Human: Fall Flat

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 07-12-2017

***NIEUW LEVEL 'FACTORY' EN 'EXPLORER'-SKIN NU BESCHIKBAAR***

Los puzzels van gigantische apparaten en megamachines op en bedien ze in 'Factory', het nieuwe level dat een industriële revolutie naar Human: Fall Flat brengt.

Dit winnende level van de Worldwide Webshop-competitie zit barstensvol metalen mechanismen om alleen of met tot zeven anderen te trotseren.

Zet hendels om, giet machineonderdelen uit stalen mallen en kies je eigen pad door de fabriek. Er kleven natuurlijk risico's aan het langs lopende banden, enorme tandwielen en steekvlammen klimmen, maar dat mag de pret niet drukken!

In Human: Fall Flat speel je Bob, de wiebelige mensenheld die droomt van surrealistische plekken vol puzzels waarin hij de uitgang nog moet vinden. De puzzels hebben verschillende oplossingen en stellen je creativiteit, verkenning en vernuft op de proef, en elke optie is welkom!

ONLINE MULTIPLAYER-JANBOEL – Val binnen in openbare lobby's of maak je eigen lobby. Ontdek hoe extra handen tot nieuwe oplossingen en mogelijkheden leiden of zorg lekker voor een nog grotere janboel! 8 Bobs met een katapult, dat moet je zien!

DE WIEBELIGE KUNST VAN PARKOUR – Bob kan lopen (min of meer in een rechte lijn), trekken, duwen, dragen, klimmen, breken en objecten hanteren! Deze bewegingen onder de knie krijgen is je eerste hilarische uitdaging.

LOKALE CO-OP – Speel met een vriend(in) of familielid, werk samen om een taak te volbrengen of stoei een uur met elkaar op de gekste manieren.

AANPASSING – Bobs kledingkast zit boordevol gekke pakken; van bouwvakker tot hond, zomerse toerist, astronaut, ninja... Kies een hoofd, boven- en onderlijf of verander de kleuren! Maak je eigen Bob.

SURREALISTISCHE LANDSCHAPPEN – Verken eindeloze levels die de natuurkundige wetten volgen. Je kunt bijna elk beschikbaar object in het spel hanteren en je kunt bijna overal naartoe; een speeltuin vol vrijheid.

Kenmerken:

  • Volledige controle van Bob, geen gescripte actie
  • Lokaal solo en Co-Op 2-spelermodus voor krankzinnig gamen op de bank
  • Online Multiplayer – tot 8 spelers; met een boel Bobs krijg je een nog grotere janboel!
  • Eindeloze surrealistische, volledig interactieve 3D-levels
  • Geavanceerde natuurkunde en innovatieve bediening waarmee een grote verscheidenheid aan uitdagingen kan worden opgelost
  • Aanpassingseigenschappen van hoofd tot onder- en bovenlijf

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Lees meer over betaalde online abonnementen.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Avonturenspel, Platformspel, Puzzelen

Spelers

1 - 8

Uitgever

Curve Digital

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

09-03-2018

Leeftijdsclassificatie

3

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Russisch, Japans, Chinees, Koreaans

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

07-12-2017

Leeftijdsclassificatie

3

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Japans, Koreaans, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

1927,00 MB