Istanbul: Digital Edition

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 28-03-2019

Istanbul is zonder twijfel een van de beste bordspellen die ooit zijn uitgebracht. De lange lijst aan onderscheidingen en awards spreekt voor zich:

2015 Nominatie Nederlandse Spellenprijs Best Expert Game

2014 Winnaar Swiss Gamers Award

2014 Nominatie Meeples' Choice

2014 Winnaar Kennerspiel des Jahres

2014 Nominatie International Gamers Award - General Strategy: Multi-player

2014 Nominatie Hra roku

2014 Winnaar Gouden Ludo

2014 Nominatie Golden Geek Board Game of the Year

2014 Nominatie Golden Geek Best Strategy Board Game

2014 Nominatie Golden Geek Best Family Board Game

Onze digitale versie bevat alle functies die Istanbul zo populair maakten bij de fans, maar dan uitgebreid met hulpmiddelen en functies die alleen in op een digitaal platform beschikbaar zijn. Zo hebben we het authentieke gevoel van het bordspel behouden, maar bieden we ook het gebruiksgemak van een elektronisch apparaat.

Dus, waar gaat dit spel over?

Ben jij de eerste koopman die een bepaald aantal robijnen verzamelt?

• Ren, verzamel en verhandel goederen in de bazaar

• Geef leiding aan je assistenten

• Verhoog de capaciteit van je kruiwagen

• Verwerf speciale vaardigheden om de voorsprong op je concurrenten te vergroten

• Koop robijnen of ruil ze tegen goederen

In Istanbul kun je leiding geven aan een koopman en zijn vier assistenten op 16 locaties in de bazaar. Op elk van die locaties kun je een specifieke actie uitvoeren. Daarvoor moet je je koopman en een assistent eerst naar die locatie leiden en vervolgens je assistent daar achterlaten om alle details af te handelen, zodat jij je weer kunt richten op het grote geheel. Als je die assistent later weer wilt gebruiken, moet je koopman terug naar die locatie om hem op te halen. Dus moet je van tevoren heel goed plannen om te voorkomen dat je zonder assistenten komt te zitten en dus niks meer kunt doen...

Wat kan je verwachten?

• Het officiële spel Istanbul - 100% authentieke spelregels

• De digitale versie van een bordspel uit de TOP-100 aller tijden volgens de BGG-rangorde

• Speel met computergestuurde tegenstanders, vrienden of beide

• Prachtige illustraties van Andreas Resch

• Talen: Engels, Duits, Nederlands, Pools, Frans, Koreaans, Japans, vereenvoudigd Chinees, Spaans

• Pass & play-stand

• Cross-platform online multiplayer met synchrone en asynchrone modes

• Bekijk herhalingen van de zetten van je tegenstanders

• 3 moeilijkheidsgraden voor de computergestuurde tegenstanders, elk met hun eigen strategie

• Standaard of willekeurig gegenereerde bordlayouts

• Sfeervolle muziek en geluiden

• Een unieke en uitzonderlijke bordspelervaring

• Intuïtief spelplezier

• Stand voor kleurenblinden

• Meer dan 70 ontgrendelbare achievements

Waar wacht je nog op? Word een van de beste koopmannen in Istanbul!

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Lees meer over betaalde online abonnementen.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Bordspel, Party, Strategiespel

Spelers

1 - 5

Uitgever

Acram

Leeftijdsclassificatie

  • Gebruikers reageren op elkaar

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

28-03-2019

Leeftijdsclassificatie

3

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Japans, Koreaans, Nederlands, Chinees

Downloadgrootte

392,00 MB