Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Masquerada: Songs and Shadows

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 09-05-2019

Masquerada is een tactische RPG waarin real-time gevechten kunnen worden onderbroken om dodelijke magische maskers in Venetiaanse stijl te gebruiken. Beleef een aangrijpend verhaal over gemaskerde geheimen.

In de door chaos geplaagde Citte della Ombre heeft religie geen invloed. De erfenis van een ombriaan na zijn dood bestaat alleen uit de liederen die gezongen worden over zijn daden. Iedereen met zelfs een klein sprankeltje kracht zal er alles aan doen om zijn liederen te laten voortbestaan. Dit is waar de Mascherines hun intrede doen - maskers die hun drager de kracht geven om de elementen te kanaliseren en destructieve magie te ontketenen.

De Mascherines hebben geleid tot de opkomst van een cultuur van ongelijkheid. Aan de ene kant staan ​​de op macht beluste gildeleden, de Masquerada, aan de andere kant de verarmde lagere klasse, de Contadani. Een langdurige burgeroorlog, aangespoord door Contadani-rebellen die de Mascherines van de Masquerada stelen, heeft het wederzijdse wantrouwen in de citaat alleen maar verslechterd.

 

Een van Ombre's beste detectives, Cicero Gavar, werd vijf jaar geleden uit de staat verbannen voor misdaden ... maar nu wordt hij teruggeroepen naar Ombre om de mysterieuze ontvoering van diplomaat Razitof Azrus op te lossen. Gaandeweg doen andere leden van Masquerada mee aan het onderzoek, maar in deze cultuur van misleiding durft niemand het pad van de ander te overschrijden. En er zijn steeds meer tekenen dat de Shadows of Ombre een enorme samenzwering verbergen...

KENMERKEN:

  • Jouw gevecht, jouw tempo: gebruik de tactische pauze om de snelheid van het gevecht te bepalen, je groep te positioneren en je aanvallen te plannen.
  • Elementair: bedek je vijanden met elementaire magie en activeer ze met een ander element om geweldige statuseffecten te activeren!
  • Levendige graphics: dromerige kleuren en lijnen gebaseerd op Franse cartoonisten en in combinatie met gestileerde 3D-personages creëren een tijdloze esthetiek.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Strategiespel, RPG

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Ysbryd Games

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

09-05-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Frans, Portugees, Russisch

Downloadgrootte

5949,00 MB