Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Perseverance: Complete Edition

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 09-02-2023

• GEEN HAAST – Ontwaar de geheimen van Grey Ville op je eigen tempo.

• WE'RE NOT IN KANSAS ANYMORE – Dompel jezelf onder in een meeslepend verhaal vol plotwendingen

• ELK VERHAAL HEEFT TWEE KANTEN – Beleef het verhaal vanuit 2 zeer verschillende oogpunten

• MEER DAN DE SOM DER DELEN – Ervaar een groter verhaal in meerdere delen

• BEPAAL JE EIGEN WEG – Gebruik de keuzevrijheid om het verhaal te beïnvloeden en je eigen versies van Jack en Karen te scheppen

• WAT JE ZAAIT... – Iedere keuze heeft gevolgen. Kun jij met je eigen keuzes leven?

Ga voor de ultieme Perseverance-beleving met Perseverance: Complete Edition, een bundel die Perseverance: Part 1, 2 en 3 combineert tot één volledig pakket. Beleef de verhalen van Jack en Karen vanaf het begin tot aan het explosieve einde.

Weet jij de persoonlijke drama's tussen de burgers van Grey Ville te bezweren en de strijdbijl te begraven om de zombie-apocalyps te overleven? Er is maar één manier om daarachter te komen.

• PERSEVERANCE: PART 1

In Part 1 speel je Jack Cutter, een vader die zijn gezin maar moeilijk bij elkaar kan houden. Hij staat in zijn geboortedorp Grey Ville bekend als een echte allemansvriend. Verderop in het dorp staat een militaire onderzoekbasis, waarvan niemand weet wat er echt wordt uitgespookt. De inwoners blijven er liever ver vandaan. Zaken nemen een onverwachte wending wanneer een van de experimenten verschrikkelijk misgaat en het gebied in quarantaine wordt geplaatst. En in de tussentijd zit een mysterieuze vrouw achter een voortvluchtige aan...

• PERSEVERANCE: PART 2

Speel Karen, een berekenende huurmoordenares die op zoek is naar een mysterieus meisjes in het afgelopen dorp Grey Ville. Naarmate je meer aanwijzingen vindt over je doelwit, raak je steeds meer verstrikt in het sociale leven van deze hechte dorpsgemeenschap en ontwaar je geheimen waar iedereen in het dorp liever over zwijgt. Wat begon als een eenvoudige zoektocht, wordt al snel een nachtmerrie waaruit Karen niet kan ontsnappen.

• PERSEVERANCE: PART 3

In Part 3 kun je kiezen om Jack of Karen te spelen. In dit laatste deel van de reeks wordt er volop geroddeld, maar nog meer bloed verspild. Gedurende het avontuur zul je meer dan 200 beslissingen moeten nemen die allemaal van invloed zijn op de voortgang van het verhaal, dus wees voorzichtig in je keuzes. Weet jij de mensheid te redden van de zombie-uitbraak, of bewandel je liever je eigen pad en red je puur jezelf en degenen die je het meest liefhebt? Er zijn geen verkeerde keuzes, maar wees je wel bewust van elke keuze die je maakt, want anders is het snel afgelopen.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Puzzelen, Avonturenspel, Anders, Lifestyle

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Feardemic

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Angst, Seks, Extreem taalgebruik

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

09-02-2023

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels

Downloadgrootte

829,00 MB