Human: Fall Flat

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 07-12-2017

***NIEUWE LEVELS 'CITY' EN 'GOLF' PLUS NIEUWE SKIN 'BABY OUTFIT' NU VERKRIJGBAAR***

Ga voor een sportieve uitdaging met tot 7 andere mensen en ga golfen, kruisboogschieten, bowlen en basketballen in 2 nieuwe levels van Human: Fall Flat: Golf en City!

Pak je clubs, klim in een golfkar en oefen je swing nog even. Ga naar de green in het nieuwe level Golf van Human: Fall Flat.

Doorkruis dan de met neon verlichte wolkenkrabbers, werk je in het zweet en vlieg door de nacht op je eigen drone in het futuristische stadse nachtleven van het nieuwe level City in Human: Fall Flat.

Human: Fall Flat is een humoristisch, luchtig platformspel dat zich afspeelt in een wereld van zwevende droomlandschappen.

Elk droomlevel biedt een nieuwe omgeving waarin je kunt ronddwalen, van landhuizen, kastelen en Aztec-avonturen tot besneeuwde bergen en griezelige nachtelijke en industriële locaties. Er zijn verschillende routes door elk level en ingenieuze puzzels belonen verkenning en vernuft.

Natuurlijke helpen de stuntelige bewegingen van je mens niet echt. Of je nu springt, klimt, iets draagt of ergens aan zwaait, het kan zomaar opeens fout gaan met hilarische gevolgen.

Als je mens uit een touw valt, een platform verkeerd inschat als hij springt of door een vriend van een klif geduwd wordt, vrees niet. Hij valt weer terug in de droom en wil het meteen opnieuw proberen.

Human: Fall Flat kan alleen gespeeld worden of online met tot 8 spelers voor nog meer lol. En nog leuker, regelmatig nieuwe gratis levels betekent dat er geen eind aan het vermaak komt!

Meer mensen, meer chaos

Hulp nodig om dat rotsblok op die katapult te leggen of een muur te vernielen? Online multiplayer voor tot 8 spelers verandert de manier waarop Human: Fall Flat gespeeld wordt.

Een levendige community

Streamers en YouTubers storten zich op Human: Fall Flat vanwege de unieke hilarische gameplay. Fans hebben de video's meer dan 0,6 miljard keer bekeken!

Een leeg doek

Je kunt je mens aanpassen zoals jij dat wilt, of je er nu een bouwvakker, chef-kok, astronaut of ninja van wilt maken. Kies je hoofd, boven- en onderlichaam en wees creatief met kleuren!

GEWELDIGE GRATIS CONTENT

Sinds de release zijn er al meer dan 4 totaal nieuwe gratis levels uitgekomen en er komen er nog veel meer. Wat kom je in het volgende droomlandschap tegen?

En de winnaar is!

Human: Fall Flat, winnaar van meer dan 10 awards uit de gaming-industrie, blijft zijn fans verrukken met de charmante coöp gameplay waar ongelooflijk veel spelers zo van genieten.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Lees meer over betaalde online abonnementen.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Avonturenspel, Platformspel, Puzzelen

Spelers

1 - 8

Uitgever

Curve Digital

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

09-03-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Russisch, Japans, Chinees, Koreaans

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

07-12-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Japans, Koreaans, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

2331,00 MB