Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Hermitage: Strange Case Files

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 26-10-2021

Dit aangrijpende paranormale horroravontuur draait om Hermitage, de sinistere boekhandel die de meest ongewone klanten aantrekt - die allemaal betrokken lijken te zijn bij mysterieuze zaken die grenzen aan het paranormale. Onderzoek de mysterieuze zaken door in de huid te kruipen van een weinig gemotiveerde boekhandelaar, een voormalige antropologieprofessor die om onbekende redenen nooit buiten zijn boekwinkel is gezien.

Met de hulp van een op de vlucht geslagen hackergenie, een zelfbenoemde detective en een opvliegende juridisch adviseur moet je een reeks gruwelijke incidenten tot op de bodem uitzoeken, rekening houdend met de bovennatuurlijke gruwelen die op de loer liggen in de Lovecraftiaanse boekenverzameling van Hermitage.

Belangrijkste kenmerken:

-Beleef een uniek avontuur.....met een populaire visuele roman stijl

-Verzamel aanwijzingen......door dialogen, TV-nieuws, webfora, telefoonberichten en e-mails

-Krijg aanwijzingen......door met andere personages te praten en een aanpak te kiezen die bij de persoonlijkheid van het doelwit past

-Ontgrendel karaktervaardigheden......en slaag voor testproeven op bepaalde momenten in het spel

-Gebruik het prikbord......om personages en gebeurtenissen te linken en te analyseren

-Bekijk de achtergrondverhalen en vaardigheden van personages......om je verder te helpen als je tijdens je onderzoek op een dood spoor belandt

-Bevestig je vermoedens......door je informatie en veronderstellingen te matchen om bewijs te leveren

-Beslis welke weg je verhaal zal volgen......door verschillende verhaallijnen te ontsluiten door de keuzes die je hebt gemaakt

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Puzzelen, Avonturenspel, Anders

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Giiku Games

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Alcohol-/tabakgebruik

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

26-10-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels

Downloadgrootte

1551,00 MB