Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Land of Screens

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 04-02-2022

In Land of Screens begeleid je Holland op haar nieuwe missie om de verzadiging van sociale media te vergeten en echte relaties te ontdekken door de hulp in te roepen van een paar nieuwe vrienden, wat synthy chiptune-jams en de onnavolgbare chemie van kleine kinderen en schattige dieren.

Een point-and-click-avontuur van internetescapisme

Zet je chicste mengmuts op om angstaanjagende bekende uitdagingen te overwinnen, zoals:

• Navigeren op een geïmproviseerd feest waar uw enige gezelschapskeuzes vreemden zijn - of erger nog: vrienden die u sinds de middelbare school niet meer hebt gezien.

• Door een hotellobby dwalen om ongemakkelijke introducties af te dwingen met andere deelnemers aan een professionele conferentie.

• Haal het beste uit last-minute concertplannen waar je nog nooit van de band hebt gehoord, naar de locatie bent geweest of de mensen met wie je daar bent hebt ontmoet.

• Familie. Reünies.

• Je vrienden enthousiast maken over natuurdingen, zodat ze andere mensen kunnen overtuigen om natuurdingen te gaan doen, zodat jullie de hele dag natuurdingen kunnen doen.

Laat iedereen gewoon stoppen met naar hun telefoon te kijken... Geen probleem.

Waar Nederland ook heen gaat om te ontsnappen, iedereen zit aan zijn scherm gekluisterd. Ze heeft de hulp nodig van oude vrienden en nieuwe kennissen - en zij hebben hulp van haar nodig - om de online waanzin te ontwijken en eindelijk een tijdje de stekker uit het stopcontact te halen. Door te duiken (of te struikelen) in nieuwe ervaringen, nieuwe relaties en toevallige avonturen, zou Nederland een goede kans kunnen maken om te ontsnappen aan de altijd aanwezige griezel van drama op sociale media.

Weet je nog hoe leuk het is om tegen de echte gezichten van mensen te praten?

In een wereld die vastzit aan digitale verbindingen, is de enige manier waarop Nederland deze breuk doorkomt met haar gezonde verstand intact, door analoog te gaan. Gelukkig zal ze snel ontdekken hoeveel aanlokkelijke avonturen er zijn, weg van het continue commentaar op sociale media. Natuurlijk kan ze geobsedeerd zijn door een online thread met meningen over haar uiteenvallen zoals iedereen dat normaal zou doen, maar misschien is er een andere manier ...

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Puzzelen, Avonturenspel, Anders

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Way Down Deep

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

04-02-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels

Downloadgrootte

1705,00 MB