00 MB