Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Pendula Swing - The Complete Journey

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 11-02-2022

Je speelt als Brialynne, een van de meest geëerde dwergenheldinnen - je hebt zelfs je eigen fanclub! Het stelen van je bijl ontketent een buitengewone carrousel van gebeurtenissen! Kun jij vrede sluiten met het verlies van je geliefde? Hoe is de wereld veranderd nadat jij hem hebt gered? Waarom kwebbelt je kat iets over een mislukte spreuk?

FANTASIE EN GLAMORIE

In Pendula Swing - The Complete Journey ontmoet je honderden verhalen en personages uit een kleurrijk universum waar elfen de mithrilwinning industrialiseren en kobolden voor hun rechten vechten - en dat alles in een sfeer waarin swing en jazz de wereld regeerden!

TROS KLUSJES

Je avontuur bestaat uit het stylen van jezelf en je huis in jaren 1920 mode, het verzorgen van schattige dieren, het oplossen van talloze puzzels en problemen van de inwoners van Duberdon, een rustig moment nemen om te vissen, het starten van verschillende romances het oproepen van de geest van je ex-vrouw en nog veel meer!

GEEF DE LIEFDE EEN KANS

Het is ook een progressieve wereld; geef de liefde een kans, ongeacht geslacht of relatievoorkeur! Van LGBTQ+ tot rolstoelers, je zult veel personages ontmoeten met unieke persoonlijkheden en smaken. Ontdek hun verhaal en wie weet, misschien vind je wel de ware liefde onder hen?

Kenmerken:

- Unieke setting die fantasiepersonages mengt met Prohibition-era jazz

- Meer dan 7 uur aan content gevuld met 160 quests en verhaallijnen

- Een verscheidenheid aan personages en progressieve datingopties

- Veel schattige huisdieren!

- Een originele soundtrack vol swing en jazz

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Muziek, Puzzelen, Avonturenspel, RPG

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

RedDeer.Games

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Grof taalgebruik

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

11-02-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels

Downloadgrootte

1753,00 MB