Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Outbreak: Contagious Memories

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 06-04-2022

Outbreak: Contagious Memories is een vervolg op de klassieke horror uit de jaren 90, waarbij je overleving wordt bepaald door beslissingen van moment tot moment, wat je besluit mee te nemen en hoe goed je bent in het herkennen van handig geschreven notities.

Nadat ze bewusteloos is geslagen, wordt Lydia wakker in een verlaten pakhuis terwijl mede-overlevenden discussiëren om haar achter te laten. Lydia is niet iemand die het hulpeloze meisje speelt, maar neemt de leiding en baant zich een weg door sluwe omgevingspuzzels en hordes ondoden om een manier te vinden voor haar en haar mede-overlevenden om de stad te ontvluchten.

Middelen zijn schaars, is het die extra kogel waard om een zombie neer te halen? Of misschien moet je een risico nemen en proberen het te ontwijken. U zult moeten nadenken en beslissen hoe u elke situatie het beste kunt aanpakken. Een geredde kogel is een verdiende kogel, maar medische benodigdheden zijn moeilijk te verkrijgen bij ondode opstanden.

Het is een nachtmerriescenario, maar je hoeft het niet alleen te doen, een vriend te pakken en samen te werken om de stad te ontvluchten in volledig geïntegreerde coöp, en elk scenario te bekijken vanuit het perspectief dat bij je past met volledig geïntegreerde 1st person, 3e persoon en vaste camera's. Ontsnap aan de zombie-uitbraak op jouw manier!

Nog honger naar meer? Met tal van ontgrendelbare bonuscontent zoals Operation: Rabid Wolf, werk je met je vrienden of neem je het tegen ze op, of je nu door de stad moet vechten om overlevenden te redden, of het hoofdspel in recordtijd moet verslaan met niets anders dan je vuisten. Met veel extra inhoud om te ontgrendelen, is één run niet genoeg om alles te zien wat Outbreak: Contagious Memories te bieden heeft.

Functies:

  • Klassieke survival-horrormechanica. Voorraad- en resourcebeheer, handig geschreven en geplaatste notities, backtracking en puzzels.
  • Volledige coöp-integratie, speel het volledige spel alleen of met een vriend!
  • Geïntegreerde camerabediening, kies tussen 1st person, 3rd person en klassieke vaste camera.
  • Hordes ondoden, gemuteerde beesten en monsters met veel extra tanden.
  • Ontgrendel Operation: Rabid Wolf, een arcade-bonusspel waarin je alleen of met een vriend door de stad vecht om overlevenden te redden.
  • Tal van ontgrendelbare bonusinhoud en spelmodi.
  • Stemacteren die bijna cheesy genoeg is om in een broodje te doen!

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Actiespel, Eerste-persoons-schietspel, Avonturenspel, RPG

Spelers

Eén spelsysteem (1-2)

Uitgever

Dead Drop Studios

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Extreem taalgebruik, Extreem geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

06-04-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 18

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels

Downloadgrootte

6068,00 MB